Hráč123 Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Takhle dneska na aukru v sekci hry : http://aukro.cz/vibrator-jesse-jane-s-treasure-trove-rocket-i4584025154.html :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Šak kdo si hraje nezlobí, to neznáš? Navíc z xzona :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 tak bednicka z prestige z vrtulnikem je epicka, ma tolik mista,ze jsem v tom schovaval chlast pred mladou:) Uz jsem uvazoval i o prodeji,ale je to tak obrovske,ze jsem se na to vzdy vykaslal:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Kdybys uvažoval dál, klidně se ozvi. Rád ti přispěju na nové bydlení ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 mozna vas bude zajimat nadherny hrnek http://www.xzone.cz/dragon-age-3-darek.php3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Kokos tak to je dle mého gusta...předobjednávám! To moje fantasy vytřína ocení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Kokos tak to je dle mého gusta...předobjednávám! To moje fantasy vytrína ocení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Dám to pro sichr i sem...budu mít navíc jedno Destiny z bundlu ke konzoli..pokud by chtěl někdo směnit za něco tak prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Na Aukru pro PS4 destiny Ghost edice za 7500 Kč a dokonce na ni někdo přihazuje, ale jelikož je tu uživatel s označením "Client..." pochybuji že to dotyčnému vůbec zaplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Jo..taky sem koukal...vtipný :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Hele mam 1500 na paypalu kde bych si mohl koupit nejakou figurku / edici za paypal krom ebaye(nemam s tim zkusenosti a docela me ebay děsí) nechci si to prevadet na ucet kvuli poplatkum diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 poplatky na bankovni ucet jsou free, mas to tam i napsane. Poplatky platis,kdyz ti penize posilas jinam nez na svuj ucet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Dnešní krásný nákup za 2500 penizku....z hrnku mam fakt radost :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 nazivo ten hrnek vypada pekne, si na nej pockam do listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Tak musím říct že me příjemně překvapil...je parádní, vlezou se mě tam prsty v pohodě akorát váží asi půl kila :D. .... Proč do listopadu? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 To vydávají pc verzi tuším s hrnkem na xzone... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 A je doma....:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 no vydaji ps4 verzi s hrnkem, pc je az v lednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 podařilo se mi dnes vydražit http://perlbal.hi-pi.com/blog-images/40863/gd/1236803775/Bioshock-Collector.jpg teď se jen těšit až dorazí domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 co takhle napsat cenu, jestli mame zavidet,ze se to vyplatilo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 víš určité věci je mi jedno kolik stojí...nejde o cenu...pochopíš, až budeš opravdu srdcový fanoušek něčeho.... 2200 s poštou z UK, což se díky váze prodražilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 ale včera jsem vydražil na ebay kompletní xbox 360 verzi alone in the dark včetně oficial guidu s poštou za 650...což už je velmi příjemná cena když ten book stojí sám o sobě pár stovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 prosimte hlavne mne nepoucuj, co je to byt srdcovy fanousek. To mne fakt urazi, kdybych tedka nepostavil barak a nevyuzil vsechny sve zivotni uspory,tak jsem si mohl koupit 10x U2 hunter fortune edice na youtube video palime sberatelky. Asi nejak tak. Jen mne proste zajimalo,jestli se to vyplatilo ci ne. Tva cena je naprosto super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 (upraveno) kdo tě poučuje já ne... (uznávám, že jsem to trochu nešikovně napsal) jen se nedívám u všeho jen na cenu... když jsi srdcový fanoušek tak ti to nemusím vysvětlovat...já nekupuju věci s úmyslem prodávat dál :) někdy mi přijde, že někteří tu jen jsou kvůli spekulacím :) což nic proti tomu, každý se stará jak umí .) a není to myšleno na tebe :D at mě za to zas nechytneš :) doufám, že nejsi naštvaný nebylo to myšleno, tak jak jsi to pochopil :) :) to opravdu ne... myslím, že každý kdo sbírá má dva pohledy... 1) jsou věci, které koupí protože je musí mít a 2) jsou věci, které koupí, protože se mu vyplatí :) já tím chtěl říct, že tohle byla ta první možnost Upraveno Září 12, 2014 uživatelem xDante1986 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 reknu ti to takhle,kdyz jsem videl,ze vyjde dark souls 2 webhallen edition tak to bylo must have, ze ta cena tomu opravdu ale vubec neodpovidala. je vec druha. Nejvic nastvalo,ze jsem vsechno,co na tom bylo tak vzacne dostal zdarma od Cenegy.Skoda hovorit. Popravde si rikam, stoji to za tech par sekund slavy,ze to tu vystavim a vlastni rodinu omezuju. Ano fakt stoji, ten pocit je krasny. Mysl sberatelu je pohnuta a to je fajn. CLovek zije okamziky a taky okamziky umira. (Dante chapu te, jen dneska segra dovezla kvalitni vino a tak jsem trochu emocialnejsi a uzivam si klidu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts