Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno

Ten týpek přidal pár steelbooků na prodej.

SUPERMACY MMA G1

Batman Arkham City G1 (Catwooman)

Rage G1

Crysis 2 G1

Skyrim G1 (French version)

Saint Seiya G2

Fear 3 G1

Xenoblade Chronicles G1

Soul Calibur V G1

Zelda Skyward sword G1

SSX G1

NFS Shift 2 G1

Zase platí, že cenu pošlu jen vážným zájemcům. Byl bych rád, kdyby se našli 3 zájemci, abychom byli celkem 4.

Bude to pak levnější. Ostatní steelbooky najdete o pár příspěvků zpět.

Odesláno
Tak to je v podstatě celá Hardened edice :D Nemáš náhodou obyč verzi MW2? Klidně bych vyměnil s tvým menším doplatkem :)
Jojo mám normál edici, a pokud máš hardened tak bych fakt rád vyměnil, záleží na tom co si představuješ pod menším doplatkem, napiš PM :) Edit: jo aha, ty máš vlastně PS3, tak to asi ne, já mam totiž xbox :D Takže bych fakt spíš koupil jen ten samotnej steel+artbook = bez hry.
  • 2 weeks later...
Odesláno (upraveno)
Kdo má rád Assassiny a sběratelky tak si předobjednejte z czc.cz AC3 Freedom edici, je to tam nejlevnější a vyplatí se to, já si to taky předobjednal, bude to moje první sběratelka :D

zbytecna reklama, vetsina z nas sberatelu uz ma AC3 objednanou vice jak pul roku. Pro mne je osobne dulezite,abych tu hru mel na 100% nez aby byla o stovku levnejsi. Aliens a God of War ma taky dopredu objednane. Ohledne assassinu pokud vim,tak edice z figurkami byvaji casto limitovane,takze objednavat par dni pred vydanim je risk.

Dalsi vec: zbozi je na ceste na czc a dodani 9.11. u ostatnich dodavatelu je 30.10.2012. Takze ty usetris stovku a az budes tu hru mit,ja ji budu mit dokoncenou:)

Upraveno uživatelem headhot
Odesláno

Já objednal už v březnu freedomku u xzonu, za 2499 a před měsícem jsem to chtěl zrušit a objednat myslim u originálek, ale měl sem strach že na mě nevyjde, tak jistota je jistota, hold si těch 500 připlatim :( Platfus: AC 2 Black Edice, já mam figurku AC:B Ezia, AC:R Ezia a AC2 Ezia z White Edice, tihle všici jsou od jedné firmy a chybí mi už jen ta jak máš ty (vypadá úplně stejně jako ta má White Edtion jenom že černá). Hrozně ti závidim, v Evropě se jen tak nesežene.

Odesláno
Aha, tak proč jsi psal že to už budeš mít i dohrané, dojde to 2.11, pišou to tam.

http://www.czc.cz/assassin-s-creed-iii-freedom-edition_2/109063/produkt kdyz kliknu na na cestě (kdy zboží dostanu?) tak se mi ukazou data az nekdy na konci listopadu, proto jsem to psal.

[TABLE]

[TR=class: odd]

[TD=class: text-left]Česká pošta - Do ruky [/TD]

[TD=class: text-right] 27.11. [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: text-left] Česká pošta - Na Poštu [/TD]

[TD=class: text-right] 27.11. [/TD]

[/TR]

[TD=class: text-left] DPD se zavoláním po ČR [/TD]

[TD=class: text-right] 26.11. [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: text-left] Kurýr po Praze [/TD]

[TD=class: text-right] 26.11. [/TD]

[/TR]

[TD=class: text-left] Kurýr po Praze - EXPRES [/TD]

[TD=class: text-right] 23.11. [/TD]

[/TR]

[TR=class: last]

[TD=class: text-left] Česká pošta na Slovensko [/TD]

[TD=class: text-right] 3.12. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Odesláno

[TABLE]

[TD=class: text-left]Česká pošta - Do ruky [/TD]

[TD=class: text-right] 2.11. [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: text-left] Česká pošta - Na Poštu [/TD]

[TD=class: text-right] 2.11. [/TD]

[/TR]

[TD=class: text-left] DPD se zavoláním po ČR [/TD]

[TD=class: text-right] 1.11. [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: text-left] Kurýr po Praze [/TD]

[TD=class: text-right] 1.11. [/TD]

[/TR]

[TD=class: text-left] Kurýr po Praze - EXPRES [/TD]

[TD=class: text-right] 31.10. [/TD]

[/TR]

[TR=class: last]

[TD=class: text-left] Česká pošta na Slovensko [/TD]

[TD=class: text-right] 8.11. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Stačí si neplést PC verzi z PS3 verzí.

Odesláno (upraveno)
Ty jsi byl ten prcek v kostýmu Assassina? :)

S tim jablkem z ráje? Jo :D

BTW: mám objednáno: Freedom PC, JoD PC, Steelbook UK edici PS3 a sháním prachy na UBI a xzone PC xD

Platfus: AC 2 Black Edice, já mam figurku AC:B Ezia, AC:R Ezia a AC2 Ezia z White Edice, tihle všici jsou od jedné firmy a chybí mi už jen ta jak máš ty (vypadá úplně stejně jako ta má White Edtion jenom že černá). Hrozně ti závidim, v Evropě se jen tak nesežene.

Mě ACB Ezio a AC2 White Ezio chybí, ale toho white budu mít ke konci listopadu v Master Assassin Edici AC2 :)

Upraveno uživatelem Platfus
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu