Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno
Rekl bych ze deset tisic, protoze ten kufrik je vsude normalne k sehnani, sam jsem o nem dost premyslel :)

Edit: Pozde :)

Jinak kdyz uz jsme u tech filmu, sbira nekdo i ty? Tim myslim jako placky, ne ze ma clovek TB filmů v kompu :)

Co se filmutyce, nejpisnejsi jsem na kompletni SW sagu na blu-ray, nic extra, ale mam z ni raqdost :)

SW mám taky, škoda jen ře není série SW Clone wars v cz, jinak bluraye kupuju jen to co semi fakt líbí, dobrodržné, scifi, akční a hlavně animáky. Jinak zbytek multimediální hd přehrávač

Odesláno
to je jak kdybych řekl, že hry si můžu stáhnout a vypálit tak ztrácí smysl kupovat hry :D s těma průvodcema je to stejný...

pruvodce hrou mi prijde naprosto zbytecna vec, tak samozrejme mam treba FFVIII, MGS 3 a 4 vazim si toho,ale jsou stejne postupem casu na ♥♥♥♥♥

tedka hraju AC:B a rikam si proc uncharted neni takto delany jako mezifaze v AC:B DNA between DNA part 1 and 2

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu