travis9tr Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 to headhot: Problem je ten, ze kazdy den s autem jezdim z prace primo kolem xzone a pritelkyne bydli ulici pod centralou JRC :-D Takze me to zadne usili navic nestoji a navic, kdyz si neco necham poslat (jako treba ted Destiny Ghost), tak me pak stve, ze ostatni uz hraji a ja cekam na postaka :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 no ja si nekupuju sberatelske edice,abych je hral:) takze vetsinou uz mam davno normal version Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 To bych taky rad :-D Ale mam dalsi konicky, ktere me stoji spoustu penez a tento pristup k hram by me zruinoval :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Jeste jeden dotaz... Jak vy to vidite s budouci hodnotou Destiny Ghost? Myslite, ze pujde nejak nahoru a bude se na ni dat vydelat neco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 můj dnešní úlovek :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Jeste jeden dotaz... Jak vy to vidite s budouci hodnotou Destiny Ghost? Myslite, ze pujde nejak nahoru a bude se na ni dat vydelat neco? Těžko říct, v US to jde na dračku, ale pouze US verze. Evropské moc ne... U nás Ghost edici seženeš a jsou plný sklady (originálky: 23 ks, Limited Edition: dokonce přes 40 ks). To se nemá šanci u nás prodat. Proto si myslím, že cena u obou edic v našich obchodech půjde časem dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 co jsem tak pochopil z ebay, tak nejrychleji prodas tu mluvici hracku 2000-3000, tam nehraje roli region. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Jak píše headhot...nicméně i evropské verze se prodávají v rozmězí 180-230 liber což je okolo 6-8 tisíc. To je stále pořád dost nad cenou jakou to koupíš u nás..naše republika to bude vždy jedna z vyjímek..po čem je v evropě hlad to se u nás na krámech válí a nikdo to nechce :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino79 Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Měl bych na výměnu,popřípadě prodej PS3 verze Batman Akham Asylum Collectors Edition(stav velmi dobrý) a Enslaved Collectors Edition(nové,zabalené). Kdyby někdo chtěl,tak písněte zprávu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Tak jsem se dočkal :) Ale jako ghost me překvapil....navíc má pohybovy senzor takže mluví jen kdyz někdo projde kolem :D jinak je zhasnuty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Já si s vybalením počkám do pátku respektive soboty...v pátek večer dorazí bíly ps4 tak udělám velký unboxing. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Velká paráda :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 No jejé....spíš ale bych potřeboval poradit..na poště my teď sedí další dvě GHOST edice Destiny...mám na ebay pčet a 33 nákupů se 100% feedbackem...je realný, že by to ode mě lidé kupovali? Cena mých edicí je 4180 a 2x 3699..nabízet bych to chtěl za 190 liber a postovné 10...pošta takového balíku by vyšla na cca 700,-. Tzn. 6000+- za jeden kus....je to realné? Zase to tam nechci prodávát rok...co tak sleduji tak denně 2-3 edice za tu cenu se prodají...Jak je na tom ČR z hlediska důvěryhodnosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 z hlediska důvěryhodnosti bych problém být neměl žádný jak s tou cenou nevím...ted se to začlo prodávat a hned to mít za 200 liber....otázkou je za kolik to maj v uk, pak otázkou kolik zaplatíš ebay... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 duveryhodnost tak nejak neres, ja jsem taky prodaval s 0 feedbackem a lidi ode mne kupovali. Na strane kupujicich stoji ebay a paypal. Penize stejne dostanes az 22 den po prodeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Dneska mi přišla collectorka Castlevanie 2, fotky nahodím večer, přestalo pršat, musím jít dělat. Ale jedna věc je jistá, čekal jsem mnohem víc povedenou edici, jsem z ní dost zklamaný. Naštěstí mne stála jen patnáct stovek, ale dát za ní plnou palbu, mlátil bych se hlavou do zdi. Jediné, co se mi na líbí je artbůček, celkem povedený. Stélbůček je také pěkný, jen mohl mít na straně potisk s názvem hry, takto je tam jen červený obdélník. Pro figurky je jakýkoliv větší popis zbytečný, hnusný kus plastu se špatnou kresbou vypadá jako figurky pro děti, co se prodávají za 15kč i s bombony. No a těšil jsem se na rakev-hrobku, ale bohužel zbytečně. Je celá z kartonu, povrzává a prohýbá skoro všude. Akorát reliéf na víku je hezký, ale celá škatula působí velice levným a chatrným dojmem. Co mne také překvapilo byl fakt, že rakev-hrobka nebyla zabalená v žádné další krabici, prostě jen byla položena v balíku. Také nebyla zabalena v žádné folii, ani třeba nějaká pečeť, víko prostě jen navolno nasazené. Sice nic nechybělo, ale jak si může být člověk jistý, jestli třeba kod na bonusové věci nebyl použit, když se do rakvé-hrobky klidně dostane bárjaký skladník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 hra se prodava v originalni krabici od vydavatele na ktere je popis hry a dole nalepeno,co obsahuje. Takze se do ni kdejaky skladnik nedostane, pokud jsi to dostal bez origo krabice,tak je to velice podivne. Myslim,ze fotky sem hazet nemusis, uz to tu bylo nekolikrat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Už se zas rozechcalo :D Jinak edice v origo krabici nebyla, pokud tedy vydavatel nepouživá jako výstelku igelitové tašky jrc :D A žádné popisky tam taky nebyly. Ale veškeré části vypadaly jako nové, nebylo na nich vidět jakékoliv ošahání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 aha,tak to asi nekdo vratil:) a ty sis to ve sleve koupil. Ja to mam stale v origo krabici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Newa, zdálky ta škatula vypadá v poličce celkem pěkně ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 ja popravde tuto edici nesnasim, zpusobila mne dost problemu, a popravde nechapu, proc jsem si ji pak ve sleve znova koupil. Obcas se deji divne veci:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Já se nejvíc těšil na tu rakev-hrobku, chtěl jsem si do ní schovávat faktury. Ale jak ji vidím live, tak by určitě ten provoz nevydržela a po pár měsících se rozpadla ;) Takto mám třeba truhlu z uncharted na hodinky, bednu z border2 na ortézy a plecháča z GTA IV na důležitější listiny (živnolist, různá vysvědčení a atesty) Jen mne mrzí, že mi utekla Prestige BO2 s tím vrtulníkem :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 A co se týče collectorky Castlevanie, ještě horší je, že ta hra za to vůbec nestojí. Jednička byla hratelnostně i graficky klenot. Pamatuju si když jsem to hrál a v tom dešti ten vlkodlak rozrazil tu dřevěnou bránu, následná jízda po lese... to mě prostě posadilo na prdel. Nemluvě o skvělém designu lokací a monster. Dvojka je bohužel ve všem těžké zklamání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Ty tak te bo2 prestige jsem rád že jsem se zbavil zase ja...no a ostatně jsem rád ze jsem se i te castlevanie velmi rád zbavil :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 gore, jj, také se mi to tak zdá. C2 zase není špatná hra, jen se mi zdá, že jí hodně (alespoň) pro mne ublížil openworld a hlavně přesun do jakobysoučasnosti. U jedničky jsem se bavil víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts