Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Já to neviděl nikde, luxus! Ale přesně, jak píše DeSmond, škoda, že nepočkali na poslední díl... Jenže to bude další kolekce, proč z toho nevytřískat něco navíc :-) Ikdyž mně by stačil jen třetí díl :-) Na druhou stranu, alespoň si někdy zahraji i jiné díly, možná... Pět her je slušná kolekce, jsem zvědav na cenu :-)

nevim zda to nekdo nahodou uz nepostoval, jestli jo, sry za spam :o

[ATTACH=CONFIG]17418[/ATTACH]

Najnovšia edícia s názvom Omega pre sériu God of War poteší každého fanúšika neohrozeného krvilačného hrdinu - Kratosa. Ktoré diely bude obsahovať a čo za bonusový obsah ponúkne, to vám prezradíme v dnešnej novinke.

Omega Edition prinesie kovovú krabicu, v ktorej sa budú ukrývať God of War Collection Volume I, II a God of War III. K tomu dostanete sadu artworkov a nádhernú bronzovú sochu hlavného hrdinu. Soška však bude k dispozícii iba v obmedzenom počte kusov v rámci limitovanej edície, prípadne ju bude možné dokúpiť samostatne. Cena zatiaľ špecifikovaná nebola, ale kolekcia by mohla uzrieť svetlo sveta v novembri tohto roka.

(zdroj ps3mania.sk)

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno

Tady máte nejlepší hry :) Máte co si kupovat .

1. Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier

2. Max Payne 3

3. FIFA 12

4. Battlefield 3

5. Sniper Elite V2

6. Game of Thrones

7. Modern Warfare 3

8. FIFA Street

9. Mario & Sonic London Olympics

10. Dirt Showdown

Těšim se na PS3 na cod BO II stejnak se můžou těšit i majtelé WII :)

Tvrdí to Nintendo? Tvrdí to Treyarch? Tvrdí to Activision? Ne. Tvrdí to časopis zvaný Nintendo Gamer, který má o chystaném novém díle nejprofláklejší střílečce světa pro novou konzoli celé preview. A dokonce má prý vyjít už v listopadu, což by z Call of Duty: Black Ops II dělalo rovnou jeden z prvních a hlavních titulů pro vycházející konzoli.

MarekCejka_11-06-2012-19-20-43_black_ops_2_large.jpg

Odesláno

Pro mě je to série Mass Effect. Odsunula z čela i do té doby první MGS. Dále pak Heavy Rain, Burnouty a starý Medaly (po Frontline). Těch her je spousta, žebříček bych asi sestavit nezvlád

No tohle presne vypada jak nejaky zebricek prodejnosti za posledni tyden :)

Na hry ma samozrejme kazdej svu vkus, ale jestli je tohle vazne vkus, tak jsem asi zatracene min mainstreamovej nez jsem si myslel :D

A to ještě jenom někde v UK protože celosvětově by měl bejt první Dragons Dogma

Odesláno
To je ještě větší pitomost, jsou to prostě nejprodávanější hry v UK za minulej tejden, nic víc v tom nehledej...

Tak aby jste mi věřily

CITUJI :

Žebříček: Válka v budoucnosti stále frčí

MarekCejka, 11.6. 12:11, zdroj: Chart Track

Již třetí týden po sobě se daří novince Ghost Recon: Future Soldier udržet si prominentní první příčku v britském multiplatformním žebříčku. Na druhém místě stále Max a jeho Payne 3, na trojce co jiného než FIFA 12. Potud tedy totožně jako minule. Na čtvrtou příčku se z osmé znovu vyhrabal třetí Battlefield, nejspíše mu pomohlo spuštění služby Premium a přídavku Close Quarters právě pro její předplatitele. Jedinou úplnou novinkou je Game of Thrones, hra podle stejnojmenného seriálu vycházejícího z knih George R. R. Martina.

2. Max Payne 3

3. FIFA 12

4. Battlefield 3

5. Sniper Elite V2

6. Game of Thrones

7. Modern Warfare 3

8. FIFA Street

10. Dirt Showdown

Odesláno

Tak aby jste mi věřily

MarekCejka, 11.6. 12:11, zdroj: Chart Track

Již třetí týden po sobě se daří novince Ghost Recon: Future Soldier udržet si prominentní první příčku v britském multiplatformním žebříčku. Na druhém místě stále Max a jeho Payne 3, na trojce co jiného než FIFA 12. Potud tedy totožně jako minule. Na čtvrtou příčku se z osmé znovu vyhrabal třetí Battlefield, nejspíše mu pomohlo spuštění služby Premium a přídavku Close Quarters právě pro její předplatitele. Jedinou úplnou novinkou je Game of Thrones, hra podle stejnojmenného seriálu vycházejícího z knih George R. R. Martina.

2. Max Payne 3

3. FIFA 12

4. Battlefield 3

5. Sniper Elite V2

6. Game of Thrones

7. Modern Warfare 3

8. FIFA Street

10. Dirt Showdown

ty jsi psal 12.6., že tyto hry jsou nejlepší a né nejprodávanější za tejden v GB. tak todle ti věřim, ale mě nezajímá, co kupuje stádo v Británii (bez urážky). Příště buď prosím při popisu přesnější, howgh:)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu