headhot Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2012 Jj, holt si to umím zařídit :D Navíc jsem sám sobě pánem. Ale ne, už týden mám natažené vazy v koleni, navíc to koleno mám ještě dorasované z fotbalu, takže chodím co tři dny na injekce a ortoped straší s operacůSkyrim jsem začal s rasou nord a specializuji se na boj s obouručními zbraněmi, prostě takový tank zamazaný od krve ja si na zacatku vybral temneho elfa,protoze chci hru dokoncit na 1 lv(nevidim duvod se levelit,kdyz vsechno bude na prvnim lvl) a jako jediny ma vybornou resist na fire a ve hre je tolik draku co mam zabit. jenom doufam,ze tam nejsou nejaci jako heroes jedovy a podobne. Jinak tu hru beru jako relax, vzdycky si tam na chvilku skocim oddechnout do krasneho sveta, grafika je super na pc.
DeSmond Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2012 ja si na zacatku vybral temneho elfa,protoze chci hru dokoncit na 1 lv(nevidim duvod se levelit,kdyz vsechno bude na prvnim lvl) a jako jediny ma vybornou resist na fire a ve hre je tolik draku co mam zabit. jenom doufam,ze tam nejsou nejaci jako heroes jedovy a podobne.Jinak tu hru beru jako relax, vzdycky si tam na chvilku skocim oddechnout do krasneho sveta, grafika je super na pc. Vsechno na prvnim levelu nebude, ten level scaling se nestahuje na vsechno, jinak vyhody jsou znacne ;)
headhot Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2012 Zatim nemam potrebu se levelit(postava se leveli automaticky,ale jeste jsem nedal pres Tab level up),samozrejme to po case asi bude nuda, kdyz u temneho elfa hraje velkou roli vyvolavani. Jinak jsem zvedavy,jestli zase nekdo natoci 15 - 20 min dokonceni TES V
danfri Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2012 Počet her se mi zvedá na 34 jupí , z toho 16 za jedinej měsíc a do měsíce budou další :D
Mandaz Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2012 Tak ten skyrim jsem včera hrál do tří a měl jsem co dělat, abych šel spat :) Nějací obři mne dali dvakrát ránu kyjem a šel jsem pod kytičky :( Dneska mi přišel výměnou Motorstorm Pacific Rift neplatinum, takže mám všechny díly Motorstormu v původních edicích (stejně jako resistance a uncharted)
headhot Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2012 Tak ten skyrim jsem včera hrál do tří a měl jsem co dělat, abych šel spat :) Nějací obři mne dali dvakrát ránu kyjem a šel jsem pod kytičky :( Dneska mi přišel výměnou Motorstorm Pacific Rift neplatinum, takže mám všechny díly Motorstormu v původních edicích (stejně jako resistance a uncharted) no mne se motorstorm moc nelibil,ale nechal jsem si vsechny prvni dily neplatinum edici Uncharted,Moto,Resistance, kdysi stali v globusu 170,-
JungleFever Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 12, 2012 Počet her se mi zvedá na 34 jupí , z toho 16 za jedinej měsíc a do měsíce budou další :D Tak fotky :)
JungleFever Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 12, 2012 no mne se motorstorm moc nelibil,ale nechal jsem si vsechny prvni dily neplatinum edici Uncharted,Moto,Resistance, kdysi stali v globusu 170,- V Globusu? :D asi se projedu omrknout to :D
headhot Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2012 V Globusu? :D asi se projedu omrknout to :D jj v globusu v elektro sekci cca rok a neco. sranda na tom byla,ze vedle meli prazdny bluray disky za 199,- hned vedle her za 170,-
Mandaz Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2012 Před nedávnem měly ps3 hry i v kauflandu :D Odnesl jsem si z tama HAWX1 samozřejmě novou zabalenou za 149,-
headhot Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2012 Před nedávnem měly ps3 hry i v kauflandu :D Odnesl jsem si z tama HAWX1 samozřejmě novou zabalenou za 149,- v kauflandu jsem bohuzel zazil akci hry za 219,- vsechny Tom Clancy,HAWX2,Pure Football a jeste nejaky snowboard. Vetsina her byla bez trofeji a ja tyto hry stejne nehraju, I tak jsem si jednu koupil a stale je v origo obalu.
007jarda Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2012 Muze se jeste prihazovat, takze bych rekl, ze to pujde treba na 2500... Ja ji dostal a edice je super, otazka je, zda se vyproda ci nikoliv jako KZ3 a pak bude stat neco pres litr :-) hmhttp://aukro.cz/sberatelska-edice-uncharted-3-drake-s-deception-i2045390572.html Já dával 2800:cry:
rockyzz Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2012 Muze se jeste prihazovat, takze bych rekl, ze to pujde treba na 2500... Ja ji dostal a edice je super, otazka je, zda se vyproda ci nikoliv jako KZ3 a pak bude stat neco pres litr :-) Co se týče Helghast Edice KZ3 tak mě dost překvapilo že se nějaká vůbec dá sehnat, asi to nebyla taková pecka (né ta hra, ale edice).
headhot Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2012 KZ3 H edice tu maji v brne cca 5 ks okolo 1200, i tak mne nenuti si ji koupit jako tomu bylo u crysis nano
DeSmond Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2012 Co se týče Helghast Edice KZ3 tak mě dost překvapilo že se nějaká vůbec dá sehnat, asi to nebyla taková pecka (né ta hra, ale edice). Spis jich bylo dost :) Proto se taky ted da sehnat skoro vsude a za par korun ;) Ostatne kdo by to chtel, na papire to zni fajn, ale to porvedeni helghasti helmy je fakt ohyzdne, ja nad tim i premyslel, ale po unboxing videu jsem hodne rychle zmenil nazor :D
007jarda Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2012 Me ta helma nevadi a navic ji mam nahore na stene, takze neni tolik videt zblizka a z dalky vypada v pohode. A za penize co je nyni, bych ji vzal okamzite, ale to je vec nazoru, me napriklad Crysis 2 nelaka ani za ty penize co je nyni... :-)
danfri Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2012 Jungle to nepujde vetsinu za ten mesic mam na HARDU :D Takže bohužel . A máš u FARCRY taky Mapu ? nebo ne
JungleFever Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 12, 2012 Jungle to nepujde vetsinu za ten mesic mam na HARDU :D Takže bohužel . A máš u FARCRY taky Mapu ? nebo ne Samozrejme mam
YaKuZa1468623731 Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2012 Jak tu byla rec o tech akcich tak taky sem zazil akci ale v tescu :) Nejaky vyprodej her .) Condemned 2 , Sega rally , a nejaka WII hra Jumper .. kus za 30kc no neberte to koupil sem condemned a prodal za 250 v jednom nejmenovanem obchode :) Jumper sem zas vymenil za film na blu ray :D a sega rally me tu lezi do ted
JungleFever Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 12, 2012 Jak tu byla rec o tech akcich tak taky sem zazil akci ale v tescu :) Nejaky vyprodej her .) Condemned 2 , Sega rally , a nejaka WII hra Jumper .. kus za 30kc no neberte to koupil sem condemned a prodal za 250 v jednom nejmenovanem obchode :) Jumper sem zas vymenil za film na blu ray :D a sega rally me tu lezi do ted to snad neeee.. to bych udelal nakup a vypadalo by to u me takhle: http://www.vintagecomputing.com/wp-content/images/vgc_interview/1_vgc_original_2_large.jpg
YaKuZa1468623731 Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2012 Jungle : No jo ja bych toho zebral vice ale byl tam semnou kamos a ten taky neco chtel :lol:
rockyzz Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2012 30kč za PS3 hry, pecka, to si dojdu nakoupit v tescu, zajdu do 1km vzdáleného JRC a tam to prodám za trojnásobek v preownedu :D
xDante1986 Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2012 mě dnes došly dvě castlevanie ... Order Of Ecclessia a Dawn Of Sorrow pro NDS :)
JungleFever Odesláno Leden 13, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 13, 2012 Jungle doufám že to je obchod :D nevim na co reagujes.. pouzivej prosim citaci, kdyz se jedna o starsi prispevky
Recommended Posts