Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Jojo to sem uz taky udelal :)

Dnes jsem volal do Xzone ohledne predobjednavky LBP protoze je docela sklamani k tomu nic nedostat kdyz v americe se dostava plysak a DLCcka (Infamous tlou the order atd. ) ale nic nevi :( Ja chtel collectorku ach jo.

Upraveno uživatelem Panther
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak moje kolektorka Lords of the fallen nedorazí..už jsem předběžně dohodnutý s headhotem na ps4 verzi ale pokud někdo máte a dáte lepší cenu tak se můžeme dohodnout..Píšu to veřejně aby někdo neměl pocit, že ho obcházím atd. Cenu i s poštou klidně do PM.

Odkaz ke komentáři

tak to ses uplne na zacatku,az se dostanes do takoveho mensiho hradu,tak u bonfire je carodejnice a ta ho prodava za 1000 souls. Nelze neminout,jen se tam musis probojovat (takova pastvina, tam bude sedet bily rytir, projdes mlhou,jako by korenem stromu a dostanes se do podzemi hradu,tam to vybijes, vyjdes schody,vylezes na zebrik a uvidis velky vrata a ty otevres a tam bude zenska i bonfire. Cca 15 minut hry od zacatku pro me)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu