Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno

tak jsou tasky,bannery,rukavice, baterky. je toho strasne moc. Ja na obleceni a tento stuff tedy moc nejsem. Byt to dark souls to je jina.

na dark souls mam promo triko,mikinu, webhallen hadry

RE6 limited mikinu z gamestopu

Tekken 6 mikina z limited edition

A pak desitky tricek z her jako jsou lego batman,heroes atd. co jsem vyhral ruzne na turnajich

PS2,3 promo cepice, The Last of US ksiltovku (preorder od sony pro Electroworld) a to je asi vse. Hodne jsem toho prodal

Odesláno

Když se tu už mluvilo o bluray, neměl by někdo zájem o bluraykoncert Tarja Turunen & Mike Terrana - Beauty & The Beat ?

http://www.amazon.co.uk/Beauty-Beat-Blu-ray-Tarja-Turunen/dp/B00JDWVRZI

Jde samozřejmě o origo, jednou shlédnuté. Je to koncert natočený ve zlínském kongresovém centru s Filharmonií Bohuslava Martinů.

Odesláno
Pevně věřím, že je tu více synů a dcer země Království Valašského, kde slivovica teče v potocích a uzené maso roste na polích místo řepky olejné :D

Jinak v poslední době mi přišlo pár stélbůčků (např. Killzone2), jak budu mít trošku času dám sem pár fotek.

ten killzone 2 jsem koupil tady u nas v bazaru i s hrou je docela fajn,ale spravne se tomu rika TIN :) co jsem taky nevedel. Dokonce jsem nasel,ze je COD4:World at War Tin edition aka steelbook

Odesláno (upraveno)

Zbavuju se některých věcí... :)

klíčenka/otvírák Wolfenstein TNO (slíbeno Mandazovi, pošlu PM... :) )post-72873-14687176242108_thumb.jpg

steelbook Wolfenstein TNO (je tam menší škrábanec viz foto, vyměním za jiný steelbook)

post-72873-14687176245309_thumb.jpg

Halo Wars komiks mini kniha, 6 art karet z limitované edice (daruji tomu, kdo bude chtít... :) )

post-72873-14687176251937_thumb.jpg

EDIT: tak z Halo už jen art karty, kdo by měl zájem...

Upraveno uživatelem djtoko
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu