Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno

moje prvni originalni hra byla na PC Grand Prix 2 od firmy Microprose, mladsi 25 let asi neznaji ... Luxusni formule to byly na tu dobu s luxusni grafikou. Tak to byla moje uplne prvni originalni hra :) - btw koupena po poctive 14ti denni brigade, vsechny prachy za ni sem na tu hru vydal :D Pak si taky pamatuju, ze sme s kamosem dali uspory dohromady a koupili si, v te dobe, opet luxusni zalezitost, Systemshock. To byla zavislost. ... deus ex hadr proti tomu.

A na konzole to byl az na PS3 Resistance a Motorstorm. Predtim me konzole vubec nezajimaly.

Odesláno
Covece, když jsem byl v tvém věku, tak jsem dostal 20.-Kč na týden a to jsem měl ještě na svačiny :-D , za to bych tehdy nenašetřil na žádnou hru :-D Když hra stála 2000.- a výš. Alespon jedno mě to naučilo, neutrácím zbytečný peníze za všemožný hry, sběratelský edice, který stojí za prd atd., kupuju je jen když je to výhodné a mám k určité hře nějáký vztah, taky si daleko víc vážím peněz :-)
Vítej v 21. století, když mluvíš o 20kč za který si koupíš ještě na 7 dní svačiny, no lol... Komunismus tu už dávno není a snad ani nebude. A jinak, zbytečně utracený peníze to rozhodně nejsou.
Odesláno
moje prvni originalni hra byla na PC Grand Prix 2 od firmy Microprose, mladsi 25 let asi neznaji ... Luxusni formule to byly na tu dobu s luxusni grafikou. Tak to byla moje uplne prvni originalni hra :) - btw koupena po poctive 14ti denni brigade, vsechny prachy za ni sem na tu hru vydal :D Pak si taky pamatuju, ze sme s kamosem dali uspory dohromady a koupili si, v te dobe, opet luxusni zalezitost, Systemshock. To byla zavislost. ... deus ex hadr proti tomu.

A na konzole to byl az na PS3 Resistance a Motorstorm. Predtim me konzole vubec nezajimaly.

Cítím se uraženě :) Že neznáme mladší 25ti Grand Prix 2? A znáš Supaplex? Stunts? :D Kámo na těch hrách sem ZAČÍNÁL!!! Akorát sem neměl počítač a hrál to u strýce.. a mohl bych pokračovat... Duck Tales, Commander Keen, Duke Nukem :) nejlepší vzpomínky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu