djtoko Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 Prodával. Už neprodává - prodal to mně :D To snad není možný nejdřív BioShock tady a teď tohle. Můžu se zeptat za kolik nakonec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 (upraveno) Zatím to je tajné - dělám zagorku :hide1: Ale až to budu mít doma, určitě se pochlubím ;) EDIT: Takže chachar se projevil jako chachar, od domluveného obchodu (poslal jsem mu i adresu jak chtěl) odstoupil a prodal jinému. No nic, něco podobného jsem čekal, když jižní polák uvidí love jde po nich jak slépka po flusu :ziped::blejt::censored: Upraveno Červen 2, 2014 uživatelem Mandaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 par steelbooku zakoupeno behem 5 tydnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 Pěkná prace, joel a ellie za kolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 (upraveno) joel jsem kupoval tyden po vydani v xzone za 1999 a u ellie jsem tak dlouho smlouval s borcem,ze mi zaplatil express postu a daval jsem mu 50 euro. Takze obe za 3500 (joel pro nazornou ukazku,ve dvou to vypada lip) Upraveno Červen 2, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 Pěkně, me zatím chybí joel, ellie jsem sehnal minuly týden na ebay za 800 i s poštou a novou :) počítán ale ze joel bude dražší :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 to ani ne,ja furt narazel na joely okolo 700-1200 a ellie nikde. Hlavne jsem nechtel pouzity,jedine novy,nastesti jsem pak na ne narazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 [ATTACH=CONFIG]25010[/ATTACH]par steelbooku zakoupeno behem 5 tydnu Ten první steelbook WD odkud? .) jinak moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 dedsec edition ps4 eu version je ten prvni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Pánové kdyby někdo měl zájem, mám na prodej soundtrack k Wolfensteinovi. Sešli se mi dva, jeden jsem teď vyhrál v soutěži (doufal jsem v klíčenku :D) popřípadě ho vyměním třeba za nějaký steelbook který nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Co za něj chceš? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Nemám vůbec představu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Soundtrack k dark souls :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Díky za nabídku, ale jiný soundtrack bohužel nesháním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Ds1 i ds2 ? :D tak co tedy chceš :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 gore, a jaký je to soundtrack? Ten s instrumentálkami nebo ten, kde jsou německy přezpívané coververze hitovek ze šedesátek? Pokud bys měl ty hitovky, mohu nabídnout 250kč i s poštou - platba na účet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Jak jsem psal výše, raději bych to vyměnil za nějaký steelbook který nemám (nemusí to být žádný ultra rare, to ani nemůžu chtít za soundtrack :D), nebo prodal. Na Ebay se cena pohybuje v rozmezí 300 - 500 takže bych ho tak za těch 300 pustil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Postni foto prosím :) steel ti mohu nabidnout pouze moh warfinger :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Warfighter zrovna mám :-) jinak je to tento soundtrack. http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/03/videogames/David/WOLF_SOUNDTRACK_VIS_large_bearbeitet-1._SX300_.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 (upraveno) Zdravim vsechny nadsence. Nevedel by nekdo z Vas, zda se u nas da sehnat AC 4: Black Flag Black Chest Edition?? Popr jaky je rozdil mezi ni a Buccaneer Edition? Zatim tedy nejsem sberatel, ale nedavno jsem presel na PS4 a chtel bych si zacit delat sbirku a tohle mi prijde jako nadherny kousek, ktery by mohl nastartovat moji sbirku :) Za pripadne odpovedi predem dekuji. Upraveno Červen 3, 2014 uživatelem travis9tr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Tak sehnat se da jen v zahraničí a díky velikosti je postovne celkem hodně drahé a samotná collectorka také, rozdíl je jak v obsahu tak v sošce samotné, v black chest je i celkem velká část lodi ale jinak ti myslím odpoví lépe pak google :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Tak neni nic lehciho nez si to vygooglit ne? https://www.google.cz/#q=buccaneer%20edition%20vs%20black%20chest%20edition Treba na Youtube se muzes kouknout na unboxingy tam uvidis rozdily. Nebo si proste vyhledej oboje zvlast a porovnej si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Takže Black chest spíš aukro nebo nejlíp ebay, podle tety heureky není v čr nikde skladem. Jinak rozdíly jsou tyto: The Black Chest Edition 55 centimetrů velká figurka hlavního hrdiny Edwarda na své lodi Jackdaw Exkluzivní SteelBook Vysoce kvalitní Artbook Všechny dodateční singleplayerové mise, skiny a další obsah 2 Litografie Sběratelská krabička Oficiální soundtrack Pirátská mapa světa Černá vlajka The Buccaneer Edition Figurka hlavního hrdiny Edwarda Vysoce kvalitní Artbook Oficiální soundtrack 2 Litografie Sběratelská krabička Dodatečný ingame obsah Popřípadě zkus pohledat na jůtůb unbox videa těch edicí EDIT: takže než člověk dopíše odpověď, hned jsou tu dvě další :D Kdyby tak rychle fungovaly i jiné věci v našem státě, to by bylo blaho ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Taky jsem ji chtel ale bohuzel ta spatna dostupnost me odradila. Je to skvela edice ta figurka je hezci a ta vlajka :3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Tak samozrejme, ze jsem i googlil, ale trochu jsem i doufal, ze ji treba nekdo ma, tak by rekl svuj nazor. Ale dekuji za vsechny reakce... myslim, ze Buccaneer Edition bude mym prvnim sberatelskym kouskem, i kdyz figurka je o trosku horsi a mrzi me mapa :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts