Hráč123 Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 Taky bych měl zájem ale jsem tedy až druhý v řadě :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 Netuším kolik by mohla mít cenu, u nás se přeci jen RPG žánru nedaří zas až tak dobře, ale mohu nahodit real fotky, a když bude mít někdo zájem a nabídne více. Tak se samozřejmě nebudu bránit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 Tak jak jsem psal dřív :) tady to je....jen se me nechtěli vytahovat ds1 a ds2 futurepress guide.....demon guide z deluxe bude v srpnu, již je v kufru :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 tak ten spodni dole vpravo jsem jiz u tebe na fotce videl. Nevim ani co to je, stoji to za to koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 (upraveno) Ty je to kompletně jpn takže pro nás jestli to stojí za to? Ano...jinak? Asi si moc nepoctes :D nejsou tam žádné tabulky atd spíš je to psané a tedy strategy guide, jinak. Má to na rubu značku enter brain! Stejné jako u těch dvou guide co ti teď nedávno dorazili. :) takže pro me jasná koupě..... Upraveno Červenec 25, 2014 uživatelem Rowan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 tak ty guide alespon vypadaji pekne,ale nema ani peknou predni stranu. To vynecham, no mozna,kdy se to na ebay objevi za 200, budu premyslet:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 Posílám fotky toho Tales of Grace a ještě tu baterku Alone in the Dark Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 Domluveni? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 na tom obrazku to vypadalo lepe, ale je pravda,ze mimo evropske edice jsou krasne. Se tesim na Xillia 2 one day edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 Rowan: Hele koukal jsem po nějakých cenách a 400 je fakt málo. Nejlevnější u nás je za 699 Kč ato není ani limitka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 tak zkus to vystavit na aukru a stejne se ti to neproda. Jedine na ebay a ty si zase berou 15% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 Pánové nějakého trička vel xl se zbavit někdo nechcete :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2014 nikdo nic? :D tomu se mě ani věřit nechce :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2014 Veškerá trička, co mi kdy přišla byla buď velikost M nebo L. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2014 Možná že uz stačí i L :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2014 no tricek mam hodne,ale kde jsou to vi jen zena:) Nekde jsem tu videl AC4 Black Flag promo triko a Lego Batman 2, mozna to najdu,pokud se mi bude chtit hledat:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2014 No mohlo by :D znas lepsi program na sobotní večer :D zrovna ty si myslím by jsi mohl zahlédnout nějaké DS trikot :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2014 samozrejme dark souls tricka a mikiny mam,ale ty jsou ukryty v praci. Jsou moc vzacna na to,abych je tahal domu a zena by je rozdelala a vyprala:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2014 U mě by byli jako v bavlnce :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2014 to ja vim:) no vidis jsem si vzpomnel, ze nekde mam tu dark souls tasku vlastne:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2014 No pohledej a nápis co mas :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2014 ono po tom stehovani je tezke cokoliv najit. Popravde,proto uz nejakou dobu neprodavam, protoze kdo vi,kde to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2014 Tak už i TLOU Remastered má svůj press kit, ale tenhle je opravdu velice zvláštní.... :) Takovej podobnej ešus jsem měl když jsem jezdil na tábory jako klučina... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2014 To bude pálka sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2014 No osobně se mně teda ani trochu nelíbí. Spíš to je jak když vrátná z belgické pobočky SONY byla vyslána do Kauflandu aby narychlo něco koupila a pak to poslali novinářům :) Není tam ani nikde logo nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts