Hráč123 Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 http://www.jrc.cz/hra_x360_batman_arkham_origins_collectors_edition Pěkná cena řekl bych...kamarádovi jsem objednával z UK za 1500,- tak měsíc zpět.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 http://www.jrc.cz/hra_x360_batman_arkham_origins_collectors_editionPěkná cena řekl bych...kamarádovi jsem objednával z UK za 1500,- tak měsíc zpět.. Tuto položku není možne zakoupit. Uz jsou asi fuč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Já jsem ještě stihl objednat tak jsem zvědav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Hráč123, to budeš mít asi stejné jako já, když jsem od nich bral Ghosts prestige edicu. Měli nejspíš poslední kus a ten sis koupil ty. Na tvůj odkaz jsem se díval minutu potom, co jsi ho sem nahodil a už bylo zboží nedostupné ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Využije tady někdo steam klíč k Risen 3:Titan Lords? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 (upraveno) Ja bych využil.... Edit...uz jen z toho důvodu jak pořád poslouchám jaká je to pecka a ja to nehrál ..... :D Upraveno Září 5, 2014 uživatelem Rowan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 OK posílám... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Mam .... Děkuju :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 TOmáš Kotínský http://navodycesky.blogspot.cz/p/moje-sbirka.html dodal jsem tam pár další věcí včetně toho DI :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Super sbírka! Počkej jak se to teď rozroste s v.2. To bude figurek :) Ty musíš mít hrozně velkou skřín, kam to všechno dáváš? :) Jinak se pak můžeme domluvit vzal bych nějaké mince co máš 2x.... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 počkej až budu fotit hry na x360 :D :D těch mám cca 430 :D můžu ti udělat fotku toho co mám 2x pokud chceš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2014 včera jsem objednal PS4 + TLOU, tak si to konečně zahraju... Sparco mě nahlodal :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2014 Pěkná soška, vidím dobře že je to nějaký kov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2014 Nn plast bohuzel...ale opravdu krásný a sakra drahý kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Září 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2014 Ohledně Destiny (Ghost edice). Obal je z kartonu (doufal jsem, že to bude plast) a podle všeho edice ani není zabalena do fólie, takže jí chrání jen ten karton. To byla zpráva pro sealed maniaky.. :) Teď ještě fotka a unboxing video: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 ma nekdo zkusenosti s nakupy s taobao.com? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Tak už ke mě míří PS4 a Xone GHOST edice Destiny, jsem zvědav jestli i druhej shop to pošle..Abych jich pak neměl doma přehršel :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Hráč čekáme foto :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 na foto cekat nemusis, unboxing je plne youtube v hd kvalite:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 nějak mě unboxing ze zahraničí nezajímaj :) to bych pak nebyl tady v tomhle topicu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 (upraveno) Tak volal jsem na originalky a že jsem 2v pořadí a že né to zítra odesilaji...no distributor jim slíbil pokryti všeho takže by prý měli mít 14ks skladem....takže ja až ve st nebo ct :( Upraveno Září 8, 2014 uživatelem Rowan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Heh tak jestli pokryjou vše tak bud mít na cestě další 2 kusy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 tak pokud si jim neodsouhlasil navyseni ceny,tak ti nic neposlou. Originalky to tak delaji,kdyz vedi,ze toho maji malo,tak to umele navysuji. U Tales of Symphonii mne to navysili 4x,asi aukce mezi druhym borcem.Meli pouze jeden ks a posilali mi to pres cenegu,takze to ani nebylo na jejich sklade:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Navýšení ceny jsem jim odsouhlasil...pořád to bylo níž než JRC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts