Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno
Koukam, ze to je tvuj oblibeny komentar na novy prirustek do sbirky :D

Melo by to byt na disku jako u Fallout 3 GOTY. jeden disk hra, druhy pridavky, ktere budou asi i samostatne spustitelne, protoze vim, ze to takhle vychazelo na xbox i zvlast ;)

No co se týče velikosti tak jsem myslel že ta truhla bude asi tak 2x větší než je, dost jsem se spletl ale jak říkám, i tak je to awesome :D

Odesláno

Tak dnes jen 1 hra a to FARCRY 2 , Mirrors Edge neměly :( Ale to FARCRY je fakt xBOMBAx ani jednou sem neumřel akorát se mi zdá že FARCRY 1 (mam na PC) bylo příběhově lepší než FARCRY 2 , v tom je příběh o ničem takže

FARCRY (PC)

+ Příběh

- Existuje ? snad jen textury že někdy skáčou ale to asi záleží na Kvalitě hlavně PC

FARCRY 2 (PS3)

+ Grafika a vše ostatní krom .....

- příběhu

Všem FARCRY 2 doporučuji :D

Odesláno
To bych si nechal libit....reknu vam ze rozehravat skyrim pri zkouskovym neni vubec dobrej napad :D

Jj, holt si to umím zařídit :D Navíc jsem sám sobě pánem. Ale ne, už týden mám natažené vazy v koleni, navíc to koleno mám ještě dorasované z fotbalu, takže chodím co tři dny na injekce a ortoped straší s operaců

Skyrim jsem začal s rasou nord a specializuji se na boj s obouručními zbraněmi, prostě takový tank zamazaný od krve

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu