Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Nevěděl jsem, že sbíráš i Witchera! :) Jinak moc hezký kousky....

EDIT: nepatří to sice mezi hry ale kdo sbírá a má nějakou tu kačku navíc může zkusit štěstí.... : :)

http://www.ebay.com/itm/Action-Comics-1-June-1938-Supermans-Debut-CGC-9-0-Perfect-White-Pages-/311050328393?pt=US_Comic_Books&hash=item486c0b5949

Upraveno uživatelem djtoko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

staci pres 20 tis rocne. Nepocitaji se tam hry v akci, konzole,accessories atd. Vetsinou kupuju zde sberatelky, maji nejlepsi nabidku na trhu a casto nabizi kousky,co jsou jen na game.co.uk. Uz se mi hodnekrat stalo,ze hru vystavili a ja si ji objednal a zmizela z nabidky:) Clenstvi mam od nich od vzniku Game.

Popravde mam tedka radsi jrc nez xzone. Xzone byval nejlepsi shop u nas a tedka uz to s nima jde doprdele posledni rok a pul.

Odkaz ke komentáři

Tak na zavvi poměrně schopná sběratelka AC Unity Bastile Edition s figrkami...jen ta cena už není tak schopná...ale přemýšlím, že bych rozšířil sbírku svých asassínů a právě tuto edici pořídil na hraní a rozbalení (a gylotýnku si nechal zabalenou). http://www.zavvi.com/games-ps4/assassin-s-creed-unity-bastille-edition-deluxe-figure-pack/10989010.html?autocomplete=productsuggestion

Odkaz ke komentáři

davej odkazy kdyztak:) http://www.zavvi.com/games-ps4/assassin-s-creed-unity-bastille-edition-deluxe-figure-pack/10989010.html

to se ti nevyplati, vsechyn se daji koupit zvlast a vyjde to levneji. Nepredpokladam,ze by to melo nejake nove baleni.

No ja hru z Guillotine edice na ps4 budu po dodani ihned prodavat,otazka je,jestli hra bude v tom metalpacku nebo zvlast.

ohledne toho jrc,tady jsou ty zmeny http://www.jrc.cz/zprava_vernostni_program Momentalne uz se nevyplati kupovat si neco online a poslat si to domu. Takze to vidim,ze si predobjednavky budu muset delat na prodejne,abych se vubec dostal k nejake sleve. No vidim, ze uz asi tolik bodiku na sve konto neziskam. Jeste,ze je tu ebay:)

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

Maji nejvic pobocek a cim vic pobocek mas, tim vic prodavas. V kamennych obchodech ve vetsine pripadu vidim maminky a pritelkyne,ktere kupuji darky. A nejvetsi zisky maji z preowned her. Kdyz nevis co s hrou,kam vetsinou jdes, do jrc. Je to nejstarsi shop tady v CR,takze proste lidi jsou zvykly tam chodit.

Odkaz ke komentáři

Musíš vědět jak co a kdy....jejich app je parádní, hned se podíváš na cenu co za to dostaneš

Třeba uz 100x jsem to tak udělal, v tescu výprodej her kdyz máš štěstí tak dobre ceny...koupil jsem tam 6x grid 2....po 250 kc 3xps3 a 3xxbox....1500,- vzali me hned vedle v jrc za protihodnotu všech 6ks na ps3 za 360kc/ks a xbox za 420kc/ks tzn dal jsem 1500 a dostal na protihodnotu 2340 ... Pro nekoho se to nevyplatí přemýšlet ale mě to stačí... Pochopitelně jinak se to nevyplatí ale pokud se ti nechcou dávat groše za novinku tak je to ok.... Navíc ty jejich akce dones hru s cenou nad 500 a máš novinku za 1 kc atd ja jsem spokojený...pochopitelně všude je něco....

Edit: asi tak jak píše headhot :)

Upraveno uživatelem Rowan
Odkaz ke komentáři

Já nenapsal 100%, hoši. Taky to takhle dělám, hlavně s tím Tescem...ale pokud se podívám třeba na novinky, tak výkup bývá kolem 600-700+těch 25% za protihodnotu, jenže oni mají ty hry o stovky dražší, takže proděláváš dál...osobně jsem si tam teď udělal preorder na Destiny, v té akci , jestli víte. Ale v životě bych tam nevzal své hry a nedal jim pět her a neodnesl si jednu ja protiučet...

Odkaz ke komentáři

Asi tak..každej den tam něco přibude tak pořád jen píšu !prosím připojit k předchozí objednávce" ..řekl bych že v tom budou mít slušnej šrumec kvůli téhle akci :)

no jak jsem to videl na facebooku,tak jsem po tom skocil, protoze nektere sberatelky na pc za 49,- to bylo neco epickeho. Jsem zvedavy,jak to pak vsechno odnesu:D

Jste ovce.
ten svuj flame si nech nekde. Diky
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu