Rowan Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 Jj to je pecka :D a toto jsi viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 Noo sakra :) a to je ofiko nebo to někdo vyrobil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 Mělo by být ofiko :D a je toho víc myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 tak jsou tasky,bannery,rukavice, baterky. je toho strasne moc. Ja na obleceni a tento stuff tedy moc nejsem. Byt to dark souls to je jina. na dark souls mam promo triko,mikinu, webhallen hadry RE6 limited mikinu z gamestopu Tekken 6 mikina z limited edition A pak desitky tricek z her jako jsou lego batman,heroes atd. co jsem vyhral ruzne na turnajich PS2,3 promo cepice, The Last of US ksiltovku (preorder od sony pro Electroworld) a to je asi vse. Hodne jsem toho prodal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 Toto by mělo být offic ale je toho mraky pochopitelně....nepotřebuju, ale jak bylo řečeno......byt to dark......uuuuuuu.... :d [ATTACH]25485[/ATTACH] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 ta puvodni cepice vypadala lepe. Na te jsem si nasbiral dost feedbacku a dostal se do kontaktu s borcema,co mne tedka pomahaji. Zlate to casy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 Myslíš tuhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 jo motiv je stejny,ale look trochu jiny. dulezite je mit tam logo od sony, takovy bily stitek. Na ebay se prodavali falesny vlastni vyroba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 Jinak teď se dražila Survival Edice TLOU na aukru ale bohužel bez steelbooku :(. Stejně jsem neodolal :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 bez steelbook to je o nicem. Mam ji vyhlidnutou,ale pockam na ps4 jestli nahodou neco neudelaji:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 TLOU remastered zatím jen standard a edice ve steelu. Jinak jsem četl rozhovor, že žádnou kolektorku dělat nebudou. Jedině, že by bylo něco zase exclusive pro Asii. Steelbook jsem si objednal z toho portugal shopu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 Z jakého? Ja z ebay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 Ahoj z gamingreplay mají ho za 45 EUR + DLC a PS4 skin http://gamingreplay.com/product.php?id_product=3868 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 Pěkná cena...no čeština tam určitě asi nebude co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 Ahoj z gamingreplay mají ho za 45 EUR + DLC a PS4 skinhttp://gamingreplay.com/product.php?id_product=3868 objednal sis to z toho shopu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 Jojo objednal doprava 10 EUR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2014 Neměl by někdo zájem o baterku z Alone in the Dark? Než ji hodím na Aukro. Je taková menší, dokonce i s krabičkou, foto se mi nedaří dohledat, v případě zájmu později nafotím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2014 Když se tu už mluvilo o bluray, neměl by někdo zájem o bluraykoncert Tarja Turunen & Mike Terrana - Beauty & The Beat ? http://www.amazon.co.uk/Beauty-Beat-Blu-ray-Tarja-Turunen/dp/B00JDWVRZI Jde samozřejmě o origo, jednou shlédnuté. Je to koncert natočený ve zlínském kongresovém centru s Filharmonií Bohuslava Martinů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2014 Myslím ze to ocenim pouze ja :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 tak prvni varka z ebay dorazila a hnedka velice rare kousek. Pro MGS fanouska povinnost. A takova zajimavost na konec. Musim jeste na ebay podekovat tomu prodejci,aniz bych ho o to zadal. Napsal na balik 16,52 dolaru a realna cena byla 165 dolaru+ posta, samozrejme vime,jak moc mne usetril prachy. Dodani 4 dny, pekny cas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Myslím ze to ocenim pouze ja :D Pevně věřím, že je tu více synů a dcer země Království Valašského, kde slivovica teče v potocích a uzené maso roste na polích místo řepky olejné :D Jinak v poslední době mi přišlo pár stélbůčků (např. Killzone2), jak budu mít trošku času dám sem pár fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Dnes mi dorazil steelbook Battlefield 3, je jako nový, a ta černá vyloženě láká k ochmatání, ale je úplně čistý za pěkných 150 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Pevně věřím, že je tu více synů a dcer země Království Valašského, kde slivovica teče v potocích a uzené maso roste na polích místo řepky olejné :DJinak v poslední době mi přišlo pár stélbůčků (např. Killzone2), jak budu mít trošku času dám sem pár fotek. ten killzone 2 jsem koupil tady u nas v bazaru i s hrou je docela fajn,ale spravne se tomu rika TIN :) co jsem taky nevedel. Dokonce jsem nasel,ze je COD4:World at War Tin edition aka steelbook Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 (upraveno) Zbavuju se některých věcí... :) klíčenka/otvírák Wolfenstein TNO (slíbeno Mandazovi, pošlu PM... :) ) steelbook Wolfenstein TNO (je tam menší škrábanec viz foto, vyměním za jiný steelbook) Halo Wars komiks mini kniha, 6 art karet z limitované edice (daruji tomu, kdo bude chtít... :) ) EDIT: tak z Halo už jen art karty, kdo by měl zájem... Upraveno Červenec 17, 2014 uživatelem djtoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Toho Wolfa steel bych možná vzal, kolik by byla cena? Na výměnu bohužel momentálně nic nemám, jen plastové ale to by jsi asi nechtěl např. od Watchdogs :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts