Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Tak vyklepávání se nezdařilo, ten plech je taková žufánková ocel, strašně měkký a lámavý. Stačily dvě rány a byl jsem skrz :( No nic, hned jsem ho hodil do špónkrabice, ve sběrně teď berou kilo lehkého plechu za 3 kč, tak budu mít alespoň na čtvrtinu rohlíku :)

se divim,ze jsi to vyklepaval,vis kolik mam doma steelbooku s nejakou vadou. Casto za to muze pritelkyne,ktera pri uklizeni prachu neco shodi. Jinak u toho DI je ten plech fakt divnejpost-39477-14687172533965_thumb.jpg

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rowan, bohužel, dneska jsem dělal pořádek v dílně a veškerý bordel odvezl do sběrny ve Slavičíně.

headhot, já su asi trošku divný, protože věci okolo sbírky potřebuju mít v pořádku. Hlavně okolo stélbůčků jde víceméně o profesionální-železářskou deformaci. Nevím, jestli to znáš, ale třeba když jdu okolo zábradlí, automaticky zkouším, jak mají zabroušené sváry, jestli je nemají díravé atd ;)

Příkládám pár fotek stélbůčku Uncharted 2, co se mi podařilo koupit na aukru

post-35176-14687172273978_thumb.jpg

Plus o něco lepší fotka stélbůčku Deus Ex, foceno jen zvenku, vevnitř není nic natištěno, jen surový plech

post-35176-14687172277078_thumb.jpg

A ještě přidávám fotky collectorky Stranglehold. Je to US verze, má takový jakoby blištivý cover, ale hlavně na disku se hrou je i bluray film HardBoiled. Podle mne jeden z nejlepších akčních filmů konce minulého století. Sice bez české podpory, ale i se svou hodně průměrnou angličtinou jsem neměl vážné problémy. Nevím, jak moc je to mainstream, ale prostě John Woo ;)

post-35176-1468717228195_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

to znamena,ze jsme pouze otevrel krabici a zkontroloval jsem,jestli je tam ta rakev,hrobka nebo jak to popsat:) Takze baleni neni osahane. Dovnitr jsem se nedival a proto nemuzu poslat aktualni fotky. Na youtube jsou videa. Takze je uplne nova.

Ja se ji zbavuju hlavne,ze jsem si koupil dalsi veci k dark souls2 a uz to nejak financne nedavam. Musel jsem si urcit priority a nejak jsme zapomnel na stare preorder, diablo 3 reaper collectorka taky musel byt zrusena, u te jsem to stihl

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu