Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno
Hoši , tak jsem neodolal a vyzkoušel jsem 2ku musím říct že na to že byl začátek a v půlce první mise hned BOSS ? Sem koukal na drát . A v 1 díle se nechodí za toho robota ( potapěče či obra ) ?

V jedničce se hraje za normálního člověka, tuším reportéra nebo spisovatela, ale už si nejsem jistý.

Osobně se mi víc líbí dvojka, a to jsem asi jeden z mála :)

Odesláno
V jedničce se hraje za normálního člověka, tuším reportéra nebo spisovatela, ale už si nejsem jistý.

Osobně se mi víc líbí dvojka, a to jsem asi jeden z mála :)

Není jednička s tím jak ten chlap otevírá ten svůj kabát a v něm má věci ? A ten Robot ho furt sleduje ?

A mám bych se zapomněl pochlubit: přisla mi TIME CRISIS 4 s pistolí :) parááádička

To jsem měl už , ale trojku a nechytlo mě to tak jsem to dal pryč :/

Odesláno
Jojo to vim, Dead Rising 2 Zombrex Edici jsem získal v únoru-březnu 2011 na anglickym letišti za 500-600Kč (20 liber?)

to jak kupoval Zombrex edici tady od nekoho bez tuzky, ani nevim co je uvnitr,jsem jsem ji koupil a dal do policky, demence zacinajici:D

Jinak dneska cekam na TEKKEN 6 LIMITED EDITION novou, ta edice s krasno mikinou. Akorat je hrozny,ze tedka stoji dvojnasobne vice nez pred par lety. Alespon jsem udelal radost prodejcovi:)

Odesláno
Není jednička s tím jak ten chlap otevírá ten svůj kabát a v něm má věci ? A ten Robot ho furt sleduje ?

To jsem měl už , ale trojku a nechytlo mě to tak jsem to dal pryč :/

Ty ses koukam velky odbornik na bioshock :D Kazdopadne ja jsem taky pro jednicku, dvojka sice dotahla nektere herni mechanizsmy dal, ale jednicka ma mnohem lepsi atmosferu i desgin... Kazdopadne Bisohock 2 ma celkem povedenou limitku ktera se dnes da sehnat uz za par korun :)

Odesláno

v dnesni dobe vazne "limitkam" neverim.. delat neco limitovane pro takovej kolos, jako je ps3, xbox360 by byl spatnej marketing :) lepsi marketing by byl, kdyby jen rekli, ze to je limitovany - protoze i to, ze vyrobi milion kusu PRESNE je limitovany :) at si kazdy sam vybere.. ja se priznam, ze tyhle "kolektorky" me lakaji opravdu jen z ciste estetickych duvodu, ale porad sem pysnejsi, ze mam japonskou verzi hry AFRIKA a vsadim se, ze ji tady z vas ma MINIMUM, narozdil od te prilby z killzone 3, kterou ma kazdy na policce :D no zkratka je to marketing jak prase a skaceme jim na to :) takze ja letos planuji pouze aliens (predobjednano za 1999,-) a bioshock, pokud vyda nejakou collectorku

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu