gorerated Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Kdyby měl někdo zájem mám momentálně na prodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 tak dneska se mi podarilo koupit na aukru za hubicku Soul Calibur IV collector´s edition a Mass Effect collector´s limited edition na xbox360, uz se tesim,az to bude doma,oboje maji steelbook Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Mám na prodej, máte zájem? http://console-forum.net/tema/162914-vzacny-assassins-creed-iii-press-kit-ps3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 (upraveno) Tak dnes přišel další dílek skládačky :) už toho moc do kompletu nechybí :) jen stále premyslim zda to rozbalit nebo nerozbalit :( moc se premaham jako.... Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Upraveno Prosinec 2, 2013 uživatelem Rowan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Já vše rozbaluji, takže... :cheesygrin: a :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Nechápu lidi co si koupí limitku a nerozbalí ji. Pokud to chce prodat za víc a vydělat na tom tak to jo, ale jinak to nepochopim. Mít zabalené sošky v krabici a vystavené na poličce nemá smysl. Tohle mi vždycky připomene film 40 let panic :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 uz ti nekdy pritelkyne nadavala,kdo ma z toho utira prach? Tak potom pochopis, ze je lepsi se podridit zene a tu figurku nechat v obalu, ten prach jde odstranit rychle pryc a mas od ni klid. Mozna by se pak mohla zabyvat,kdy vlastne dospejes:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Já si utírám prach sám :D Každopádně limitky pořizuji pro sebe a v krabici by to pro mě nemělo cenu... Musí být pěkně vystavené :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 jediny co si vystavuju jsou steelbooky,kdybych mel vytahnout vsechy sosky z collector´s edici,tak bych se v pokoji nehnul. Takhle mi staci se koukat na krabice. Uz takhle zabiraji celou stenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Neříkej, že ti ty krabice zabírají méně místa než figurky?! :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Sdílím podobný názor jako headhot...nevybalovat...jen steelbooky..:) a to si taky (ne)utírám prach sám. . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 (upraveno) Neříkej, že ti ty krabice zabírají méně místa než figurky?! :cheesygrin: pokud bych je z krabic vytahnul potreboval bych 2x tolik mista. Beru cely bundle se vsemi bonusy + figurka jsou na jednom miste btw. jeden prirustek dnes Upraveno Prosinec 4, 2013 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Taky sem dnes obdržel jeden kousek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Hráč123: Ty karty u toho.. to jsou jakože klasický herní karty? A ta figurka, jak vypadá? Detailní? Z čeho je? Sakra nechtěl jsem kvůli ceně brát ale fakt se mi to líbí.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Otázečka. Online Passy a DLC jsou region locked že? Jedinej způsob je googlovat jestli každá hra má OP? Mám kredity na US amazonu nijak je nevyužiju tak bych objednal hry na víťu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Ty karty jsou jen ilustrace..figurka..no ta je boží...Materiál..vypadá solidně..figurka nevím z čeho je ale jako plast to nezní na poklep..je i celkem težká. Opravdu za ty peníze luxus...Art Book je kapitola sama o sobě..užasný...soudtrack pokud máš rád fantasy tě uková do křesla a donutí tě si udělat kafé a poslouchat..takový mix Nightwish/Pán prstenů a trocha japonska..boží...navíc i krabice je opravdu decentní kousek který neudělá ostudu..je opravdu decentní žádná pastelobarevná pitomina.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Otázečka. Online Passy a DLC jsou region locked že? Jedinej způsob je googlovat jestli každá hra má OP? Mám kredity na US amazonu nijak je nevyužiju tak bych objednal hry na víťu online passy na vitu nejsou pokud neni nejaka hra vyjimka, jinak dlc jsou vazane na usa,jpn,eu store. JInak online passy jsem nikdy neresil jestli je evropsky nebo usa, kdyz jsem hral pres eu ucet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Little Big Planet třeba OP mělo a to jsem zjistil až po koupi preowned :( Tak ale na konzoli (ps3) můžu založit druhej účet s US accountem že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 na ps3 muzes mit vsechny dostupne ucty od jpn az po usa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 Já vyndám figurku, tu vystavím a zbytek dám do šuplete a mám více místa :) pokud bych je z krabic vytahnul potreboval bych 2x tolik mista. Beru cely bundle se vsemi bonusy + figurka jsou na jednom mistebtw. jeden prirustek dnes[ATTACH=CONFIG]23247[/ATTACH] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 Kdyby měl někdo zájem, mám na prodej truhlu v origo krabici a přezku z Uncharted3 explorerky. Původně jsem ji koupil pro jednoho známého, ale ten se na mne vykvákl, slíbenou slivovici nedodal a proto se těchto věcí zbavuju. Popřípadě výměna za nějaké jiné sběratelské předměty. Sháním třeba různé artbooky (hlavně Mass Effect, prakticky skoro všechny co nemám, kromě hitmana). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 Ty jaká by byla cena? Mužů se zbavit akorát tak artbooku a5 kz3, duke Nukem quide veliká kniha cca 370stran a4 a k němu prezka na opasek radioaktivní znak. Slivovici mám taky a jsem ze Zlína :D Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 (upraveno) Měl bych zájem o všechno kromě slivky, v pátek jsem pálil :) Domluvíme se přes pm. EDIT: Truhla a přezka půjde ve středu k Rowanovi ;) Upraveno Prosinec 9, 2013 uživatelem Mandaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 mandaz jestli jezdis na uhersko hradissko mozu ti dat me3 artbook, klidne ti ho necham za odvoz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 seth, díky za nabídku, bohužel jezdím spíš na opačnou stranu, na valachy. V hradišti jsem byl naposledy tak před rokem ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts