headhot Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 hehe,tak to ti asi poslou,i kdyz si myslim,ze ti asi budou volat,takze se to da telefonicky zrusit no.Ja jsem tuto edici musel zrusit, stihnul jsem si koupit tu vyprodanou bayonettu 2 na wii first print edition. Celosvetove vyprodano a uz se stoji trojnasobek. Jsem si ji koupil na ebay, kdyz stala jeste 2500,- Nejak jsem nestihnul normalni nakup:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Tak bayonettu 2 first print jsem stihl objednat na GAME.uk za 60 liber. Každopádně nevím jestli vzít všechny ty edice a zkusit je přeprodat nebo to odříct...nepotřeboval bych v tom utopit zrovna 15 000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 na tom game.co.uk si hodne lidi stezovalo,ze ma vice jako 1kg a objednavku jim zrusili. Tak uvidis no. A hlavne u game musis tu objednavku tyden pred vydanim zaplatit natvrdo. Ja vzdycky u nich udelal pre-order a platil paypal. Vse bylo ok,ale pak mi psali ze penize nedostali a objednavku zrusili. Takze to pak vzdycky platim pred vydanim. No kdyby jsi mel USA verze Destiny,tak by se to vyplatilo,ale EU verze nejdou moc na dracku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Já to platil hnedle paypalem tak uvidíme. No přemýšlím jak to vyřeším..i ty Evropské se prodávají za víc ale...známe to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 tak jasne,ale na ebay musim z prodeje dat 15% a na CE pokud nemas dobry trader,tak castky nad 100 euro jsou casto problemove,pokud neposles prvni ty:) No to si musis poresit sam, tak v nejlepsim pripade vydelas tolik,ze te ta edice nebude stat nic:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 To by uplně stačilo :) CE zdarma to je vždy takový ideál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 no obcas se zadari nebo to dopadne jak s Castlevanii, pro mne nejdrazsi edice ever. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Já se popálil s Watch Dogs takto..za 2500 dedsec a 2 mesice potom byla za 1500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 tak tohle je normalni,ze casem zlevni. Ja jsem akorat nevychytal svuj prvni obchod na ebay, z prodeje jsem mel -1500, protoze jsem nevychytal cenu baliku do USA a poplatky za prodej. Btw. PS4 verze za 1500? nebo myslis PC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 PC samozřejmě...ps4 bych bral hned za tu cenu :) Takže ebay si bere 15%? To je celkem mazec..pokud je my známo u aukra je to cirka polovina..ale samozřejmě aukro má svoje limity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 ja kupoval ps4 v jrc za 2400 a to jeste platil jejich vip system a pokud vim ps4 verze moc neklesla,takze neni ceho litovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 http://www.jrc.cz/hra_ps4_watch_dogs_dedsec_edition Dobra cena :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 http://www.amazon.fr/The-Order-1886-%C3%A9dition-limit%C3%A9e/dp/B00MTLDWWQ mame tu stylovy francouzsky steelbook, shipping je po cele EU(neni worldwide :) amici maji smulu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Celkem palba za steel :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Hmmm koukám na to. Díky za info. Bude to steel nebo to bude samolepkovej obal? Podle foto to bude spíš stickerbook to nesnáším :( ale snad se mílím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Tak originálky odesílájí Destiny GHOST edici zítra..ted došla sms.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 (upraveno) Me mail....tak snad to dorazi Edit: odpověď na můj nehezky email.... Dobrý den, Vaší objednávku budeme odesílat dnes. Toto je email ze včera. S pozdravem Jindra Nováková Originalky.cz Upraveno Září 9, 2014 uživatelem Rowan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 (upraveno) Hmmm koukám na to. Díky za info. Bude to steel nebo to bude samolepkovej obal? Podle foto to bude spíš stickerbook to nesnáším :( ale snad se mílím... sticker ma vice sediveho do stran. Spis pockam jeste chvili,jestli pak hodi lepsi obrazek. Jinak co jsem se dival na seznamy z am.fr tak vzdycky meli limited steelbooky. Tak chci si koupit,jeste nejakou verzi,co rozdelam a budu hrat, kdyz tu americkou necham sealed. Me mail....tak snad to doraziEdit: odpověď na můj nehezky email.... Dobrý den, Vaší objednávku budeme odesílat dnes. Toto je email ze včera. S pozdravem Jindra Nováková Originalky.cz Ja jsem na tu vyzvu o zvyseni castky nereagoval a hru mi stejne chteji poslat:D Kolik je tedka aktualni cena vubec? Upraveno Září 9, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 3699 tusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Z JRC jsem bral po 4000,- ty z originálek by měli dojít za 3 700,- XONE verzi už pošták dovezl...je to obrovský...do 20ti minut je tu ps4 verze..obal je nějáký plast..dovnitř jsem zatím nekoukal... BTW vyrobeno v Rakousku :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Kua nemel a nafot to :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 No a jsou doma obě...teď jen vybrat systém :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 kolik jsi mel na krabici uvedeno,ze to vazi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 A pak že to nejde...... Dobrý den, Vaše objednávka 142114384 byla vyřízena. V případě že jste si zboží objednali přepravní službou bude zásilka v nejbližší době předána této přepravní společnosti od níž dostanete SMS nebo email pro sledování stavu zásilky. V případě dodání přes systém Uloženka.cz je dodání do 3 dnů. Způsob platby: dobírkou Celková cena: 3.057 Kč Celková cena s DPH: 3.699 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Podívám se až dorazím domů...jediného čeho jsem si všiml byla stickerka "Do not sell before 9. September" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts