Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno

Vidíš to ten loot locker jsem měl taky v merku :(

Ještě vyšel myslím diamond plate (truhla) a tam byly navíc kartičky s kódama na rare zbraně a výbavu a pár drobností navíc + se trochu lišila ta truhla.

Sraz sběratelů? :) do toho bych klidně šel, přemýšlím i o tom, že bych zajel na gamescom (kdyby se našlo víc nadšenců....) :)

Odesláno

dark souls je sealed a demon´s souls pouzita ale bez znamek pouziti (byl tam velky cenovy rozdil u DeS mezi used a sealed 800 kc) Ja jsem jiz psal, japonci se ke vsemu chovaji s laskou,takze uz se nebojim kupovat cokoliv pouziteho.

Demon´s souls guide jsou tri verze tato, pak USA znama jako Deluxe Edition a EU jako BlacK Phantom. Jenom JPN verze vysla zvlast.

U Dark Souls vyslo vice verzi, jeste maji nejake prijit.

Odesláno

Uz jsme fotku opravil, jsem zkopiroval z mobilu rozmazenou. I kdyby jsi to umel,tak tam budou profesionalni hraci,takze vis jak by to dopadlo:D

Do placu opravdu nemohu nic pustit, jsou to ceny pro viteze a uz delam tyto akce pres 10 let a nikdy mne fakt nelakalo brat neco, co neni moje. Je pravda,ze jsem v minulosti par akci vyhral nebo se umistil do tretiho mista,tak ta odmena byla zaslouzena.

Jeste by melo neco byt ze cenegy, microsoftu,acer,asus a bigshock.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu