xDante1986 Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 pár věcí pro dnešek :) hodheat s tím ebayem je to trošku jinak...klidně dojdi na chat a pokecáme o tom je tam toho víc mám i zkušenost kdy jsem 2-3 týdny něco řešil :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Koukal jsem, že si prodal to destiny...ja zatím bez nabídek na XONE verzi...ale valím zítra na dovolenou takže jsem to s tím i trochu nadstřelil...XONE verze co tak sleduju je cenově v prodejích o něco dražší než ps4 verze..Ty další dvě jsem dnes nechal vrátit originálkám. Počítám, že budou chtít zaplatit poštovné. Máte někdo zkušenost? Zase je nechci podělat tím, že jsem si nevyzvedl něco co jsem si objednal a nechal je i zaplatit poštu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 klasicky jsi odmitnul zbozi, to je stejny,jako kdyby jsi ho prijmul a vratil nepouzite do 14 dnu. Postovne se plati za cely vuz,takze toto se nejak neresi. My poste platime za cele auto a je jedno,jestli tam je 100 nebo 300 baliku. Vubec to neres, oni si s tim poradi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Hráč řeš to... pokud sis to objednal, tak tu 100 za poslání jim dej... než si dělat blbé jméno, vím, že to ty firmy dnes neřeší vymáháním ale při příští objednávce to musíš zaplatit a neakceptují třeba už dobírku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Koukal jsem, že si prodal to destiny...ja zatím bez nabídek na XONE verzi...ale valím zítra na dovolenou takže jsem to s tím i trochu nadstřelil...XONE verze co tak sleduju je cenově v prodejích o něco dražší než ps4 verze..Ty další dvě jsem dnes nechal vrátit originálkám. Počítám, že budou chtít zaplatit poštovné. Máte někdo zkušenost? Zase je nechci podělat tím, že jsem si nevyzvedl něco co jsem si objednal a nechal je i zaplatit poštu. Já jsem nepřijmul dobírku z Herního světa a oni mi napsali ať jim pošlu stovku jinak to budou řešit právní cestou :-) Už je to asi 2 měsíce a nic se neděje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Dva měsíce je na jakoukoliv byrokracii v našem státě dost málo. Dočkat se můžeš i za rok, to už to bude obsypaný odměnami různých vymahačů a exekutorů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Radsi jim to rict dopredu a vyhnout se takovym srackam :lol: tohle je humus sam sem takhle ztratil cca 200 ale tak zivot je kruty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Dva měsíce je na jakoukoliv byrokracii v našem státě dost málo. Dočkat se můžeš i za rok, to už to bude obsypaný odměnami různých vymahačů a exekutorů. pokud to nemaji v podminkach,ze kdyz odmitnes musis zaplatit,tak nic neudelaji. Akorat ti priste nic neposlou na dobirku, zalezi jak je velky shop. U nas se vraci na dobirku cca 20% zbozi a to mezi ne patri lednice a tak, a to jsou vetsi palky:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Tak právě to chci řešit předem a nedělat si zlo protože nikdy nevím kdy tam budu chtít objednávat. Zítra je tedy kontaktuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 (upraveno) Já jsem nepřijmul dobírku z Herního světa a oni mi napsali ať jim pošlu stovku jinak to budou řešit právní cestou :-) Už je to asi 2 měsíce a nic se neděje. tady je to spíš o tom zdali se chovat jak hovado nebo ne... prostě když něco objednáš měl bys být soudný..chlubit se tím jaký si king, že jsi nezaplatil 100... tady jde čistě o princip... headhot: většina shopů těch známějších to v těch podmínkách má... :) HRÁČ123: podmínky originálek konkrétně Nevyzvednutí zboží a jeho následky Při nevyzvednutí Vámi objednaného zboží nejste nijak pokutováni, avšak následující objednávka bude akceptována pouze formou platby "Platba Předem" a bude Vám naúčtováno dlužné poštovné za nevyzvednutou zásilku. Nevyzvednutím zásilky je zákazník zapsán do tzv. "Black Listu". Z tohoto seznamu je samosebou smazán po uhrazení dlužného poštovného čili po úspěšném objednání a zaplacení následující zásilky. Upraveno Září 17, 2014 uživatelem xDante1986 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Hele kdyby nekdo prodaval toho ghosta z destiny samotnyho zajimala by me cena diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Koukal jsem, že si prodal to destiny...ja zatím bez nabídek na XONE verzi...ale valím zítra na dovolenou takže jsem to s tím i trochu nadstřelil...XONE verze co tak sleduju je cenově v prodejích o něco dražší než ps4 verze..Ty další dvě jsem dnes nechal vrátit originálkám. Počítám, že budou chtít zaplatit poštovné. Máte někdo zkušenost? Zase je nechci podělat tím, že jsem si nevyzvedl něco co jsem si objednal a nechal je i zaplatit poštu. duvod proc jsi neprodal destiny je ten,ze jsi nesledoval britsky trh. Zavvi to nabizelo o 20 liber levnejsi nez ty a melo postovne zdarma. Obcas je nutne sledovat konkurenci a podle toho upravit cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 (upraveno) tak mazec ebay mi napsal, ze nechapou jak je mozny,ze clovek co ode mne koupil hru neni radne registrovany a at v zadnem pripade mu neposilam zadne udaje a zadne zbozi. Dokazal behem jedno dne zkazit pres 100 aukci a nekteri zasilku poslali,takze tedka mam poslat info,aby mohlo byt zahajeno nejake rizeni. (lordbyron nick) poplatky nakonec tedy vraceny, jen cloveka zamrzi,ze lidi co to meli zajem (4 guys) uz nemohu znova oslovit a musim cely proces vystaveni udelat znova. No ale v tomto pripade lepsi destiny v hrsti nez destiny nekde v prdeli:) Upraveno Září 18, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 je to tady http://blog.us.playstation.com/2014/09/17/bloodborne-coming-262015-to-ps4-collectors-edition-detailed/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Nakonec to ve mě uzrálo a vyzvedl jsem i ty dva ostatní kousky...zájemce na xbox one edici momentálně řeším snad se zadaří. Cenovka je 210 +15 liber. headhot: vím, že to zavvi nabízí ale to vždy bude někdo..uvidíme po dovolené jak se to hne...jsou to kusy po 3700,- což je ještě příjemná cena. A teď se balím na zaslouženou dovolenku takže se tu do příštího pondělka mějte.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 je to tadyhttp://blog.us.playstation.com/2014/09/17/bloodborne-coming-262015-to-ps4-collectors-edition-detailed/ Poměrně zklamán jsem z obsahu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Mám na prodej dva kusy stélbůčku k Watch Dogs, pokud by měl někdo zájem pm ;) Jsou to ty z xzone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Foto a jeden bych vzal pokud nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Fotku kdyžtak hodím večer, ale je konkretně tento http://www.zing.cz/gamefiles/filesystem/952/95248.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Tak to mám ten druhý, pm či sms bych poprosil, předání jako vždy pokud možno :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Máš smsmku, takže zbývá jeden ks stélbůčku. Udělal jsem si radost a večer nahodím fotky Black Ops 2 prestige edice :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 headhot... tak včera jsme se o tom bavili a v luxusním stavu podle všeho sehnaný champions of Norrath :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 no sehnat luxusni stav je v dnesni dobe skoro zazrak,kdyz si predstavim, ze ctectka disku,kdyz se rozbila a necetl dvd a jen cd,tak je docela poskrabela. Jinak grat a prijemnou hru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 headhot... já uvidím mám spojku dobrého kamaráda z JRC a když jsem viděl včera že se mu to objevilo na prodejně hned jsem mu volal a říkal, že opravdu na ps2 hru velmi dobrý stav :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 jo spojky je dobre mit, znam to moc dobre:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts