Rowan Odesláno Červenec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2014 Tak pánové je teplo, krásně, az na momentální deštík.....co takhle se třeba v průběhu srpna sejít někde ? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červenec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2014 Tak pořád je lepší si to nechat poslat z czc nez to kupovat na ebay..u toho songbirda možná ani ne ale B2 loot locker už zabere nějáké místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2014 Vidíš to ten loot locker jsem měl taky v merku :( Ještě vyšel myslím diamond plate (truhla) a tam byly navíc kartičky s kódama na rare zbraně a výbavu a pár drobností navíc + se trochu lišila ta truhla. Sraz sběratelů? :) do toho bych klidně šel, přemýšlím i o tom, že bych zajel na gamescom (kdyby se našlo víc nadšenců....) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červenec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2014 Ten diamond byl tuším jen US záležitost ...dle mého byl podstatně chudší. Já nad tím dlouho přemýšlel ale pak došel k závěru, že by my to koncepčně do sbírky moc nepadlo takže sem to nechal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2014 tak zase neco z Japonska evidentne sraz, proc ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2014 Krásná práce....mám je a ta kvalita je opravdu na výbornou :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2014 jo je to nadherne,ale u nas je to fakt okrajove,kdyz vezmu,ze vetsinu stranek tvori statistiky v japonstine:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červenec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2014 Na herním světě poslední 3ks Lord of the Rings: War in the North za 599,- kdyby si někdo chtěl přidat trolla do sbírky..je povedenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2014 Ty knihy jsou sealed? Vidím, že jsou v nějakém obalu - to vypadá hezky. A to je japonská verze anglického guide nebo jak? .) Jinak tichá závist SOULS serie já můžu ... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2014 dark souls je sealed a demon´s souls pouzita ale bez znamek pouziti (byl tam velky cenovy rozdil u DeS mezi used a sealed 800 kc) Ja jsem jiz psal, japonci se ke vsemu chovaji s laskou,takze uz se nebojim kupovat cokoliv pouziteho. Demon´s souls guide jsou tri verze tato, pak USA znama jako Deluxe Edition a EU jako BlacK Phantom. Jenom JPN verze vysla zvlast. U Dark Souls vyslo vice verzi, jeste maji nejake prijit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2014 Myslím že mám vše...jen tedy deluxe edition je na cestě a bude doma az v srpnu :) odpol zkusím nafotit co tam mám za čtivo...pochopitelně vse nové ale mnou otevrene :D nevydržím to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2014 Ten War in the North neobsahuje steelbook že ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červenec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2014 Neobsahuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2014 Tak to na to asi kašlu, na figurky z limitek se už moc nezaměřuju, protože většinou stojí za prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Chlapi, žena jede v srpnu 3x do Osaky. Bude tou dobou k dostání už bílo PS4 s Destiny? Napadlo mě nechat si ten bundl dovézt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 na jpn store je uvedeno preorder na September za 799 dolaru,takze spis ne. Jinak ten bundle ma vyjit i v evrope Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Aha. To jsem netušil..potom to nemá cenu řešit :) Budu na ní muset vymyslet něco jiného. Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 (upraveno) tak tohle mne dneska prislo primo od Sony na turnaj,co organizuji. http://turnaj.czecharcade.com/ Upraveno Červenec 23, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Kurnik nějak se ti radosti klapou ruce ne :D bude to solidní akce, škoda ze to neumím :D zrovna tou dobou budu asi v praze :) Btw půst něco do placu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Uz jsme fotku opravil, jsem zkopiroval z mobilu rozmazenou. I kdyby jsi to umel,tak tam budou profesionalni hraci,takze vis jak by to dopadlo:D Do placu opravdu nemohu nic pustit, jsou to ceny pro viteze a uz delam tyto akce pres 10 let a nikdy mne fakt nelakalo brat neco, co neni moje. Je pravda,ze jsem v minulosti par akci vyhral nebo se umistil do tretiho mista,tak ta odmena byla zaslouzena. Jeste by melo neco byt ze cenegy, microsoftu,acer,asus a bigshock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Jasně :D to byla nadsazka :D ...... Bude to uzavřené jen pro hráče popř? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 tak pro bezne divaky uz to nebude, protoze byla vycerpana kapacita lidi,takze pak jedine stream. Volna mista jsou urcena pro lidi zPrima Cool Re-Play,(reportaz na miste)a nejake herni magaziny (zarizuje kamos) a obsluha. Nekteri hraci co nemaji zadnou hru v registraci tam budou jen pro pratelaky a i tak musi platit 200,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Nevěděl jsem, že něco pořádáš... :) Škoda, že nemůžeš něco pustit ty proma bych bral. Jinak tam vidím něco k Beyond Two Souls nějakej ručník??? .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Tak mi dnes došel ten pán prstenů a steelbook tady mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Me by zajimalo jak probihala komunikace mezi tebou a Sony. Psal si do UK nebo rovnou na ceskou pobocku? Urcite kouknu na stream. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts