xDante1986 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 youtube ? podle toho hrajou lamy...to už nemusíš ani hrát..rovnou odehrej tak, že si pustíš videa :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 youtube ? podle toho hrajou lamy...to už nemusíš ani hrát..rovnou odehrej tak, že si pustíš videa :) tak na youtube najdes obcas dobre hrace,fakt je tam asi 5%, jinak kdybych mel cas byl nezamestnany,tak delam furt nejaky guide,ale ve 30 letech uz to nejde, tedka mne zajima jak chranit dum:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 tak tady jsou všechny hry co mám doma ...krom jedné na wii http://imageshack.us/g/846/ds1vz.jpg/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 tak tady jsou všechny hry co mám doma ...krom jedné na wii http://imageshack.us/g/846/ds1vz.jpg/ Pěkné, to bude Junglefever celou noc honit ^^ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Sbírám jen ps3 tituly, ale pokud někdo sbírá i jiné (xDante1986), možná buda ceněná tahle hra, respektive její obal http://www.zing.cz/novinky/9634/capcom-zkomolil-nazev-noveho-resident-evilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Sbírám jen ps3 tituly, ale pokud někdo sbírá i jiné (xDante1986), možná buda ceněná tahle hra, respektive její obal http://www.zing.cz/novinky/9634/capcom-zkomolil-nazev-noveho-resident-evilu tak pokud se to k nam dostane,ihned kupuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 tak tady jsou všechny hry co mám doma ...krom jedné na wii http://imageshack.us/g/846/ds1vz.jpg/ Toho Turoka na ps2 máš ode mě a ani jsi nepoděkoval! :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoomCZE Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Soška z Epic edice GoW3 je opravdu masivní. Jenom ten Lancer je pomalu větší než zbran z CE Dead Space 2. Sošku jsem nafotil, ale omluvte kvalitu (mobil no) a toho bordelu okolo si nevšímejte. Pro porovnání je tam i soška z Halo Reach, která je taky dost velká. Pokud bude zájem, tak můžu zítra nafotit lepší fotky celé edice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Pani, to je fakt velky, kdyz to vidim v porovnani s tou soskou noble teamu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 piggy dyt jsem ti psal 3 zprávy :) a ani na jednu si nereagoval :) kupovat si hru protože máš špatně vytisklý název to si děláte srandu? to jak kdybych koupil cz verzi battlefieldu která cz nemá... na ps3 to fatk ne hra je stejná a jen magor by koupil hru se špatně vytisknutým názvem za draho..tohle není sběratelství... navíc... když bude mít člově dostatečně kvalitní tiskárnu a papír takový obal si udělá sám k nerozeznání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 piggy dyt jsem ti psal 3 zprávy :) a ani na jednu si nereagoval :)kupovat si hru protože máš špatně vytisklý název to si děláte srandu? to jak kdybych koupil cz verzi battlefieldu která cz nemá... na ps3 to fatk ne hra je stejná a jen magor by koupil hru se špatně vytisknutým názvem za draho..tohle není sběratelství... navíc... když bude mít člově dostatečně kvalitní tiskárnu a papír takový obal si udělá sám k nerozeznání by ses divil kolik lidi zaplati za chyby ve knihach a podobne,akorat musi vyjit par ks, bohuzel tenhle RE se bude prodavat po tisicich,takze cena moc neporoste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 divit bych se mohl lidské blbosti...na tom není nic sběratelského :) ale jak říkám zrovna u obalu hry šikovný člověk s dobrou tiskárnou udělá totožný "padělek" :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Tak, jsem zpět a nafotil jsem vám celou mojí sbírku her na Xbox 360 a PS3 vč. sběratelek, ostatních sošek a tak, pak vám to sem hodím. Ale ted mám otázku. Ted si šetřím peníze na collectorku Skyrimu ale ještě tu mám prachy na jednu collectorku a nevím jakou si vybrat a to: - Far Cry 2 Wooden Box Edition (prostě collectorka v tom dřeveným balení) - Call of Duty: World at War Collectors Edition Tak co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoomCZE Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Kdybych si musel vybrat, tak vezmu CoD. Záleží jestli chceš plech nebo dřevo a taky která z těch her je pro tebe lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 To jsme cely stastni :) Sel bych do CoDu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Vzhledem k tomu že kupuju jen collectorky her co se mi libí bych nešel ani do jednoho.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoomCZE Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Mně zase v poslední době zajímají i sběratelky her o který bych si ani kolo neopřel. Ale nakonec se udržím a nekoupím... zatím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Tak, jsem zpět a nafotil jsem vám celou mojí sbírku her na Xbox 360 a PS3 vč. sběratelek, ostatních sošek a tak, pak vám to sem hodím.Ale ted mám otázku. Ted si šetřím peníze na collectorku Skyrimu ale ještě tu mám prachy na jednu collectorku a nevím jakou si vybrat a to: - Far Cry 2 Wooden Box Edition (prostě collectorka v tom dřeveným balení) - Call of Duty: World at War Collectors Edition Tak co? a co třeba oboje :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 a co třeba oboje :) READ IT, mám prachy jen na jednu z nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 READ IT, mám prachy jen na jednu z nich. ja bych si koupil oboje a na skyrim si pockal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 ja bych si koupil oboje a na skyrim si pockal moje řeč ....8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Jenže pochybuju že pak bude Skyrim collectorka k sehnání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 To ja bych volil presne naopak, skyrim collectorce bych dal prednost, protoze mi za prve prijde lepsi a za druhe mam k te hre mnohem lepsi vztah nez k CoD:WaW a FC2.....ale k sehnani podle me bude.....jen bych neocekaval nejaky velky propad ceny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Tu Far Cry vynech, není to dřevo, ale spíše takový tvrdý karton, a nic co by v tom za to vyloženě stálo tam není. Jen soundtrack a knížka artbook. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Navíc samotná hra stojí za ho.vno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts