Platfus Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Si to měl hodit na eBay jako použité :D Já ho promacklej vyměnil za AC3 NA steelbook + acb artbook Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Já si ho od tebe vezmu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2014 (upraveno) Tak vyklepávání se nezdařilo, ten plech je taková žufánková ocel, strašně měkký a lámavý. Stačily dvě rány a byl jsem skrz :( No nic, hned jsem ho hodil do špónkrabice, ve sběrně teď berou kilo lehkého plechu za 3 kč, tak budu mít alespoň na čtvrtinu rohlíku :) se divim,ze jsi to vyklepaval,vis kolik mam doma steelbooku s nejakou vadou. Casto za to muze pritelkyne,ktera pri uklizeni prachu neco shodi. Jinak u toho DI je ten plech fakt divnej Upraveno Březen 3, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2014 Rowan, bohužel, dneska jsem dělal pořádek v dílně a veškerý bordel odvezl do sběrny ve Slavičíně. headhot, já su asi trošku divný, protože věci okolo sbírky potřebuju mít v pořádku. Hlavně okolo stélbůčků jde víceméně o profesionální-železářskou deformaci. Nevím, jestli to znáš, ale třeba když jdu okolo zábradlí, automaticky zkouším, jak mají zabroušené sváry, jestli je nemají díravé atd ;) Příkládám pár fotek stélbůčku Uncharted 2, co se mi podařilo koupit na aukru Plus o něco lepší fotka stélbůčku Deus Ex, foceno jen zvenku, vevnitř není nic natištěno, jen surový plech A ještě přidávám fotky collectorky Stranglehold. Je to US verze, má takový jakoby blištivý cover, ale hlavně na disku se hrou je i bluray film HardBoiled. Podle mne jeden z nejlepších akčních filmů konce minulého století. Sice bez české podpory, ale i se svou hodně průměrnou angličtinou jsem neměl vážné problémy. Nevím, jak moc je to mainstream, ale prostě John Woo ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2014 Tak dnes dorazila hardened edice cod:bo2 za dobrý peníz. Jsem rad ze jsem se zbavil te collectorky s vrtulníkem, tato bohate postačí :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 kolik te stala? prodaval jsem ji tu za petikilo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 570,- s poštou :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 neprodal jsem ji tobe? taky sla do zlina :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 neprodal jsem ji tobe? taky sla do zlina :) A to nemůžeš něco říct :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 co vubec bylo spatne edici s vrtulnikem? Mne se tam respektive vejdou tri flasky rumu(ne bozkov) Takze dobra skrys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 Ty moc veliká takže překážela :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2014 tak dneska mi prisla i pres zruseni hra na ps3 Castlevania : Lords of Shadow 2 Dracula Tomb Premium Edition. Na ebay uz jsou za ni sileny palky,takze jsem i v celku rad,ale asi stejne pujde na ebay. Nejvic je na tom zvlastni,ze neni sealed, nema obal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 headhot, pěkné, závidím ;) Btw sealed, to jako že i samotná hra je rozbalená? Je to balení uvnitř nějak zvlášť ošahané? Nebo jen není zalepená krabica? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 (upraveno) to znamena,ze jsme pouze otevrel krabici a zkontroloval jsem,jestli je tam ta rakev,hrobka nebo jak to popsat:) Takze baleni neni osahane. Dovnitr jsem se nedival a proto nemuzu poslat aktualni fotky. Na youtube jsou videa. Takze je uplne nova. Ja se ji zbavuju hlavne,ze jsem si koupil dalsi veci k dark souls2 a uz to nejak financne nedavam. Musel jsem si urcit priority a nejak jsme zapomnel na stare preorder, diablo 3 reaper collectorka taky musel byt zrusena, u te jsem to stihl Upraveno Únor 26, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 Uvažoval bych o ní, ale moja by mne teď asi zabila, kdybych něco takového koupil ;) Ať se ti ji podaří dobře střelit na ebay ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 jenom mit ten cas to vystavit, jsem teprv vystavil steelbook dead island,nejak nestiham. Cena momentalne neklesa,ale stoupa,takze se nic nestane:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2014 tak se mi podarilo nekolikrat ukoristit tu sberatelku,ktera je limitovana pro cely svet 1/15000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2014 Limitovaná nebo ne je o co stát? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2014 (upraveno) samozrejme je rare a limitovana poctem 15000/world. Se jen mrkni na ebay,jak tam litaji bids:D Jsem si ji kupoval na originalky a nekolikrat mne navysovali cenu,ani se nedivim furt se to vyplatilo pod 3 tis Upraveno Únor 28, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2014 Mám také objednáno..tak snad dodají...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2014 (upraveno) to spis asi ne,protoze by jsi to uz mel. Bylo jen par ks od cenegy Upraveno Březen 4, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Březen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2014 Kdyby někdo měl zájem tak prodám figurku Songbirda a Ganondorfa z limitky Wind Waker HD. Cenu nabídněte. Popřípadě vyměním za Splinter Cell: Blacklist 5th Freedom edition. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2014 Jeden přírůstek, plus na cestě deník un3 a gow ultimate ed. Novy za myslím prima cenu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Březen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2014 Tadá dis+ACIV steelbook Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2014 prvni promo disc na ps4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts