pilulkin Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 Kdyby to bylo Zippo, tak by to byl parádní dárek :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 uvidime v jake to bude krabicce. Co jsem mel zapalovac od playmanu posledne na xcom,tak to bylo Zippo. Predpokladam, ze to bude v tomto pripade stejne. A i kdyby ne,vypada pekne a stejne bych ho nepouzil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 (upraveno) Hmm ja to mam na xzone a tam je propiska myslim ze to menim // diky ze si to sem napsal je to levnejsi jak xzone a propisku si muzou nechat 2// dokonce zdarma PPL dodani :3 Kvalita! Upraveno Listopad 4, 2014 uživatelem Panther Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 tak playman ma postovny zdarma a bonusy kolikrat lepsi. Nakupuju u nej casto + maji pekne vikendove akce, doporucuji sledovat na twitter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 (upraveno) Jojo to sem uz taky udelal :) Dnes jsem volal do Xzone ohledne predobjednavky LBP protoze je docela sklamani k tomu nic nedostat kdyz v americe se dostava plysak a DLCcka (Infamous tlou the order atd. ) ale nic nevi :( Ja chtel collectorku ach jo. Upraveno Listopad 4, 2014 uživatelem Panther Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 Tak moje kolektorka Lords of the fallen nedorazí..už jsem předběžně dohodnutý s headhotem na ps4 verzi ale pokud někdo máte a dáte lepší cenu tak se můžeme dohodnout..Píšu to veřejně aby někdo neměl pocit, že ho obcházím atd. Cenu i s poštou klidně do PM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 Tak jsem ulovil steelbook Wolfensteina za krásný 2 stovky i s poštou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 kdyby jsi ho lovil,kdyz vysel tak stal 5 liber i s postou:) a jeste by jsi dostal kupon na 2 libry na dalsi nakup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Tak vzhledem k tomu že kurz libry je poslední rok okolo 34 Kč tak mě to nezabije :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Tak hlavne, ze je neposkozeny, tomas ho myslim dostal od stejneho borce pomackany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 kdo plánuje koupit? http://www.zing.cz/novinky/24559/predstavena-sberatelska-edice-dying-light ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 uz jsem poslal zadost polskemu kontaktu,aby me koupil tu version jen pro polaky. S postou by to melo vyjit do 2 tisic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 To bych si taky nechal líbit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 tak u nas bude urcite jak znam xzone za 3599 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 headhot: a mohl by tvůj kontakt sehnat jednu navíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 je v groupe buy na CE, mrkni se tam a napis pm. Momentalne jeste nejsou ani na objednani. Jinak ten borec je naprosto v poradku,vyzkouseno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 Vůbec to tam nemůžu najít..jediný vlákno o Dying Light je k verzi steelbooku :) Jsem tam mimochodem poprvé :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 ja myslel,ze to tam znas:) tak bez feedbacku nemas sanci. Ok tak az to bude available,tak mu napisu o par kusu navic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 Jen sem tam zajdu mrknout..ale na foru se nepohybuju. Velmi děkuji. Jeden kus si tedy rezervuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 Uplne to sem nepatri, ale jelikoz je tu dost dark souls maniaku, potreboval bych trochu pomoct. V majule je kovar ale chce nejaky klic, kde bych ho mel vzit? Na me osobne je to fakt moc hard, a nejsem moc trpelivy :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 tak to ses uplne na zacatku,az se dostanes do takoveho mensiho hradu,tak u bonfire je carodejnice a ta ho prodava za 1000 souls. Nelze neminout,jen se tam musis probojovat (takova pastvina, tam bude sedet bily rytir, projdes mlhou,jako by korenem stromu a dostanes se do podzemi hradu,tam to vybijes, vyjdes schody,vylezes na zebrik a uvidis velky vrata a ty otevres a tam bude zenska i bonfire. Cca 15 minut hry od zacatku pro me) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 15? Myslím ze probehnutim to je okamžik :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 Jo tam uz jsem byl, takze si to zopaknu. Hodne se prave momentalne motam v tom lese a okolo, dal to moc nedavam :D a to bych rekl ze se vazune wnazim bice uskakovat nez branit :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 Blbej tablet, pisu jak ♥♥♥♥♥ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 Je tam bonfire druhý :) nic neopakujes přece ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts