Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

Přihazuju pár slíbených fotek BO 2 Prestige edice. Bedna veliká, dobře zpracovaná, uvažuju, že v ní budu přenášet plasmařezačku na kov. Létající potvora má tělo z polišu, uvidíme jak dlouho vydrží, moc bytelně nevypadá. Stélbůček pěkný, mince taktéž.

post-35176-14687177483496_thumb.jpg

A pro rýpavé dráčky ;) ohledně kvality fotek jen doplním, že dneska se mi ruce třásly. Včera jsem trošku popil se sousedem a padlo hodně tekutého chleba národa Moravského.

Tady je ještě fotka stélbůčku k WD, který prodávám. Zbyl mi už jen jeden ks.

post-35176-14687177488384_thumb.jpg

Také mi tento týden přišlo pár stélbůčků (třeba Batman: AC i se hrou za rovné 200kč), artbůček od Goreho a čekám na pár dalších stélbůčků.

EDIT: Stélbůčky WD už jsou prodané.

Upraveno uživatelem Mandaz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Ubi polička .D, vite ze jrc furt prodava tu Destiny ghost edici?

Ja si ji nekoupim do budoucna musim setrit vydaje za hry v pristich mesicich budou jak za cely rok :lol:

AC Unity notradame

Bloodborne

Order

Driveclub (special edition)

WWE 2k15 HULKAMANIA

a porad nevim jestli si mam vzit normalni nebo limitovku z Farcry moc se mi nelibi no.

Odkaz ke komentáři

já ted mám objednaných pár jiných věcí, dojde theatrhythm final fantasy: Curtain call, murdered, disney infinity 2 s figurkama a Hyrule warriors, příští měsíc skylanders trap team a bayonetta first print edition a v listopadu FC4 kyrat, AC Unity notredame, pokémony omega ruby a zbytek se vyvine :D

Odkaz ke komentáři

Sbírám ps3 verze nebo ty, které nemají ♥♥♥♥♥ní označení přes předek stélbůčku. No do druhé patnáctky let mi moc nechybí, nosím boty číslo 12,5 a co to je emo? Jdu gůglit :D

EDIT: Tak už vím a to ani omylem :D

Upraveno uživatelem Mandaz
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu