chosefina Odesláno Leden 3, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2016 (upraveno) Najnovšia fotka na fb stránke je jedného užívateľa z tohto fóra, je to na ňom, ci sa odhalí :). Tie edície čo som mal v ponuke mali krabice dosť poškodene, ale už aj tak, tie ponuky nie sú aktuálne. Priznám sa, že som nevedel, že edície prišli už poškodené kupujúcim. Asi by som to riešil inak, ak by som vedel túto podstatnú informáciu. Popravde, ani ma to nenapadlo. Čo sa týka ceny a colníkov, tak raz som mal skúsenosť a nedokázal som sa s nimi vyhádať, oni majú vždy pravdu. Neviem ako to je u vás. Ak povedia, že je to zberateľská vec, nevyháda sa s nimi nikto. Prvé, čo chceli odo mňa je paypal a výpis z účtu. A klamať v takýchto veciach je veľmi riskantné. Samozrejme, že pozerám ebay ale za tie roky som ešte nikdy nevidel predný kartónový oba s PPE logom na predaj. Ebay pozerám denne ale nemám toľko voľného času aby som tam bol od rána do večera, to proste nie je možné. Ako som už písal vyššie, slušne som dal inzerát a počkám, či sa niekto ozve. Ak nie, budem skúšať ďalej resp. to nechám plávať :). Ale naozaj nemám rád, keď niekto píše, že niečo nie je možné. Zbieram 8 rokov a počul som X-krát, že to nie je možne a chcelo to len čas. drak3go: Ďakujem za tvoju profesionalitu príspevkov (myslím to vážne) . Upraveno Leden 3, 2016 uživatelem chosefina
Erendil Odesláno Leden 3, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2016 Ahoj, můžete mi prosím někdo poslat link na to CE forum. Předem moc díky.
chosefina Odesláno Leden 3, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2016 Link na ce forum: http://collectorsedition.org/forums/
upsikk Odesláno Leden 3, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2016 Zdar, mám tu na prodej presskity her Until Dawn (2x) a Uncharted: The Nathan Drake Collection. Obě jsou v 100% stavu a samozřejmě kompletní. Nabídky nejlépe do PM.
gorerated Odesláno Leden 3, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2016 No vzhledem k tomu že PPE Last of Us byla dost okrajová záležitost, kort u nás. Jak cenou (rozuměj počtem lidí kteří byli ochotni tu počáteční cenu zaplatit) tak dostupností kusů. Pochybuji že by ji těch pár lidí pustilo za 8000 Kč. Když jen poptávka po té reprintované figurce převyšuje nabídku a lidi za ni neváhají vypláznout 6000-7000 Kč (viz. jeden prodej na FB v jedné skupině). Takže opravdu nezbývá než jen doufat, bohužel se ale dřív "udoufáš" k smrti :D já bych třeba svoji verzi nepustil ani za ty astronomické částky na Ebay.
chosefina Odesláno Leden 3, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2016 Samozrejme, že sa môže stať, že sa mi ju nepodarí kúpiť. Žit kvôli tomu neprestanem :D
Rowan Odesláno Leden 3, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2016 Uz toho nechte :D Draku....jaka to fotka te uchvatila? :D
Mandaz Odesláno Leden 3, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2016 určitě fotka jednoho nejmenovaného obyváku ve zlíně :lol:
gorerated Odesláno Leden 3, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2016 Jako milovník Last of Us bych žít přestal nemít ji doma :D pro mě osobně je to velká srdcovka.
Erendil Odesláno Leden 3, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2016 Kua Mandaz neříkej, že máš gameroom doma i u ženský.
Mandaz Odesláno Leden 3, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2016 už jen doma :lol: EDIT: Ale zas na tom nejsu tak abych si na sbírku mosel stavět nový barák jako někdo :lol:
Erendil Odesláno Leden 3, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2016 No já to musel zredukovat. Jinak bych taky musel rozšiřovat prostor. Nintendo šlo do hajzlu. :-)
Rowan Odesláno Leden 4, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2016 Nerikej ze jsi ji prosvihnul :) cenu jsi predstavujes jakou
kruta Odesláno Leden 4, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2016 Na odpověď kolik ty chceš a kolik chosefina nabídne jsem opravdu zvědavý :)
chosefina Odesláno Leden 4, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2016 To zalezi od toho ci chce predavajuci zarobit. Pisal som si s rowanom, velakrat sa stalo ze som predal vec za nizsiu cenu, ako sla napr na ebay. Ak chce niekto naozaj zarobit tak skusi ebay. Dalej aj zalezi ci je dotycny zberatel, ak nie je, tak cena je este nizsia. Ale tu to asi kazdy pozna ;)
kruta Odesláno Leden 4, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2016 Mě fakt třeba zajímá představa Rowana, když jsem jí já střelil Maňasoj za 300 Kč, jen pro porovnání. Nic v tom nehledejte, jen chci vědět, jak moc znám ještě hodnoty raritních kousků .. :D PS: Rowane, pořád mi dlužíš těch 50 Kč ! :lol:
chosefina Odesláno Leden 4, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2016 (upraveno) 400 kc by som dal hned a bol by som tomu človeku vďačný Upraveno Leden 4, 2016 uživatelem chosefina
Rowan Odesláno Leden 4, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2016 Mě fakt třeba zajímá představa Rowana, když jsem jí já střelil Maňasoj za 300 Kč, jen pro porovnání. Nic v tom nehledejte, jen chci vědět, jak moc znám ještě hodnoty raritních kousků .. :DPS: Rowane, pořád mi dlužíš těch 50 Kč ! [emoji38] Tvl a ja ti to jeste jako neposlal? :D snad ne..... Mrknu a napravim :D
Recommended Posts