Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

hehe,tak to ti asi poslou,i kdyz si myslim,ze ti asi budou volat,takze se to da telefonicky zrusit no.Ja jsem tuto edici musel zrusit, stihnul jsem si koupit tu vyprodanou bayonettu 2 na wii first print edition. Celosvetove vyprodano a uz se stoji trojnasobek. Jsem si ji koupil na ebay, kdyz stala jeste 2500,- Nejak jsem nestihnul normalni nakup:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

na tom game.co.uk si hodne lidi stezovalo,ze ma vice jako 1kg a objednavku jim zrusili. Tak uvidis no. A hlavne u game musis tu objednavku tyden pred vydanim zaplatit natvrdo. Ja vzdycky u nich udelal pre-order a platil paypal. Vse bylo ok,ale pak mi psali ze penize nedostali a objednavku zrusili. Takze to pak vzdycky platim pred vydanim.

No kdyby jsi mel USA verze Destiny,tak by se to vyplatilo,ale EU verze nejdou moc na dracku.

Odkaz ke komentáři

Hmmm koukám na to. Díky za info. Bude to steel nebo to bude samolepkovej obal? Podle foto to bude spíš stickerbook to nesnáším :( ale snad se mílím...

sticker ma vice sediveho do stran. Spis pockam jeste chvili,jestli pak hodi lepsi obrazek.

Jinak co jsem se dival na seznamy z am.fr tak vzdycky meli limited steelbooky. Tak chci si koupit,jeste nejakou verzi,co rozdelam a budu hrat, kdyz tu americkou necham sealed.

Me mail....tak snad to dorazi

Edit: odpověď na můj nehezky email....

Dobrý den,

Vaší objednávku budeme odesílat dnes. Toto je email ze včera.

S pozdravem

Jindra Nováková

Originalky.cz

Ja jsem na tu vyzvu o zvyseni castky nereagoval a hru mi stejne chteji poslat:D Kolik je tedka aktualni cena vubec?

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

A pak že to nejde......

Dobrý den,

Vaše objednávka 142114384 byla vyřízena.

V případě že jste si zboží objednali přepravní službou bude zásilka v nejbližší době předána této přepravní společnosti od níž dostanete SMS nebo email pro sledování stavu zásilky.

V případě dodání přes systém Uloženka.cz je dodání do 3 dnů. 

Způsob platby: dobírkou 

Celková cena: 3.057 Kč

Celková cena s DPH: 3.699 Kč

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu