DeSmond Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Hlavne co se kuponu tyce, muzou nastat problemy s ucty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 na xku byly dlc na druhém disku a instalovaly se...stejně tomu bude u F NV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Koukam, ze to je tvuj oblibeny komentar na novy prirustek do sbirky :DMelo by to byt na disku jako u Fallout 3 GOTY. jeden disk hra, druhy pridavky, ktere budou asi i samostatne spustitelne, protoze vim, ze to takhle vychazelo na xbox i zvlast ;) No co se týče velikosti tak jsem myslel že ta truhla bude asi tak 2x větší než je, dost jsem se spletl ale jak říkám, i tak je to awesome :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Ovsem v mensim meritku :) Takze mene awesome :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 já na limitky nejsem :) moc místa :) a docela drahé za nic :) i když některé jsou pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 ty drahe kdy nic poradne nedostanes (vubec nemyslim EA ;)) jsou naprd ale nektere jsou vazne skvele, obvzlast za tu cenu, treba nedavno me potesila limtka GoW3 za cenu normalni hry, neni to nic extra ale je to dobre odvedena prace a vypada to k svetu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Kdyby dali EA tuhle figurku do kolektorky Mass Effectu, a za slušnou cenu, vezmu zpět všechny špatný věci co sem o nich řek :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Kdyby dali EA tuhle figurku do kolektorky Mass Effectu, a za slušnou cenu, vezmu zpět všechny špatný věci co sem o nich řek :)[ATTACH=CONFIG]15661[/ATTACH] Koukal jsem na ni a prijde mi strasna, ten detsky oblicejik k liare nepasuje :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Koukal jsem na ni a prijde mi strasna, ten detsky oblicejik k liare nepasuje :) Figurky jsou málokdy přesnou kopií postavy, mě se ale konkrétně tahle líbí. Rozhodně bych jí měl na poličce radši než nějakýho Drakea nebo Ezia :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Figurky jsou málokdy přesnou kopií postavy, mě se ale konkrétně tahle líbí. Rozhodně bych jí měl na poličce radši než nějakýho Drakea nebo Ezia :)¨No tohle je tak ale naschval mi prijde, nejaky anime styl (ci tak neco v ty terminologii se neorientuju:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Tak dnes jen 1 hra a to FARCRY 2 , Mirrors Edge neměly :( Ale to FARCRY je fakt xBOMBAx ani jednou sem neumřel akorát se mi zdá že FARCRY 1 (mam na PC) bylo příběhově lepší než FARCRY 2 , v tom je příběh o ničem takže FARCRY (PC) + Příběh - Existuje ? snad jen textury že někdy skáčou ale to asi záleží na Kvalitě hlavně PC FARCRY 2 (PS3) + Grafika a vše ostatní krom ..... - příběhu Všem FARCRY 2 doporučuji :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Farcry 2 sem ani nedohrál, umřel bych nudou. Respawn nepřátel je neskutečně otravnej, úkoly nudný a repetitivní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 hm http://aukro.cz/sberatelska-edice-uncharted-3-drake-s-deception-i2045390572.html Já dával 2800:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 hmhttp://aukro.cz/sberatelska-edice-uncharted-3-drake-s-deception-i2045390572.html Já dával 2800:cry: A já 2500, nelituju toho ta Explorerka je totálně awesome a hra je taky úžasná, přemýšlím jestli to i pro mě nebude hrou roku, zatím jsem u kapitoly 8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Ta hra ma pro me jedinou nevyhodu a to ze je tak "kratka" :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Ta hra ma pro me jedinou nevyhodu a to ze je tak "kratka" :( Pro mě je to plus, utrpení nebylo dlouhé ^^ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Vsak te to nikdo nenutil hrat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Nenutil, ale pak bych to nemohl kritizovat ne :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 To je hra, ktera se da kritizovat i z videi, protoze ten zazitek pri koukani na to je vicemene totoznej s tim kdyz to hrajes :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 To je sice pravda, ale zpravidla když někam o této hře napíšu nelichotivý komentář, první reakce je (kromě urážek) že jsem to vůbec nehrál. Když už to mam doma tak těch 8 (nebo kolik) hodin obětuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Tak to jsi asi jeden z mála, deepe, co se u U3 nebavil :D Btw: Dneska mi přišel skyrim a zatím se jeví celkem dobře, po tak vydatném hypu jsem nicmoc nečekal a jsem velmi překvapen. Dneska to u něj vidím do noci, když jsem marod :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Tak to jsi asi jeden z mála, deepe, co se u U3 nebavil :DBtw: Dneska mi přišel skyrim a zatím se jeví celkem dobře, po tak vydatném hypu jsem nicmoc nečekal a jsem velmi překvapen. Dneska to u něj vidím do noci, když jsem marod :D To bych si nechal libit....reknu vam ze rozehravat skyrim pri zkouskovym neni vubec dobrej napad :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 To bych si nechal libit....reknu vam ze rozehravat skyrim pri zkouskovym neni vubec dobrej napad :D Jj, holt si to umím zařídit :D Navíc jsem sám sobě pánem. Ale ne, už týden mám natažené vazy v koleni, navíc to koleno mám ještě dorasované z fotbalu, takže chodím co tři dny na injekce a ortoped straší s operaců Skyrim jsem začal s rasou nord a specializuji se na boj s obouručními zbraněmi, prostě takový tank zamazaný od krve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Ci mnohokrat zminovany bioshock 2 edice :) za cenu pouzite hry naprosty luxus.. uz jen kvuli peckove hre, ktera nema konkurenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Pro mě je to plus, utrpení nebylo dlouhé ^^ ja jsem to taky protrpel, rychle dokoncil a dal preposlal. U U3 jsem nemel vubec chut delat platinu. Hru jsem hral po AC,takze mi drakovi pohyby prisle smesne,jako by byl furt nakrivo a hlavne sceny z detstvi otresne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts