Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno
A je Borderlands i na PC ? Zkusím,třeba změním názor . Jenže vy kteří furt hrajete Moderní hry . Tak ani neznáte a nevíte jak jsou ty staré dobré . Pak jen hodnotíte že ty moderní jsou nejlepší . Neříkám že nehraji moderní hry jako MW3 nebo třeba KZ3 ale neříkám že jsou lepší . Vy neumíte ocenit dílo ze starších dob , umíte ocenit jediné dílo a to moderní hry . Já oceňuji hlavně to že na tu dobu a na dnešní doby a grafiky to je furt jedna z nejlepších her . Podívej se třeba na CoD WaW , Na Farcry nemá , příběhy jsou u CoD upe stejné , 1 nebo 2 vojáčci . Hrál jsem DeadIsland a je to stašně přeplácaný . Nevíte kde co je , běží za vámi 100 zombíků .

Dete sami proti 100 zombíkům a nedostanete žádného NPC . Je to nereálné . UNCHARTED taky , není moc reálné že prostě jen tak jdu a najednou umím šplhat po všem . Nebolí mě ruce vysím si tam 1 hodinu v poho . Dříve byly hry jako FarCry alespoň na přemýšlení , a ne že tu máte vše zatarasené a vaše jediná možnost je jít dopředu . Nepřipadá vám divné že jdete a najednou , jen tak z ničeho nic tam najdete předmet který jen tak náhodou potřebujete . Neříkám že Borderlands je špatná hra , pár recenzí jsem viděl a hrál jsem DEMO ale prostě je to jen přeplácaná hra se spousty efektů .

popravde ja kdyz hral hry,tak jsi jeste nebyl na svete:) ano je to na pc

Odesláno
Asi myslel hrko :) preci jen dnesni generace pod pojmem duke nukem uz nevidi zlutovlaseho 2d panacka ci dnstuff :) hry maji toliko pokracovani, ze se vlastne vyviji s hraci.. takze nove generace poznavaji az pokracovani a k starym se kolikrate ani nedostanou

Já vím, to bylo jasné hned. Ale pokud někdo mluví o tom, jak jsou moderní hry špatné (což není pravda) a staré klasiky dobré, čekal bych, že aspoň ty lepší hry ze žánru znát bude.

Odesláno

to se nedá asi srovnat.. jedna z her u které sem trávil nejvíce času je tetris, supaplex, mario (gameboy classic) a když vezmu třeba ty nové, tak si myslím, že takový uncharted, red dead redemption strčí far cry do kapsy.. ikdyž far cry sem taky hrával a do jisté míry mě bavil (neskutečná grafika v porovnání s jinými tituly té doby)

Odesláno

Far Cry byla svého času opravdu jedna z nejkrásnějších her, to je celkem bez debaty. Ale to už je dávno pryč, zrovna grafika je věc, která u FPS zastarává hodně rychle. Spousta her je aspoň na chvilku graficky nejlepší, než ji překoná nějaká jiná. A bohužel, Far Cry měl jen tu grafiku, po ostatních stránkách to zase taková pecka nebyla. Spíš průměr. Mnoho her bylo v té době (i dnes) lepších.

Odesláno

danfri: pises ze chces dobre fps - tak si zahraj Golden Eye 64, co je jeden z otcov modernych strielaciek, ale v modernom meritku to uz nieje nijak vynimocna hra, pritom nam padali sanky z nej ked sme ju vtedy videli, ale pokial sa ti nepacia moderne strielacky, zahraj si Quake, MDK, Duke Nukem, AvP atd.

a z toho co si napisal o Borderlands sudim, ze si tu hru ani nevidel, nie to este hral - preplacane efekty? toto nieje COD/Battlefield, toto je unikatna FPS, ktora spaja zaner FPS s RPG vo velmi dobre namixovanom vyslednom produkte, aj ked to urcite nebude lepsie ako Far Cry :D ale asi neexistuje lepsia hra ako Far Cry

• 2 weeks later...
Odesláno

Ahoj,tak tady je moje sbírka

PS1 hry sbírám,PS3 to jsou pouze aktuální,pak tam mám Časopisy OPS od 35-40,43-70(poslední číslo),rád bych to dokoupil,tak kdyby náhodou někdo měl.Co se týče časopisů,ještě mám PLAY 5-13(poslední číslo),též bych rád dokoupil.

Mám 5 edicí

KZ3 Helghast Edition

Resistance 3 Survivor Edition

Far Cry 2 Collectors Edition

Metal Gear Solid HD Collection Limited Edition

Crysis 2 Nano Edition

Z PS1 her si nejvíce vážím Tombi 1,2,Skullmonkeys,MGS a Silent Hillu.Shánim Diablo

Pak tu mám bonusy z edicí na jedné fotce a na druhé batohy z Resistance a Crysis.

Tak se kochejte :) omlouvám se za kvalitu fotek

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu