djtoko Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 Z GAME mi naopak kolikrát přijdou i dva balíky za cenu jednoho poštovného. Zatím jsem s nimi výraznější problém neměl a když už byl tak vše vyřešili k mé spokojenosti. A je to bezpečné? Myslím tím jak posílají/balí zásilky. Nepříjde vám třeba rozmačkaná krabice? Někde jsem četl stížnosti na kvalitu balení.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 kvalita baleni je primo otresna, jedna z nejhorsich.Kdyz si objednam steelbook,tak jim vzdy pisou o kvalitnejsi baleni. Uz jsem se ponaucil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 Balení oproti Zavvi stojí za prd, ale jediné co s emi stalo bylo to že mi třeba jen promáčkli plastový obal a ten bez problému vyměním, jelikož mám dost náhradních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 jeste,ze mas nahradni baleni na steelbooky,ktere muzes kdykoliv vymenit. Vidis, od zavvi mne nikdy nic neprislo spatne balene, nekdy je to tak,ze se do toho neda dostat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 Musím potvrdit že za zavvi vždy vše OK. Objednavam už tam pres tři roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 Pochopitelně i já potvrzuji :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 steelbooky od nich nepřišli promáčklé ani jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2014 jasne, ale kdyz uz jednou prijde neco poniceneho je to naprd,a hlavne game.co.uk casto lze o svych preowned her ve steelbooku. 2x jsem se nachytal a uz od nich preowned nekupuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2014 Je pravda že jednou mi přišel Vanquish v normální edici, ale po několika emailech poslali steelbook edici a tu původní nechtěli ani vrátit nebo zaplatit, prostě uznali svoji chybu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2014 jo to jsem mel presne stejny problem,bohuzel uz zadny nemeli skladem,takze chteli,abych jim tu hru poslal zpatky a ze mi vrati penize. 5 liber bych dostal zpatky a 9 zaplatil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2014 Chce je to hodně otravovat, navíc mám pocit že každý email snad vždycky řeší někdo úplně jiný, jednou se mi totiž stalo že mi do balíku nepřibalili jednu hru, tak jsem jim to napsal a oni že prý si mám vybrat jestli mi zašlou hru a nebo peníze. Napsal jsem jim že mi je to jedno, že jsem hru už sehnal jinde, načež mi poslali hru i peníze :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2014 Jinak nový přírustek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2014 tak dneska jsem na ebay vyhodil par tisicovek a vetsinou za serii Dark and Demon´s Souls, v srpnu to snad vsechno bude tady, mozna bude mit o neco vic nez Rowan:) uvidime. Jak jsem zjistil,tak mi stale chybi english Dark Souls guide od future store a to jsem si myslel,ze ho mam. Jsem si to spletl s jpn vypadaji stejne. Jinak se mi podarilo sehant MGS4 Limited Editon pouze v japonsku vydanou a se steelbookem,ktery je cenove vyse nez steelbook The Last of US. Zajimave je na tom to,ze jsem to kupoval 2 minuty pred vyprchanim 50% SALE na tento vyrobek od prodavajiciho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2014 A co jsi tam bral? Metal art karty? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2014 metal art karty kupovat nebudu, to je pro mne zhovadilost a zbytecnost. Muj osobni nazor a nebudu ho menit. Jinak tam byl usa steelbook s tim plastovym krytem a krabice na to za 300,- Tak jako nekup to,protoze jak tu postoval rowan ten steelbook, jak je vypoukly vypada fakt epicky, tak ho uz mam taky. Konecne PS3 version Dark Souls II Japan Collector´s edition (3200 a hlavne je to ps3,ta mne chybela) a pak hodne knih artbooku a guides pro SOULS universe. A hlavne jsem pysny,ze se mi podarilo sehnat Demons´s Souls JPN Guide za 250,- Normalne stoji od 1000-2000. Je tezkeho sehnat, nechtelo se mi moc investovat,kdyz je to v japonstine,ale takhle jsem neodolal. Jsem spokojeny s tim,ze jsem vsechno koupil vsechno ve sleve,takze jsem usetril cca 5000,co jsem si pocital. Cekani se vyplatilo. Jinak je zajimave,ze hodne veci se mi zobrazilo az tehdy,kdyz jsme rozkliknul shop daneho prodejce, jinak to bylo invisible celou dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2014 Tak to je pěknej kup! Po výplatě se taky chystám na nájezd na ebay. Jinak mně ještě ani neposlali peníze za ten prodej, to jsou služby, už nikdy více prodej na ebay... :) Koncem týdne mně příjdou nové kousky do sbírky tak pak hodím pár fotek (Assassin's Creed, GoW, TLOU Remastered, Wolfenstein...) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2014 jak neposlali penize,ty je nemas na paypalu aka pending? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2014 Dnes mi z Game dorazila BFG edice Doom, na tom by nebylo nic zvláštního, ale v Game ty hry asi moc nekontrolují, protože v manualu v pošetce byl zastrčen disk s hrou Doom a druhý disk s hrou Actua Soccer na PS1 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2014 Jo ale trvá to nějak to moc dlouho :) dal jsem už před 14 dnama jako shipped + tracking, dávaj si načas jak neposlali penize,ty je nemas na paypalu aka pending? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2014 uz jsem ti to psal 2x,ale proc ne potreti:) 21 dni se ceka,mas to napsane na ebay a mas to napsane i u te platby v detailu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2014 To sice ano, ale když to potvrdíš jako shipped popřípadě napíšeš tracking číslo měl by jsi to mít dřív v řádu jednoho týdne. Každopádně je to vupruz a už nikdy více... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2014 no neni to vopruz je to ochrana a pokud si neprectes podminky prodej,tak se pak zbytecne divis. Pokud uvadis,ze bude tracking list,tak je tvoji povinnosti to vyplnit. Pokud ti clovek,co nakoupil vec,da feedback tak penize dostanes drive,ale vetsina se ani nenamaha ho vubec dat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2014 Tak po pročištění sbírky ( šly pryč velký, neskladný sběratelky, neexkluzivní pc hry nebo ps2 hry, který mám v HD reedicích ) už to nezabírá celej jeden pokoj.. :D Ale zbyla mi jenom taková "rozkošná knihovnička" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červenec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2014 Tak co říkáte na Destiny Ghost Edition. Ta replika mě zaujala ale ty nekřesťanské peníze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2014 pockam si az bude stat dva tisice, nejak podobne dopadl TES online,co se pak prodaval za 1200 v UK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts