Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

ja mel tu Kollector´s edici objednanou tady v Cr v nekolika shopech a vsude to zrusili,ze proste u nas nebude. Tak jsem se nakonec spokojil jen se steelbook edici. V te dobe jsem byl zahranicnim obchodovani nepolibeny,takze je to jedna z edici,co mne chybi. Nastesti teto edice je plny net,takze neni kam spechat. To same z Injustice EU verze, kdyz byla na amazonu za 20 euro,tak jsme ji propasl,tak cekam a cekam,az tam bude znova:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

headhot, pár let zpátky jsem sem dával fotky téhle edice, ale hlavně si dávej u grilu bacha, ten slámovo/dřevěný bordýlek chytne lišu jak sviňa (pro nemoraváky český překlad - hoří to dobře) :D

Jinak pokud by měl někdo zájem, na aukru je stélbůček k Diablu 3

EDIT:headhot, nemá cz titulky, osobně ozkoušeno ;)

Odkaz ke komentáři

Tak jeden stélbůček jsem si koupil já včera večer a ten durhý se prodal tři minuty potom, co jsem se tu o něm zmínil. Je to náhoda? To nám asi ani Fox Mulder nepoví ;)

Jinak k těm titulkům, mám takový dojem (nejsem doma abych se mrkl) že krabica byla společná pro všechny verze. Jen na boku (otevírání) krabice jsou tuším chlévečky pro vyznačení verze a ta zmínka o titulcích tam je asi pro pc verzi.

Odkaz ke komentáři

jak mas rowan v thanks,tak je jasne kdo to koupil:) Fifa14,Diablo 3 a Prototype 2 steelbooks jeste asi i jsou nejlevnejsi na ebay.

Mandaz: si kdyztak pripadne rekni,ktery steel shanis, sezenu vetsinou levneji nez na aukru,kde je to stejne vzdy prekup z ebay nebo amazonu

Odkaz ke komentáři

Tak Star Wars: The Force Unleashed 2 Collector's Edition na zavvi už shodili na 18 liber proti včerejším 30. O tom už byse dalo uvažovat.

Ještě jedna sice na xbox360 a použitá ale za tu cenu ten deník a medailon jsou ok..http://www.originalky.cz/Microsoft-Xbox/Xbox-360/Assassin-s-Creed-III-Join-or-Die-Edition-X360-pouzite.html

Upraveno uživatelem Hráč123
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu