JungleFever Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 :D Sběrarelé, pamatujete si na vaší první hru? Ať už na PS3 nebo jakoukoli konzoli :) Flight Unlimited 2, tyden predtim, nez sem mel PC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty-88 Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 :D Sběrarelé, pamatujete si na vaší první hru? Ať už na PS3 nebo jakoukoli konzoli :) Jinak moje první hra kterou jsem měl v orginále v krabicové verzi byl carmageddon 1 na PC :-) Ještě bych dodal , že ji mám pořád doma po těch letech :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Pokud si dobře pamatuju moje první originálka a zároveň první konzolovka byla NFS1 na PS1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Na svoji úplně první hru si nepamatuju, ale první hru na Playstation 2 jsem vyhrál v soutěži s časopisem Bravo - Tenchu: Wrath of Heaven, nehledě na to, že když mi přišla, tak jsem ji neměl dlouhou dobu na čem přehrát :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Nevím, jestli byla úplně první, ale utkvěla mi v paměti Dune 2 na PC na 4 disketách :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Moje prvni konzolova hra byla WRC1 na PS1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 U mě první na PC bylo GTA 2 koupené za 149 kč a první koupená konzolovka na PS1 byla International Superstar Soccer Pro za 499 kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Super Mario Bros. na NESu, do dnes nezapomenutelný zážitek ;) Paradoxně jsem to poprvé dohrál teprve minulý rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 moje prvni originalni hra byla na PC Grand Prix 2 od firmy Microprose, mladsi 25 let asi neznaji ... Luxusni formule to byly na tu dobu s luxusni grafikou. Tak to byla moje uplne prvni originalni hra :) - btw koupena po poctive 14ti denni brigade, vsechny prachy za ni sem na tu hru vydal :D Pak si taky pamatuju, ze sme s kamosem dali uspory dohromady a koupili si, v te dobe, opet luxusni zalezitost, Systemshock. To byla zavislost. ... deus ex hadr proti tomu. A na konzole to byl az na PS3 Resistance a Motorstorm. Predtim me konzole vubec nezajimaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Moc hezké kousky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Ty jo na neco takoveho si vzpomenout je fakt tezke, ale rekl bych ze prvni originalka byl Donkey Kong na Game Boye, vynikajici hra, kterou si i po tech letech rad zahraju.... Jinak z tech soucasnych si ty originalky pamatuju presne, na PS3 to byl Uncharted, na Xboxu Mafia 2 a na Wii TLOZ:TP.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Covece, když jsem byl v tvém věku, tak jsem dostal 20.-Kč na týden a to jsem měl ještě na svačiny :-D , za to bych tehdy nenašetřil na žádnou hru :-D Když hra stála 2000.- a výš. Alespon jedno mě to naučilo, neutrácím zbytečný peníze za všemožný hry, sběratelský edice, který stojí za prd atd., kupuju je jen když je to výhodné a mám k určité hře nějáký vztah, taky si daleko víc vážím peněz :-) Vítej v 21. století, když mluvíš o 20kč za který si koupíš ještě na 7 dní svačiny, no lol... Komunismus tu už dávno není a snad ani nebude. A jinak, zbytečně utracený peníze to rozhodně nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Červenec 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 moje prvni originalni hra byla na PC Grand Prix 2 od firmy Microprose, mladsi 25 let asi neznaji ... Luxusni formule to byly na tu dobu s luxusni grafikou. Tak to byla moje uplne prvni originalni hra :) - btw koupena po poctive 14ti denni brigade, vsechny prachy za ni sem na tu hru vydal :D Pak si taky pamatuju, ze sme s kamosem dali uspory dohromady a koupili si, v te dobe, opet luxusni zalezitost, Systemshock. To byla zavislost. ... deus ex hadr proti tomu.A na konzole to byl az na PS3 Resistance a Motorstorm. Predtim me konzole vubec nezajimaly. Cítím se uraženě :) Že neznáme mladší 25ti Grand Prix 2? A znáš Supaplex? Stunts? :D Kámo na těch hrách sem ZAČÍNÁL!!! Akorát sem neměl počítač a hrál to u strýce.. a mohl bych pokračovat... Duck Tales, Commander Keen, Duke Nukem :) nejlepší vzpomínky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Tak zítra mi dojde limitovaná edici Halo Reach(nevím jestli se stím dá eště chlubit :D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Já myslím, že sběratelskými kousky se dá vždycky chlubit a nezáleží, jak jsou staré :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Ok :d:d... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kozlik86 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 AAAACH Stunts to byla parada.Nejlepsi byla animace kdyz jsi naboural. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 No co se vzacnosti Reache tyka tak se ti moc chlubit neda, ale ta limitka je proste super za ty penize za jakse da dnes sehnat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 No mě se právě docela líby a vyměnil jsem jí za battlefield bad company 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Jo no, mají ji skoro všude za dobrý peníz, na aukru bývá už od 200,- ale vypadá super :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Za takove prachy je to proste jasnej kup, protoze kort pro sberatele hmotneho obsahu ke hram je tam serepeticek jak nas_ano a ten denik je proste uzasny zpracovany.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Červenec 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 AAAACH Stunts to byla parada.Nejlepsi byla animace kdyz jsi naboural. ;-) No jasny.. a kdo by neznal vychytavky typu jezdeni uprostred (vyhnes se tak tem proti sobe jdoucim blokum) pripadne postaveni trati tak, ze skaces mezi mlynem :D a ponoreni se do vody? Skoda, ze to nejak nespustim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Yep, Stunts byl mazec! :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobák Odesláno Červenec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 to JungleFever: Ani přes DosBox? Mně to tak jede v pohodě. viz http://www.bestoldgames.net/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 to JungleFever: Ani přes DosBox? Mně to tak jede v pohodě. viz http://www.bestoldgames.net/ priznam se, ze sem na to jaksi retardovany a nedari se mi to spustit, mozna proto, ze je kdyz sem neco podobneho zkousel, tak to po me chtelo psat v tom prikazovem radku a jelikoz b pisu stylem ctrl v, je to zkratka parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts