Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno (upraveno)

Zdravím, mám tu na prodej/výměnu hru MAKUNA HATATA. Jedná se o japonský region, hra má ale anglické titulky. Je samozřejmě plně funkční. Nabízím ji první tady sběratelům, pokud by měl někdo zájem. Mám ještě navíc i stélbók k Battlefieldu4, toho se také zbavuju.

Minulý týden jsem získal i prá věcí, kterých se zbavovat nebudu. Pár stélbóků (Prince of Persia, RE5), nějaký trošku mainstream (ME3 CE, usb flashdisk k SC Blacklist), příští týden by mi měl přijít Uncharted 2 Limitka ve stélbóku.

Ale nejvíce jsem rád za hru Aquanauts Holiday. Je to něco jako Hakuna Matata, jen s tím rozdílem že se fotí ryby v oceánu. Celkem pěkné odraegování, bohužel je hra plně v japonštině ;) Ale i tak to jde celkem obstojně zahrát. Po obědě budu mít trošku času, tak sem přihodím pár fotek.

EDIT: Takže tady jsou slíbené fotky

post-35176-1468717194028_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Mandaz
Odesláno

hehe, Deus Ex stélbůček by mi měl přijít dnes a ten na DI mi přišel minulý týden bohužel prohnutý :( Horní část přední strany mám vmáčklou dovnitř o takových cca 8 milimetrů :( Dneska před biatlonem bab to zkusím vyklepat bác-hamrem, snad se zadaří. Jen škoda, že stĺbůček DI nemá nějaký potisk i na boku, když ho dám do poličky tak tam ocelová šeď s panty bez potisku moc pěkně nevypadá.

Odesláno (upraveno)

no sehnal jsem dva a tedka zjistuju vubec realnou cenu, nejradeji bych vymenil za francouzsky steelbook DI:R Goty, takovy ten bily. Ten se mi hrozne libi

Mandaz: ten deus ex jsem dostal zadara v jrc, kdyz jsem se tam vykecaval, slouzil tam jako zalozka na hry. Popravde jsem nevedel ani,ze existuje. Jinak DI mam oba v poradku, vim,ze to vyslo akorat na tom playmanu a xzone dostal taky par kousku. Pouze jen pro cesky trh, ten bily z francie je asi nejhezci ze vsech.

Jinak spravne oznaceni je metalpack nez steelbook, ale v shopech to meli oznaceni jako steel,tak to tak taky uvadim

Upraveno uživatelem headhot
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu