headhot Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 za kolik jsi to vyhral. Videl jsem to i za 5 tis,ale nesel jsem do toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Rovných 5k a druhy 4800 u nás na aukru ebay nejlevnější 9k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 tak to jo,takze si hry zahrat a poslat dal za vetsi peniz,dokud to ma hodnotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Mám dva takže doufám ze cenu srovná aspoň malinko prodej druheho ks :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty-88 Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 Prodám Killzone Hellgast edition na ps3 - cena 1000.-Kč (bez krabice) - pošta v ceně, Vše je jak nové, jediny kod na soundtrack je použitý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 Bez krabice? :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 A já mám zase na prodej jen bystu a orig krabici :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 on ma edici z play asia,takze komplet by mel vetsi cenu,ale bez krabice o nicem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2014 (upraveno) Zdravím, mám tu na prodej/výměnu hru MAKUNA HATATA. Jedná se o japonský region, hra má ale anglické titulky. Je samozřejmě plně funkční. Nabízím ji první tady sběratelům, pokud by měl někdo zájem. Mám ještě navíc i stélbók k Battlefieldu4, toho se také zbavuju. Minulý týden jsem získal i prá věcí, kterých se zbavovat nebudu. Pár stélbóků (Prince of Persia, RE5), nějaký trošku mainstream (ME3 CE, usb flashdisk k SC Blacklist), příští týden by mi měl přijít Uncharted 2 Limitka ve stélbóku. Ale nejvíce jsem rád za hru Aquanauts Holiday. Je to něco jako Hakuna Matata, jen s tím rozdílem že se fotí ryby v oceánu. Celkem pěkné odraegování, bohužel je hra plně v japonštině ;) Ale i tak to jde celkem obstojně zahrát. Po obědě budu mít trošku času, tak sem přihodím pár fotek. EDIT: Takže tady jsou slíbené fotky Upraveno Únor 8, 2014 uživatelem Mandaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 Přidávám pár dalších fotek, mj Killer is Dead fan edice, Kingdom Hearts 1.5 HD artbook edice a spz GT6 Pokud by měl někdo zájem, mám navíc 1ks artbůku Killer is Dead. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 Tak opět nějaké to rozšíření sbírky dark souls..... Mandaz.....tu SPZ chcu :D kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 koukam,ze sis konecne koupil specialku na pc;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 A co takhle Japan sběratelka ke dvojce DS? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 uff tak to jsem rad, ze mi to nevyslo,dat 10 tis za toto,co mne muze vyrobit tchan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 (upraveno) tak se mi podarilo ukoristit docela vzacny steelbook dostupny pouze na playmanu jinak jsem taky sehnal Deus Ex Human Revolution steelbook, jen se musim vyfotit lepsi foto Upraveno Únor 26, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Dead Island tuze pěkný :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 hehe, Deus Ex stélbůček by mi měl přijít dnes a ten na DI mi přišel minulý týden bohužel prohnutý :( Horní část přední strany mám vmáčklou dovnitř o takových cca 8 milimetrů :( Dneska před biatlonem bab to zkusím vyklepat bác-hamrem, snad se zadaří. Jen škoda, že stĺbůček DI nemá nějaký potisk i na boku, když ho dám do poličky tak tam ocelová šeď s panty bez potisku moc pěkně nevypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 (upraveno) no sehnal jsem dva a tedka zjistuju vubec realnou cenu, nejradeji bych vymenil za francouzsky steelbook DI:R Goty, takovy ten bily. Ten se mi hrozne libi Mandaz: ten deus ex jsem dostal zadara v jrc, kdyz jsem se tam vykecaval, slouzil tam jako zalozka na hry. Popravde jsem nevedel ani,ze existuje. Jinak DI mam oba v poradku, vim,ze to vyslo akorat na tom playmanu a xzone dostal taky par kousku. Pouze jen pro cesky trh, ten bily z francie je asi nejhezci ze vsech. Jinak spravne oznaceni je metalpack nez steelbook, ale v shopech to meli oznaceni jako steel,tak to tak taky uvadim Upraveno Únor 17, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Neodeslala se mi odpověď :( Škoda že to není steelbook, jinak byl i u xzone a jrc. Taky mi bohužel přišly pohnuté :( Tak jsem je rozdával zadarmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 v jrc prave nemela byt prodle playmana http://www.playman.cz/clanky/upresneni-obsah-deadisland-riptide.html No dulezity je to,ze ho mam konecne doma ve 100% stavu. Dalo mi docela dost prace vubec vygooglit obrazek vsech steelbooku/metalpacku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Já jich měl od jrc 3 za preorder Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 steelbook Riptidu je bohužel snad nejhůře provedený který jsem viděl. Jinak momentálně mi přijde Splinter Cell Blacklist a Assassin's Creed 4: Black Flag. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 (upraveno) smazano viz. editace Upraveno Únor 18, 2014 uživatelem headhot drunk post nepamatuji si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Mám ho doma, takže těžko. Navíc nevím proč hned píšeš jak ♥♥♥♥♥♥. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Tak vyklepávání se nezdařilo, ten plech je taková žufánková ocel, strašně měkký a lámavý. Stačily dvě rány a byl jsem skrz :( No nic, hned jsem ho hodil do špónkrabice, ve sběrně teď berou kilo lehkého plechu za 3 kč, tak budu mít alespoň na čtvrtinu rohlíku :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts