headhot Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 steelbook mam,tak mi napis,kolik by sis predstavoval za figurku a artbook. Predpokladam,ze nemas evropskou verzi dle obrazku, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 Sim sim ja chtěl být rychlejší ale ten edge me 10min nacital obrázek sakra...:) me stačí figurka...headhot. To stejne nemá kam dávat a stačí mu artbook :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 ano mam jen tri prazdne pokoje v dome:) opravdu to neni kam davat a ty nejsi ani fanda mortal kombatu:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 Jsem ....ale jen fanda :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 Až mi to přijde tak nafotím, jaká je to verze netuším. Cenu nabídněte, abych řekl pravdu u Mortal Kombatu zrovna nemám představu kolik za to chtít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 podle obrazku to vypada,ze je to ta lacinejsi verze bez zdi. Takhle vypada verze se zdi https://c2.staticflickr.com/6/5105/5670050183_a541d2131b_z.jpg Tak uvidime,co ti prijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 Je to určitě ta lacinější verze. Nicméně tuhle s tou zdí bych neprodával pač ji nemám :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 ja mel tu Kollector´s edici objednanou tady v Cr v nekolika shopech a vsude to zrusili,ze proste u nas nebude. Tak jsem se nakonec spokojil jen se steelbook edici. V te dobe jsem byl zahranicnim obchodovani nepolibeny,takze je to jedna z edici,co mne chybi. Nastesti teto edice je plny net,takze neni kam spechat. To same z Injustice EU verze, kdyz byla na amazonu za 20 euro,tak jsme ji propasl,tak cekam a cekam,az tam bude znova:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 Ja bych mel zajem o figurku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 Ozvalo se mi celkem dost zájemců z řad odtud :D ani jsem nečekal takový zájem, potažmo vůbec nějaký. Takže jakmile mi to dorazí, nahodím fota ať jsme všichni moudřejší a následně nejlepší nabídka zvítězí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 tak mi prisel DI CE editon, a musim rici,kua tam je bordelu. Njelepe otvirat venku, tu slamu co tam byla v cele krabici asi pouziju na gril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 Hehehe...:) gore: měl bych taky zájem možná o figurku :) to bude bitva :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 (upraveno) nebyt tam baterka a ten zippo zapalovac,asi bych byl nasrany, viz bordel edit: ps 3 verze ma ceske titulky. Pekne Upraveno Srpen 26, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 headhot, pár let zpátky jsem sem dával fotky téhle edice, ale hlavně si dávej u grilu bacha, ten slámovo/dřevěný bordýlek chytne lišu jak sviňa (pro nemoraváky český překlad - hoří to dobře) :D Jinak pokud by měl někdo zájem, na aukru je stélbůček k Diablu 3 EDIT:headhot, nemá cz titulky, osobně ozkoušeno ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 hm to je skoda s tou cestinou. Vsude je to napsane,ze je to cesky a nektere shopy,tvrdi ze to ma titulky. No stejne to mam s ceskymi titulky z humble bundle na pc Dle mobilu je ten steelbook prodany a cena 349,- je moc draha. Na ebay byl i s postou za 280,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 Tak jeden stélbůček jsem si koupil já včera večer a ten durhý se prodal tři minuty potom, co jsem se tu o něm zmínil. Je to náhoda? To nám asi ani Fox Mulder nepoví ;) Jinak k těm titulkům, mám takový dojem (nejsem doma abych se mrkl) že krabica byla společná pro všechny verze. Jen na boku (otevírání) krabice jsou tuším chlévečky pro vyznačení verze a ta zmínka o titulcích tam je asi pro pc verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 jak mas rowan v thanks,tak je jasne kdo to koupil:) Fifa14,Diablo 3 a Prototype 2 steelbooks jeste asi i jsou nejlevnejsi na ebay. Mandaz: si kdyztak pripadne rekni,ktery steel shanis, sezenu vetsinou levneji nez na aukru,kde je to stejne vzdy prekup z ebay nebo amazonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 jo, tak to je asi jasné, je tu jen pár lidí tak rychlých a rowan mezi ně patří :D Každopádně díky za nabídku, večer nebo zítra napíšu pmku ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 Dnešní malá radost :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 (upraveno) Tak Star Wars: The Force Unleashed 2 Collector's Edition na zavvi už shodili na 18 liber proti včerejším 30. O tom už byse dalo uvažovat. Ještě jedna sice na xbox360 a použitá ale za tu cenu ten deník a medailon jsou ok..http://www.originalky.cz/Microsoft-Xbox/Xbox-360/Assassin-s-Creed-III-Join-or-Die-Edition-X360-pouzite.html Upraveno Srpen 26, 2014 uživatelem Hráč123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 Must have :lol: http://www.ebay.co.uk/itm/Statue-Muckle-Mannequins-Tekken-6-Jin-Kazama-Vs-Kazuya-Mishima-Life-size-/271586940900?pt=UK_Collectables_AnimationCharacters_Anime_SM&hash=item3f3bd7d7e4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 vzdyt ho ani neumis hrat,on se tedy uz respektive nehraje ani. Jinak cena je pohodova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 Je tu ještě možnost u někoho přiobjednat ten Order z Ameriky? Popřípadě kolik že byli ceny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 ve sleve epicky hardcover guide AC:U http://www.amazon.com/Assassins-Creed-Unity-Official-Initiate/dp/1101898224/ref=pd_sim_vg_6?ie=UTF8&refRID=05NT2JZ1H3YDK2BT0ZR3 gorerated: usa amazon posila do cr the order vsechny edice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 Nemám s tímhle Amazonem vůbec žádné zkušenosti, je to stejné třeba jako na Britském? Popřípadě kolik bývá tak poštovné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts