Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Za sebe rozhodně doporučuju skyrim, soška draka je podle mne spolu se songbirdem jedna z nejpovedenějších. Kdysi dávno jsem sem hodil i fotky, navíc cena určitě nepůjde tak drasticky dolů jako u dalších sběratelek. Během dneška nebo zítřka sem nahodím pár fotek, poslední dobou mne spíš zajímají různé stélbóky bluray filmů.

Ale sháněj Skyrim...to je celkem raritní artikl pokud nechceš zacvakat balík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hráč123, já jsem Skyrim koupil 16.1.2012 z jrc za 2.799,- Kč i s poštou. Pohledal jsem info na mejlu ;)

Zatím přidávám jen dvě fotky, blbne mi mobil a na záložním mám špatný foťák...

post-35176-14687170011352_thumb.jpg

Tadymám pár nových filmových stélbóků a sběratelku Man of Steel.

post-35176-14687170014073_thumb.jpg

No a tady už s horší kvalitou FAN edici Killer is Dead.

Odkaz ke komentáři

Pozor, ten Pacific Rim není stélbók, ale tzv. Future Pack/Metal pack. Rozdíl je hlavně na boku krabičky v pantech. Celkem pěkně je to vidět tady http://www.film-game.cz/i/?i=0931625.jpg&w=500&h=500 Každopádně má ale PR jeden z nejlepších obrazů, co jsem na bluray viděl. Právě na PR a Avataru je vidět velký rozdíl oproti obyč dvd.

Odkaz ke komentáři

Je to sic casual a údajně jich zbylo hodně skladem tam kde sem kupoval ale včera sem si dovezl dom toto:

http://www.officialnintendomagazine.co.uk/55342/legend-of-zelda-link-between-worlds-pre-order-bonus-revealed/

Krabičku sem čekal větší, je dost titěrná..ale zase za 1075kč to není zlé...

Lepší už je toto:

http://zeldawiki.org/The_Legend_of_Zelda:_Collector%27s_Edition

Na cestě z UK ve výborném stavu komplet...snad dojde v pořádku...

Odkaz ke komentáři

Mandaz: někdy kolem ledna 2012 jsem taky kupoval kolektorku skyrimu na x360 z jrc za tuhle cenu - jedna z top edic co mam, né cenově, ale prostě je super............. Když už jsou tu i ty steelboky z filmů tak co zatím vlastním je ze steelbooků: Fast Five, Fast Six, Django, Skyfall, Star Trek (DVD) a Star Trek: Into Darkness, Rambo (DVD), Platoon (DVD).

Odkaz ke komentáři

rockyzz, na ST into darkness jsem se taky díval, ale star trek mne moc nebere. Ale plecháč je to pěkný, to zase jo ;) Před cca měsícem se mi podařilo sehnat koncert SABATON: Swedish Empire Live/Earbook Ltd. I tu jsem chtěl vyfotit, ale bohužel fotky vypadají strašně :( Je to taková větší kniha a na vnitřní straně přebalu jsou 2 bluray disky, 3 dvdčka a jedno cdčko. Pro fanoušky povinnost :twisted:

Odkaz ke komentáři

rockyzz, na ST into darkness jsem se taky díval, ale star trek mne moc nebere. Ale plecháč je to pěkný, to zase jo ;) Před cca měsícem se mi podařilo sehnat koncert SABATON: Swedish Empire Live/Earbook Ltd. I tu jsem chtěl vyfotit, ale bohužel fotky vypadají strašně :( Je to taková větší kniha a na vnitřní straně přebalu jsou 2 bluray disky, 3 dvdčka a jedno cdčko. Pro fanoušky povinnost :twisted:
No já si myslim právě opak, jsem mega fanda Star Treku a miluju i nový star trek filmy aneb st2009 a into darkness, ale ten steelbook u Into Darkness je vážně hnus, hlavně ta vyvýšená postava (záporák) je naprostej hnus, hlavně ty nohy... A to jak je na přední straně napsaný Star Trek: Into Darkness vypadá opravdu odpudivě, škoda že nemáme steelbook jako má např. futureshop.ca - ten vypadá luxusně! Upraveno uživatelem rockyzz
Odkaz ke komentáři

Ze steelboků mám předobjednán Pain and Gain...ale to především proto, že mám rád jak Wahlberga tak Dwayna...jinak steelbook je taková tuctovka..
Jo o tom Pain and Gain sem taky uvažoval, ten film byl fakt skvělej a steelbook vypadá taky fakt dobře.
Odkaz ke komentáři

Proč podobné reklamní trička dělají ve většině případů pouze ve velikosti "L"? Běžný živnostník v "L" vypadá jako ve šprcgumě. Osobně mám xl tričko jen resistance3 a zbylé trička (crysis2, ghost, max payne) nosí moja při zahradničení ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu