Panther Odesláno Srpen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2014 (upraveno) Sice na rozmysleni ale mozna bych si vzal PS4 Verzi a kdyz ne tak ty xzone predobjednavkovy bonusy vypadaji pekne (mozna bych koupil to na klice dodatecne od nekoho kdo to koupi z JRC) :) jen prodat hry na vitu abych na to mel :lol: btw: na anglickym amazonu to furt jde predobjednat ta Collectorka ;) Upraveno Srpen 22, 2014 uživatelem Panther Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2014 Co máš za hry na Vitu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2014 Mam nejaky rezervovany ale to co neni tak -> Modnation,little deviants, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2014 Možná mě pošlete do řitního věnce, ale zajímalo by mě kolik tak v průměru měsíčně utratíte za sběratelky,steellbooky atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2014 Za mě by to bylo cca 3k :) bud 2 hry nebo jedna hezci edice :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2014 Já tento měsíc narval 1800kc jen do steelbooků a to už je strop. Jinak taky kolem té trojky do her. To je max. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 tak mel nejake vazne zraneni, zlomeniny rukou a tak. takze ono se to obcas vsechno vysere. Dulezite je to,ze to se to resi. U paypal mas cas 60 dni, pak uz je to slozite dostat prachy zpatky, nerikam,ze to nejde,ale je to na dlouho.a zpet k tematu, v akci steelbook na MGS http://www.amazon.co.uk/METAL-GEAR-RISING-REVENGEANCE-Steelbook/dp/B00C8677BE/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=undefined&sr=1-2&keywords=steelbook jen dotaz. Jak dlouho chodí věci z Amazonu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 kdo jeste nema,tak na playman maji vyprodanou ceskou sberatelskou edici Dead Island Riptide http://www.playman.cz/clanky/vikendova-akce-21-8-2014.html a postovne je zdarma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 Škoda že Riptide už mám, a ta edice mě moc neláká. Ale cena je to pěkná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 (upraveno) Přesně cena pěkná no ale myslim ze sem nekde videl i tu s tou soskou zombie za podobnou cenu. Muj mesicni rozpocet je fuc RIP :lol: (destiny limited edition -> ten Steelbook vypada fakt drsne! ) http://www.amazon.co.uk/ACTIVISION-Destiny-PS4/dp/B00BF6D52S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1408789742&sr=8-1&keywords=destiny+ps4 Z Anglickyho amazonu cca tyden +- Upraveno Srpen 23, 2014 uživatelem Panther Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 Spíš bych bral Zombie Bait DI edici :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 To torzo riptide bylo nedávno za podobnou cenu na zavvi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 Tak to sem prosekl....safra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 Malá ochutnávka moji sbírky. A již brzy přibude Steel Last of Us Remastered Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 berte to tak, že začínám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 To mám za cca 2 měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 Měl bych jeden dotaz: Dají se někde koupit ty plechové krabičky na hry? (Xbox 360) Na ceně my až tak nesejde.Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 Myslíš steelbooky? No většinou je steelbok součástí nějaké limitované edice nebo ho dostaneš za předobjednávky. Jinak na aukru je vždycky spousta steelboků. Jen to čas od času sledovat... http://aukro.cz/pocitace-a-hry?order=m&string=steelbook&bmatch=s0-elektro_czech-0819 strejda: každý nějak začínal. Když si vzpomenu na svoje začátky :) a to byly 3 vždycky jsem se všeho zbavil a začal od nuly... :) gorerated: figurky parádní a závidím TLOU... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 (upraveno) Vetsinou spolecne se hrou tady na foru nebo na ebayi // sbira nekdo plakaty nejak se mi tu nahromadily a nevim co s nima :D vymenil bych za neco malyho nejak bychom se domluvily mam tu Minecraft,Sniper elite,NBA,Bound by flame a diablo ale ten je docela zniceny :( Upraveno Srpen 23, 2014 uživatelem Panther Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 Tome když si vzpomenu kolik jsem plecháčů prodal co jsem měl 3 roky 360tku tak je mě do breku :D letos mě napadlo začít něco sbírat a rozhodl jsem se pro plech :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 Měl bych jeden dotaz: Dají se někde koupit ty plechové krabičky na hry? (Xbox 360) Na ceně my až tak nesejde.Dík jak píše Tom. Aukro,gamebazar,zavvi,ebay,amazon. Bazos, tam tě na steelbooku snad nikdo neokrade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 gorerated pěkný pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 tak dneska nakup za necely dva tisice The Last of US Survival Edition, na ebay je jeste jeden kousek,akorat ma drazsi postovny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Kurňa já to checkuju každej den a nikdy nic nenajdu... :) Byl to ten rozbalenej nebo sealed? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Je rozbaleny pouze na cumendu, i podle fotek.....druhý míří hadej kam :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts