Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno
No tak Crysis Nano byla asi jedniná vyjímka a ten batoh je pěkně hnusnej, jen ta figurka je awesome, a ten DS collectorka je taky hnusná, mrkni na YT na tu Repliku Plasma Cutteru, prej v životní velikosti, to je leda tak pro mimino a je to čínskej slepenej shit.

Nahodou batoh je super, figurka je hnusna :D

Odesláno

Twl často vidím nesmyslné ceny her a hlavně teda sběratelek ale tohle Uncharted 2 za takový peníze?? Wtf, je to jen hra s nějakou dýkou navíc hra je zabalena v papíru nebo co což je teda šílený za takovou to cenu.. Navíc za to máš 4 dost dobré herní sestavy - počítače.. A to NBA je drahý protože je nejspíš jen 8 kopií ;) Jediné co má cenu za ty peníze - pro občasného sběratele a hlavně hráče ta Socom edice - je krásná plná vybavení atd.. I GTA není zlé ale ta cena je pořád trochu neodpovídající..

Odesláno

007: Svoji sbírku bych chtěl rozšířit na každý podstatný herní systém a jeho nejlepších cca 20 her. V hledáčku mám momentálně Sega Dreamcast a Nintendo Entertainment System :)

Ten Uncharted je tak drahý skrze to že ho bylo vyrobeno jen 200 kusů po celém světě :) I když jsem ho kolikrát viděl za podobnou cenu na amazonu nebo Ebayi, ještě jsem neviděl magora co by to koupil :D

Odesláno
Twl často vidím nesmyslné ceny her a hlavně teda sběratelek ale tohle Uncharted 2 za takový peníze?? Wtf, je to jen hra s nějakou dýkou navíc hra je zabalena v papíru nebo co což je teda šílený za takovou to cenu.. Navíc za to máš 4 dost dobré herní sestavy - počítače.. A to NBA je drahý protože je nejspíš jen 8 kopií ;) Jediné co má cenu za ty peníze - pro občasného sběratele a hlavně hráče ta Socom edice - je krásná plná vybavení atd.. I GTA není zlé ale ta cena je pořád trochu neodpovídající..

A jakej je důvod toho že je jen 8 kopií? Wtf?

Odesláno
Si to nečetl nebo co? :D Byly ''ukradeny'' nebo spíš nevráceny distributorům teda alespoň ne všechny a to jsou právě těch 8 zbylích ale je možné že ten kdo to nevrátil udělal více kopií.. Totiž borcí to poslali nějakejm programátorům kteří měli opravit bugy ve hře a ty nevšechny vrátili..

Ja cetl nekde ze dali distributorum par kusu, takze je to asi vubec nejcenejsi hra na svete, v nejakym zebricku jsem ji videl vazne na prvnim miste :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu