Rowan Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 Něco z dneška :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 (upraveno) Nevěděl jsem, že sbíráš i Witchera! :) Jinak moc hezký kousky.... EDIT: nepatří to sice mezi hry ale kdo sbírá a má nějakou tu kačku navíc může zkusit štěstí.... : :) http://www.ebay.com/itm/Action-Comics-1-June-1938-Supermans-Debut-CGC-9-0-Perfect-White-Pages-/311050328393?pt=US_Comic_Books&hash=item486c0b5949 Upraveno Srpen 20, 2014 uživatelem djtoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 Nemáš ten demon souls z anglické ebay? Nedávno jsem taky na jeden přihazoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 Nn je z ameriky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 Mohu se zeptat na kolik vyšla? Ta na britské nakonec 125 liber + 11 pošta. BTW. Dnes dorazila Diablo 3 kolektorka a fakt nevím co s ní...nechat a vybalit zbytek nebo založit do knihovny..ta hlava s tím usb stonem je nádherná.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 tak nam jrc zmenilo podminky. Uz jen sleva 10%,ale jsem v tom jejich top VIP clenstvi,takze kdyz mne budou posilat 200,- voucher kazdy mesic, why not:D A konecne budou pravidelne slevy na CE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 Hmm tak mě nic takového nepřišlo no...smolicek asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 Tys tam musel nakupovat za desetitisíce každej měsíc ne? Taky u nich nakupuju a nic mně nikdy neposlali... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 staci pres 20 tis rocne. Nepocitaji se tam hry v akci, konzole,accessories atd. Vetsinou kupuju zde sberatelky, maji nejlepsi nabidku na trhu a casto nabizi kousky,co jsou jen na game.co.uk. Uz se mi hodnekrat stalo,ze hru vystavili a ja si ji objednal a zmizela z nabidky:) Clenstvi mam od nich od vzniku Game. Popravde mam tedka radsi jrc nez xzone. Xzone byval nejlepsi shop u nas a tedka uz to s nima jde doprdele posledni rok a pul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 Tak na zavvi poměrně schopná sběratelka AC Unity Bastile Edition s figrkami...jen ta cena už není tak schopná...ale přemýšlím, že bych rozšířil sbírku svých asassínů a právě tuto edici pořídil na hraní a rozbalení (a gylotýnku si nechal zabalenou). http://www.zavvi.com/games-ps4/assassin-s-creed-unity-bastille-edition-deluxe-figure-pack/10989010.html?autocomplete=productsuggestion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 (upraveno) davej odkazy kdyztak:) http://www.zavvi.com/games-ps4/assassin-s-creed-unity-bastille-edition-deluxe-figure-pack/10989010.html to se ti nevyplati, vsechyn se daji koupit zvlast a vyjde to levneji. Nepredpokladam,ze by to melo nejake nove baleni. No ja hru z Guillotine edice na ps4 budu po dodani ihned prodavat,otazka je,jestli hra bude v tom metalpacku nebo zvlast. ohledne toho jrc,tady jsou ty zmeny http://www.jrc.cz/zprava_vernostni_program Momentalne uz se nevyplati kupovat si neco online a poslat si to domu. Takze to vidim,ze si predobjednavky budu muset delat na prodejne,abych se vubec dostal k nejake sleve. No vidim, ze uz asi tolik bodiku na sve konto neziskam. Jeste,ze je tu ebay:) Upraveno Srpen 21, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 tak tady je press kit za hubicku,kdo nema ma sanci 1/8 ks http://www.ebay.com/itm/Beyond-Two-Souls-Press-Kit-/281417280471?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4185c6ebd7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 Stejne nechapu, jak se JRC uziji s tema jejich cenama...vetsina ceskych lidi se snazi nakupovat vyhodne, ale velke procento Cechu kupuje v JRC a v podobne drahych obchodech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 Maji nejvic pobocek a cim vic pobocek mas, tim vic prodavas. V kamennych obchodech ve vetsine pripadu vidim maminky a pritelkyne,ktere kupuji darky. A nejvetsi zisky maji z preowned her. Kdyz nevis co s hrou,kam vetsinou jdes, do jrc. Je to nejstarsi shop tady v CR,takze proste lidi jsou zvykly tam chodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 Ja osobne nechapu ty lidi, co jim ta strkaj hry do vykupu. V 95% jsou ty ceny naprosto smesny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 jejich system je super a umoznuje si mesicne prijit na par tisic,kdyz vis jak na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 (upraveno) Musíš vědět jak co a kdy....jejich app je parádní, hned se podíváš na cenu co za to dostaneš Třeba uz 100x jsem to tak udělal, v tescu výprodej her kdyz máš štěstí tak dobre ceny...koupil jsem tam 6x grid 2....po 250 kc 3xps3 a 3xxbox....1500,- vzali me hned vedle v jrc za protihodnotu všech 6ks na ps3 za 360kc/ks a xbox za 420kc/ks tzn dal jsem 1500 a dostal na protihodnotu 2340 ... Pro nekoho se to nevyplatí přemýšlet ale mě to stačí... Pochopitelně jinak se to nevyplatí ale pokud se ti nechcou dávat groše za novinku tak je to ok.... Navíc ty jejich akce dones hru s cenou nad 500 a máš novinku za 1 kc atd ja jsem spokojený...pochopitelně všude je něco.... Edit: asi tak jak píše headhot :) Upraveno Srpen 21, 2014 uživatelem Rowan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 jak pise rowan, chcete to premyslet a venovat tomu cas. Jinak tedka nova destiny za 300,- no nekup to. nevim jestli ta akce za protihodnutu,stale bezi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 Já nenapsal 100%, hoši. Taky to takhle dělám, hlavně s tím Tescem...ale pokud se podívám třeba na novinky, tak výkup bývá kolem 600-700+těch 25% za protihodnotu, jenže oni mají ty hry o stovky dražší, takže proděláváš dál...osobně jsem si tam teď udělal preorder na Destiny, v té akci , jestli víte. Ale v životě bych tam nevzal své hry a nedal jim pět her a neodnesl si jednu ja protiučet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 No zrovna teď posledních pár dnů jsem tam nakoupil za super ceny ve výprodeji do své sbírky mnoho titulů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 to ja taky, jen cekam az se to dostane vsechno z prodejen na moji prodejnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 Asi tak..každej den tam něco přibude tak pořád jen píšu !prosím připojit k předchozí objednávce" ..řekl bych že v tom budou mít slušnej šrumec kvůli téhle akci :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 Jste ovce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 A ty evidentně blbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 Asi tak..každej den tam něco přibude tak pořád jen píšu !prosím připojit k předchozí objednávce" ..řekl bych že v tom budou mít slušnej šrumec kvůli téhle akci :) no jak jsem to videl na facebooku,tak jsem po tom skocil, protoze nektere sberatelky na pc za 49,- to bylo neco epickeho. Jsem zvedavy,jak to pak vsechno odnesu:D Jste ovce. ten svuj flame si nech nekde. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts