Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno
GTA těžko, Bioshock má vyjít v létě (nebo už to posunuli?) no a FC3 bude průser :). Z mého pohledu je tenhle rok výrazně slabší než ty předchozí (z toho co zatím víme že vyjde).

A hrát už vůbec ne co :)

FC3 nebude průser, bude to pecka jako dvojka, jedna z nejlepších FPS sandboxů, co jsem hrál:), velká, dlouhá, boží a legendární:). A do vánoc má vyjít Assassins Creed 3, Last Guardian, Tomb Raider, Borderlands 2, Max Payne 3, Bioshock Infinite, Ghost Recon: FS, Aliens: CM, Prototype 2, Resident Evil 6, Lollipop Chainsaw:cheesygrin:, Rainbow Six Patriots, CoD BO2:cheesygrin:, Little Big Planet Karting, Final Fantasy 14, Tekken Tag Tournament 2, Prey 2(???), Sleeping Dogs, Counter Strike...já to tedy uhrát nestihnu:wohow:

Odesláno
pro me osobne far cry 3, bioshock infinite, moh, ac3, the last of us, tomb raider, dragons dogma,... a jeste neco co mi vypadlo, tenhle rok urcite neskoncil zacatkem (co vlastne vyslo ted??? Mass Effect3 nicjinyho ne?? jo SSX)

Však řikám z mého pohledu. Z toho co si napsal mě zajímá snad jen Medal, možná AC ale tim to končí. Loňský a předloňský podzim pro mě byl mnohem zajímavější...

Odesláno
Lidi nevim jestli to nekdo chce a ani nevim co to je za hru :D ale cena mi prijde dobra a pro sberatele se to asi hodi http://www.originalky.cz/Nove-zbozi/Playstation-3/Hry/BlazBlue-Calamity-Trigger-Limited-Edition-PS3.html :)

evidetne nejsi znalec her:D Je to bojovka a je to bohuzel je to prvni edice,takze ji hraje minimum lidi, vysla taky na psp.

Odesláno

Byl jsem pracovně dva týdny v Maďarsku a povedl se mi tam bezvadný kup. V jednom kamenném obchodě měli Rapala Pro Bass Fishing + prut v přepočtu za necelé čtyři stovky.

Vypadá nějak takhle (až budu mít trošku chuť, nafotím to) http://hry-playstation-3.heureka.cz/rapala-pro-bass-fishing-2010-bundle-with-rod/specifikace/

Dneska ráno jsem ho zkoušel, prut je sice made in china, ale pěkně provedený z tvrdšího plastu, naviják má vnitřek z oceli a klika navijáku je vedena také ocelovým šestihranem skrz celý naviják. Takže určitě vydrží hodně.

Má celkem realistické rozměry (kromě délky samozřejmě), s pskem se propojí během pár sekund a prakticky supluje ds3 i v ovládání menu. Jen je potřeba mít příjimač signálu prutu zapichlý v usbčku. Prut má napájení pomocí dvou tužkových baterek.

Hru samotnou jsem hrál zatím jen cca 20 minut a nejsem rybář, takže realitu nemohu posoudit, ale bavil jsem se celou dobu.

Jo a zbavuji se Dukáče v edici Balls of Steel (kromě samolepky), takže kdyby měl někdo zájem, určo se domluvíme ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu