Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Jenže pochybuju že pak bude Skyrim collectorka k sehnání.

Ahoj, já si kupoval collectorku Skyrimu nedávno, o pár stránek zpátky ji najdeš vyfocenou. Ve většině shopů ji mají buď vyprodanou, nebo za cenu přes 4.000,- Ale já ji bral v JRC (GAME) a tam ji mají za 2.799,- navíc s dopravou zdarma.

Určitě collectorku doporučuju, hra vydrží dlouho a soška draka (Alduina) je jedna z nejlepších co jsem viděl, stejně tak i artbook.

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno

No uprimne nechapu jak clovek muze kupovat sberatelku neceho, co poivazuje za totalni shit :) U me by zadna takovy hra nemela co delat, dokonce jsem si poridil i sberatelku Fable 3 a bylo to vubec jedina hra, kterou jsem kdy prodal, proste jsem se ji musel zbavit, protoze ta hra byla strasna a ikdyz byl obsah sberatelky fajn, musela jit z domu :)

Odesláno
tak mě za posledních deset dnů přibyl jen pokémon Heart Gold a na x360 jsem konečně sehnal Ghostbusters :)

fable 3 že je blbost? :) no co k tomu říct.... :) raději snad ani nic :)

Na hry má každý jiný názor, takže on si o tom může myslet co chce, ale Fable 3 je celkem slušně hodnocená hra a je docela dobrá podle mě, já na zrovna na takovýhle typ her vůbec ani trochu nejsem, ale blbost to rozhodně není...

Odesláno
Ono je více verzí? v čem jsou jiné?

tak jsou 3 verze, prvni vysla pouze v jpn a obsahovala 2 bonusove predmety a byla nejlehci a pak vysla usa verze (bonusova se jmenuje Deluxe editon) rika se ze platina je zde nejtezsi (uvidim) a pak s obrovskym zpozdeni EU verze (bonusova jako Black Phantom edition). Vsechny 3 platiny na jednom ucte jsou hodne ceněné a proto je chci ziskat.

Odesláno
Tak dnes mi prisli shifty a CoD:WaW, takze sbirka CoDu se pekne rorusta, zitra snad konecne budu mit Halo:CEA a Halo sbirka bude naprosto kompletni :)

Jinak kdo ma v hledacku Zaklinace 2? Rad bych zakoupil Dark edition, ale nevim zatim, jestli tady bude k sehnani (ikdyz verim ze jo :))...

Tak jestli máš CoD WaW tak bych si s tebou určitě rád zahrál , můžeme se domluvit , Tenhle díl už hraji dlouho takže už dělám všechno možné , kdybych se domluvil s kámošem , daly bychom ti všechny packy , jako mapy. atd :) Stačí mi napsat PM a domluvíme se , můžu tento týden v Pátek , Sobotu nebo v Neděly .

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu