Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

Z GAME mi naopak kolikrát přijdou i dva balíky za cenu jednoho poštovného. Zatím jsem s nimi výraznější problém neměl a když už byl tak vše vyřešili k mé spokojenosti.

A je to bezpečné? Myslím tím jak posílají/balí zásilky. Nepříjde vám třeba rozmačkaná krabice? Někde jsem četl stížnosti na kvalitu balení....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Chce je to hodně otravovat, navíc mám pocit že každý email snad vždycky řeší někdo úplně jiný, jednou se mi totiž stalo že mi do balíku nepřibalili jednu hru, tak jsem jim to napsal a oni že prý si mám vybrat jestli mi zašlou hru a nebo peníze. Napsal jsem jim že mi je to jedno, že jsem hru už sehnal jinde, načež mi poslali hru i peníze :D

Odkaz ke komentáři

tak dneska jsem na ebay vyhodil par tisicovek a vetsinou za serii Dark and Demon´s Souls, v srpnu to snad vsechno bude tady, mozna bude mit o neco vic nez Rowan:) uvidime.

Jak jsem zjistil,tak mi stale chybi english Dark Souls guide od future store a to jsem si myslel,ze ho mam. Jsem si to spletl s jpn vypadaji stejne.

Jinak se mi podarilo sehant MGS4 Limited Editon pouze v japonsku vydanou a se steelbookem,ktery je cenove vyse nez steelbook The Last of US. Zajimave je na tom to,ze jsem to kupoval 2 minuty pred vyprchanim 50% SALE na tento vyrobek od prodavajiciho.

Odkaz ke komentáři

metal art karty kupovat nebudu, to je pro mne zhovadilost a zbytecnost. Muj osobni nazor a nebudu ho menit.

Jinak tam byl usa steelbook s tim plastovym krytem a krabice na to za 300,- Tak jako nekup to,protoze jak tu postoval rowan ten steelbook, jak je vypoukly vypada fakt epicky, tak ho uz mam taky. Konecne PS3 version Dark Souls II Japan Collector´s edition (3200 a hlavne je to ps3,ta mne chybela) a pak hodne knih artbooku a guides pro SOULS universe.

A hlavne jsem pysny,ze se mi podarilo sehnat Demons´s Souls JPN Guide za 250,- Normalne stoji od 1000-2000. Je tezkeho sehnat, nechtelo se mi moc investovat,kdyz je to v japonstine,ale takhle jsem neodolal.

Jsem spokojeny s tim,ze jsem vsechno koupil vsechno ve sleve,takze jsem usetril cca 5000,co jsem si pocital. Cekani se vyplatilo.

Jinak je zajimave,ze hodne veci se mi zobrazilo az tehdy,kdyz jsme rozkliknul shop daneho prodejce, jinak to bylo invisible celou dobu.

Odkaz ke komentáři

Tak to je pěknej kup! Po výplatě se taky chystám na nájezd na ebay. Jinak mně ještě ani neposlali peníze za ten prodej, to jsou služby, už nikdy více prodej na ebay... :)

Koncem týdne mně příjdou nové kousky do sbírky tak pak hodím pár fotek (Assassin's Creed, GoW, TLOU Remastered, Wolfenstein...) :)

Odkaz ke komentáři

no neni to vopruz je to ochrana a pokud si neprectes podminky prodej,tak se pak zbytecne divis. Pokud uvadis,ze bude tracking list,tak je tvoji povinnosti to vyplnit. Pokud ti clovek,co nakoupil vec,da feedback tak penize dostanes drive,ale vetsina se ani nenamaha ho vubec dat.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu