Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno

Soška z Epic edice GoW3 je opravdu masivní. Jenom ten Lancer je pomalu větší než zbran z CE Dead Space 2. Sošku jsem nafotil, ale omluvte kvalitu (mobil no) a toho bordelu okolo si nevšímejte. Pro porovnání je tam i soška z Halo Reach, která je taky dost velká.

28012012083.th.jpg

Pokud bude zájem, tak můžu zítra nafotit lepší fotky celé edice.

Odesláno

piggy dyt jsem ti psal 3 zprávy :) a ani na jednu si nereagoval :)

kupovat si hru protože máš špatně vytisklý název to si děláte srandu? to jak kdybych koupil cz verzi battlefieldu která cz nemá... na ps3 to fatk ne hra je stejná a jen magor by koupil hru se špatně vytisknutým názvem za draho..tohle není sběratelství... navíc... když bude mít člově dostatečně kvalitní tiskárnu a papír takový obal si udělá sám k nerozeznání

Odesláno
piggy dyt jsem ti psal 3 zprávy :) a ani na jednu si nereagoval :)

kupovat si hru protože máš špatně vytisklý název to si děláte srandu? to jak kdybych koupil cz verzi battlefieldu která cz nemá... na ps3 to fatk ne hra je stejná a jen magor by koupil hru se špatně vytisknutým názvem za draho..tohle není sběratelství... navíc... když bude mít člově dostatečně kvalitní tiskárnu a papír takový obal si udělá sám k nerozeznání

by ses divil kolik lidi zaplati za chyby ve knihach a podobne,akorat musi vyjit par ks, bohuzel tenhle RE se bude prodavat po tisicich,takze cena moc neporoste

Odesláno

Tak, jsem zpět a nafotil jsem vám celou mojí sbírku her na Xbox 360 a PS3 vč. sběratelek, ostatních sošek a tak, pak vám to sem hodím.

Ale ted mám otázku.

Ted si šetřím peníze na collectorku Skyrimu ale ještě tu mám prachy na jednu collectorku a nevím jakou si vybrat a to:

- Far Cry 2 Wooden Box Edition (prostě collectorka v tom dřeveným balení)

- Call of Duty: World at War Collectors Edition

Tak co?

Odesláno
Tak, jsem zpět a nafotil jsem vám celou mojí sbírku her na Xbox 360 a PS3 vč. sběratelek, ostatních sošek a tak, pak vám to sem hodím.

Ale ted mám otázku.

Ted si šetřím peníze na collectorku Skyrimu ale ještě tu mám prachy na jednu collectorku a nevím jakou si vybrat a to:

- Far Cry 2 Wooden Box Edition (prostě collectorka v tom dřeveným balení)

- Call of Duty: World at War Collectors Edition

Tak co?

a co třeba oboje :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu