Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

prosimte hlavne mne nepoucuj, co je to byt srdcovy fanousek. To mne fakt urazi, kdybych tedka nepostavil barak a nevyuzil vsechny sve zivotni uspory,tak jsem si mohl koupit 10x U2 hunter fortune edice na youtube video palime sberatelky. Asi nejak tak.

Jen mne proste zajimalo,jestli se to vyplatilo ci ne. Tva cena je naprosto super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kdo tě poučuje já ne... (uznávám, že jsem to trochu nešikovně napsal) jen se nedívám u všeho jen na cenu... když jsi srdcový fanoušek tak ti to nemusím vysvětlovat...já nekupuju věci s úmyslem prodávat dál :) někdy mi přijde, že někteří tu jen jsou kvůli spekulacím :) což nic proti tomu, každý se stará jak umí .) a není to myšleno na tebe :D at mě za to zas nechytneš :)

doufám, že nejsi naštvaný nebylo to myšleno, tak jak jsi to pochopil :) :) to opravdu ne... myslím, že každý kdo sbírá má dva pohledy... 1) jsou věci, které koupí protože je musí mít a 2) jsou věci, které koupí, protože se mu vyplatí :) já tím chtěl říct, že tohle byla ta první možnost

Upraveno uživatelem xDante1986
Odkaz ke komentáři

reknu ti to takhle,kdyz jsem videl,ze vyjde dark souls 2 webhallen edition tak to bylo must have, ze ta cena tomu opravdu ale vubec neodpovidala. je vec druha. Nejvic nastvalo,ze jsem vsechno,co na tom bylo tak vzacne dostal zdarma od Cenegy.Skoda hovorit. Popravde si rikam, stoji to za tech par sekund slavy,ze to tu vystavim a vlastni rodinu omezuju. Ano fakt stoji, ten pocit je krasny.

Mysl sberatelu je pohnuta a to je fajn. CLovek zije okamziky a taky okamziky umira.

(Dante chapu te, jen dneska segra dovezla kvalitni vino a tak jsem trochu emocialnejsi a uzivam si klidu:)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu