DeSmond Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Rekl bych ze deset tisic, protoze ten kufrik je vsude normalne k sehnani, sam jsem o nem dost premyslel :) Edit: Pozde :) Jinak kdyz uz jsme u tech filmu, sbira nekdo i ty? Tim myslim jako placky, ne ze ma clovek TB filmů v kompu :) Co se filmutyce, nejpisnejsi jsem na kompletni SW sagu na blu-ray, nic extra, ale mam z ni raqdost :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 mno má jich být u nás prej jenom 10 000 :D ale už to asi neplatí ;) Fotky nahoď také jsem nad ním přemýšlel, aspoň to uvidím jak to vypadá ve skutečnosti :-D:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Já mám filmů na blueray celou kopu jestli myslíš jako origa :D jak už nějaký limitky tak i normal :) ale mám i hodně DVD origo .. např. všechny staré Růžové Pantery a nebo M*A*S*H :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 ja jsem si koupil Nocni Muru v Elm Street complete (1-7 + bonusy) cekam na halloween nebo patek 13 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 10000 limitek jen v čr není zas tak moc omezený :D byli limitky kde byly 10000 pro svět.... to je něco :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 hele kluci založte si téma sběratelé filmů ....neodbočujte od tématu, ačkoliv je to blízké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Rekl bych ze deset tisic, protoze ten kufrik je vsude normalne k sehnani, sam jsem o nem dost premyslel :) Edit: Pozde :) Jinak kdyz uz jsme u tech filmu, sbira nekdo i ty? Tim myslim jako placky, ne ze ma clovek TB filmů v kompu :) Co se filmutyce, nejpisnejsi jsem na kompletni SW sagu na blu-ray, nic extra, ale mam z ni raqdost :) SW mám taky, škoda jen ře není série SW Clone wars v cz, jinak bluraye kupuju jen to co semi fakt líbí, dobrodržné, scifi, akční a hlavně animáky. Jinak zbytek multimediální hd přehrávač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 hele kluci založte si téma sběratelé filmů ....neodbočujte od tématu, ačkoliv je to blízké Pardon jen me to tak napadlo, navic tady je to tak jako tak plne OT :) Kdyz uz jsme u rypani, co double posty? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 ja jsem si koupil Nocni Muru v Elm Street complete (1-7 + bonusy) cekam na halloween nebo patek 13 Mas vkus chlape :) ale zpet ke hram :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Tak jako vím že to není super .. ale aspoň něco .. ale na co jsem ještě hodně pyšný je rozšířená verze všech dílů LOTRa na BD (fotky klidně taky ;) ) :) jinak tady jsou fotky toho kufříku od Incepton : http://www.ulozto.cz/12882878/inception-rar :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Pardon jen me to tak napadlo, navic tady je to tak jako tak plne OT :)Kdyz uz jsme u rypani, co double posty? :) muzem klidne triple posty:) no tak nejak zacinam resit problemy s mistem, mam tu silene moc her,sakra a nasel jsem Dragon Age Origins Collector´s Edition, otazka je, ci je:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Mam stejny problem, hry mam v supliku pod televizi, uz se ani nevejdou poradne tam a rad bych konecne poridil policky na vystaveni, ted kdyz navic prisla obri legendary edice halo, tak jsem musel dost prestavovat, aby to bylo vubec kam dat a stejne to neni na nejakem dobrem miste, kde by se to hezky vyjimalo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 nebudu 10x editovat jednu věc když reaguju na něco, co se odehrálo během postu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/Gran-Turismo-4-RARE-Limited-Numbered-Edition-/400271847393?pt=UK_PC_Video_Games_Video_Games_JS&hash=item5d320fafe1 to by se mi líbilo do sbírky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/Gran-Turismo-4-RARE-Limited-Numbered-Edition-/400271847393?pt=UK_PC_Video_Games_Video_Games_JS&hash=item5d320fafe1to by se mi líbilo do sbírky je to pekne, no nekde doma mam limited pen Gran Turismo IV, kupoval jsem na gamestation tuhle hru a dostal jsem od nich pero jako darek, snad ho matka nevyhodila:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 je to pekne, no nekde doma mam limited pen Gran Turismo IV, kupoval jsem na gamestation tuhle hru a dostal jsem od nich pero jako darek, snad ho matka nevyhodila:) Hm, když si vzpomenu že jsem tenkrát dával 1900 v JRC za obyč GT4 a teď bych za to měl tohle. Jinak sbíráte někdo průvodce?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Hm, když si vzpomenu že jsem tenkrát dával 1900 v JRC za obyč GT4 a teď bych za to měl tohle.Jinak sbíráte někdo průvodce?? ja daval myslim 1800, guide knihy jsou v pdf,v praci vytisknu a pak si z toho udelam knihu,takze pro mne to ztraci smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 já teda některý sbírám má třeba všechny offico k MGS a GTA, kde se dají sehnat ty pdf? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 to je jak kdybych řekl, že hry si můžu stáhnout a vypálit tak ztrácí smysl kupovat hry :D s těma průvodcema je to stejný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 to je jak kdybych řekl, že hry si můžu stáhnout a vypálit tak ztrácí smysl kupovat hry :D s těma průvodcema je to stejný... pruvodce hrou mi prijde naprosto zbytecna vec, tak samozrejme mam treba FFVIII, MGS 3 a 4 vazim si toho,ale jsou stejne postupem casu na ♥♥♥♥♥ tedka hraju AC:B a rikam si proc uncharted neni takto delany jako mezifaze v AC:B DNA between DNA part 1 and 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Herní průvodce existujou jen proto že by bez nich Američani cokoliv složitější než Call of Duty nedohráli, proto je nesbírám :) Nicméně někde mam zahrabaný průvodce na všechny starý Commands and Conquer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 to není pravda...jsou hry...hlavně rpg, kde jsou ty průvodce skvělý nebo na takové ds díly castlevanie...to by bylo:) tam je tolik secretů ...to samé pokémoni :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 to není pravda...jsou hry...hlavně rpg, kde jsou ty průvodce skvělý nebo na takové ds díly castlevanie...to by bylo:) tam je tolik secretů ...to samé pokémoni :) a co treba pouzit youtube:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Jako v době kdy nebyl internet (respektive byl ale málokdo si ho mohl dovolit) měli průvodci smysl o tom žádná, takové bych třeba i sbíral, ale ty současný ani náhodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 a co treba pouzit youtube:) jůtub beztak amíci za chvilku zavřou :) Mne by se líbilo třeba tohle v češtině http://skyrim.4fan.cz/news.php?readmore=159 Pamatuju se, že tak před cca 7-9 lety prodávali podobné průvodce i v trafice. Možná někde doma ještě najdu na Commandos 1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts