Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

http://www.gamesbase.cz/article/254/Sberatelska-edice-pro-Lord-of-the-Fallen

Teď se ukáže kdo ma koule :D a kdo vezme obě dvě za ty prachy :)

Bral bych sběratelku se soškou toho monka...ta bista ne že by byla ošklivá ale nevím jestli bych jí chtěl mít vystavenou :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

nektere veci neni treba otvirat,kdyz se muzes pobavit digitalni formu. Vzdycky se muze stat,ze nekdo bude mit neco,co budem strasne chtit a zrovna bude chtit to,co jsme neotevreli:)

rowan: jestli chces tak ti mohu poslat link na tu sochu, ta druhe je jen digital only DLC verze

To potom ale víc sbíráš a uchováváš jen abys prodal ne sbíráš, abys měl... mám všechny limitky vystavené a nedovedu si představit to někde nechávat v krabici... já nehodlám prodávat.

CHápu když někdo nerozablí hru, kterou nechce hrát, ale když třeba objednám limitku s hrou a hru si chci zahrát přeci nebudu kupovat druhou...

Jak říkám chápu proč to nechce někdo rozdělávat, ale to ve finále opravdu jen čekáte na to, abyste výhodně prodali

Upraveno uživatelem xDante1986
Odkaz ke komentáři

tak nektery limitky clovek ani nema v planu rozdelat, je takove hezci v origo obalu:) uchylka

risen neni konzolovka je primarne hra na pc, kde se pripadne bugy opravuji ihned nebo to udelaji fanousci,coz u konzoli nehrozi.

jinak panove z Moravy, nejake skody po vcerejsim destovem tornadu. Mne u jimky sedla zem a vsude obrovsky diry,nastesti jimka se nepohla. Dneska pres 100 kolecek super mokre hliny a nasledky jsou zazehnany.

Odkaz ke komentáři

Kousek od Vizovic, sbíral jsem trnky, nesl dva plné kýble ze sadu dom, uklouzl jsem na bahně, dřístl na řit a vysypal oba kýble plné trnek do kopřiv. Škody obrovské, ruce mě prlíja ještě teď. Jinak u nás pršelo spíš v pátek, v sobotu jen trošku

Odkaz ke komentáři

tak ja mam sberatelku na ps4,takze steelbook na konzole bude k ni,jak psali a na pc jsem si objednal jen kvuli druhemu steelbooku. Otazka je,jestli nebude lepsi si ho koupit pak zvlast,protoze witcher nema zadnou ochranu a lze v pohode hrat a pritom se tvarit,ze je to original

Odkaz ke komentáři

Tak dneska mi nějaký škaredý kuliferda s aukronickem h...t na aukru vyfoukl press kit Uncharted 1. Nečestně a nesportovně využil toho, že mi na stavbě nešel net a přehodil mne minutu před koncem :D Doufám, že nebude dělat zagorku a alespoň to sem pořádně nafotí :D

Odkaz ke komentáři

no musim uznat,ze mam fakt s prodeji na ebay stesti. I v aukci to vzdy vyhraje nejaky ♥♥♥♥♥ s 0 hodnocenim. Koupil to borec z UK,ok,ale platba neprisla. Tak se ptam,co se deje,a ze tu zasilku chce poslat do Nigerie. Tak mi posle 266 liber,ale paypal mi penize nepripise ihned,ale do 48 hodin. Ten borec, zase chce tu zasilku poslat co nejdrive. A pritom mi paypal v prvnim emailu napise,muzete v pohode poslat a zahy, pockejte si az penize dostanete a neposilejte drive. Muze se to snad zneuzit. Lol.

Jak jsem pochopil neplatil to pres ebay,ale rovnou pres paypal,takze ochrana od ebay nic moc a paypal veri tomu kdo posila penize. No asi na ten ebay seru kompletne

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu