Mandaz Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 (upraveno) Přihazuju pár slíbených fotek BO 2 Prestige edice. Bedna veliká, dobře zpracovaná, uvažuju, že v ní budu přenášet plasmařezačku na kov. Létající potvora má tělo z polišu, uvidíme jak dlouho vydrží, moc bytelně nevypadá. Stélbůček pěkný, mince taktéž. A pro rýpavé dráčky ;) ohledně kvality fotek jen doplním, že dneska se mi ruce třásly. Včera jsem trošku popil se sousedem a padlo hodně tekutého chleba národa Moravského. Tady je ještě fotka stélbůčku k WD, který prodávám. Zbyl mi už jen jeden ks. Také mi tento týden přišlo pár stélbůčků (třeba Batman: AC i se hrou za rovné 200kč), artbůček od Goreho a čekám na pár dalších stélbůčků. EDIT: Stélbůčky WD už jsou prodané. Upraveno Září 19, 2014 uživatelem Mandaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 malý kousek do skládačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 dva nový kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 Máte to aspon někde vystavenný?To by byla škoda to mít jenom naskládaný na sobě ne?Jinak ty stelbucky jsou fakt pěkný,taky jich pár mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 karan: jsou to steelbooky :) a jinak povětšinou jo, co jde...místo je omezený hlavní polička hry mám většinou ve skříních :) dřív byly na policích ale už ty jsou nedostatečné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 Hmmto máš dobrý police,taky sem hodím někdy foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 Nastat na police jedině vytriny :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 Takle to mám zatím já,ale bohužel se na to dost práší.Chce to fakt nějakou vytrinu:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 zůstanu u polic... jestli si někdy budu dělat vlastní game room po rekonstrukci druhého patra v baráku, tak si tam udělám vytrínu 5x2,5 metru :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 Ubi polička .D, vite ze jrc furt prodava tu Destiny ghost edici? Ja si ji nekoupim do budoucna musim setrit vydaje za hry v pristich mesicich budou jak za cely rok :lol: AC Unity notradame Bloodborne Order Driveclub (special edition) WWE 2k15 HULKAMANIA a porad nevim jestli si mam vzit normalni nebo limitovku z Farcry moc se mi nelibi no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 o destiny a ghost není takový zájem jak by se čekalo... ono to na ceně ještě spadne mě se limitka FC4 líbí neskutečně už mám 3 měsíce předobjednáno :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 (upraveno) ja myslel ze to bylo vyprodany osobne destiny uz mam. Jediny co bych chtel je ten ghost ale toho si asi vytisknu ve 3d tiskarne jo jeste sem zapomnel LBP 3 :) Upraveno Září 21, 2014 uživatelem Panther Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 ve 3D tiskárně ti asi moc fungovat nebude :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 nemusim aby mi to mluvilo :D nejsem fanousek Game of thrones takze ani toho herce. staci mi to jako predmet do vystavy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 já ted mám objednaných pár jiných věcí, dojde theatrhythm final fantasy: Curtain call, murdered, disney infinity 2 s figurkama a Hyrule warriors, příští měsíc skylanders trap team a bayonetta first print edition a v listopadu FC4 kyrat, AC Unity notredame, pokémony omega ruby a zbytek se vyvine :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 Já se těším na tuto zběratelku http://www.gameleader.cz/pc-hry/2471/batman-arkham-knight-limited-edition.html Jinak mě štve že jsem propásl tu extra zberatelku zaklínač 3:divoky hon už ji mají všude vyprodanou:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 byla vyprodaná první den, jinak ty limitky B: AK mám obě, tu dražší s batmobilem na xone a tu co si dával ty n aps4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 bioshock 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 dante, na tom stélbůčku bioshocku1 je barevný pásek s označením x360 nějak vytisklý nebo je to jen papírový přebal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 piš jako člověk to je steelbook :D ještě jsem neviděl to hůř napsané :D je to přímo na tom kovu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 MS jsou prasata.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Tak to ses nedíval pár stránek zpátky :D Jinak stélbůček je to ponašem :D Škoda že je ten proužek přímo na kovu. Díval jsem se na něj na aukru a doufal, že bych papírový přebal vyhodil a povrch by byl jen krásně rezavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 mě to nevadí ani trochu :) je mi jedno na co steelbook mám... po našem? 15 a emo holka nejsi ne? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 (upraveno) Sbírám ps3 verze nebo ty, které nemají ♥♥♥♥♥ní označení přes předek stélbůčku. No do druhé patnáctky let mi moc nechybí, nosím boty číslo 12,5 a co to je emo? Jdu gůglit :D EDIT: Tak už vím a to ani omylem :D Upraveno Září 22, 2014 uživatelem Mandaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 mě to nevadí ani trochu :) je mi jedno na co steelbook mám... po našem? 15 a emo holka nejsi ne? :D :D:D mohu potvrdit ze není :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts