headhot Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 jen pripomenu,jak jsme se posunuli dal v tom sbiranim, dokud jsme byli jako jednotlivec a nebyla zdrava konkurence, ta vyssi castky pro nas byly vetsinou silenstvi a utopie:) Jen si vzpomente,kdyz prisel Drak3go a nabizel PPE za 7500,- vsichni,to je moc drahy a kecy okolo, tedka by to vystavil a mel by pm ruznou nabidek:D Pozoruju to na vsech,jak se posouva kazdeho hranice v limitech utraty. Coz je strasne super a jsem rad,ze vetsina z nas ma vasen na jine styly,takze ukazky jsou zde ruzne. Ja hodne ulitavam na bojovkach a k tomu ten souls series:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 kdo jeste nema tak na amazon akce na titanfall steelbook za 5 euro http://www.amazon.de/Electronic-Arts-Titanfall-Limited-Steelbook/dp/B00NRC9M6G/ref=sr_1_7?s=videogames&ie=UTF8&qid=1415774263&sr=1-7&keywords=steelbook Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 Přesně tak, sbírání není o závodu. Vždycky bude někdo kdo bude mít lepší věc než ten druhý. Já třeba mám doma spíše takové ty klasiky ale pak mám pár kousků na který jsem obzvláště hrdý a to mi zatím stačí :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00F9VJRTA/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new&qid=1415778605&sr=1-35 Dark Souls 2 JPN Collectors edition za 124 euro, jen musite pocitat s drazsim postovnym. Neni zac:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 Kdybych ji neměl :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 dve jsou lepsi nez jedna:) Predpokladam,ze Tomas ji nema,kdysi ji chtel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 Dyť ja mám 2kousky :D no ale oba xbox....hmm to me sere :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 lol xbox:D jinak bloodborne posunut na brezen, nejlepsi zprava dne. Ten unor fakt nedavam,tohle hodne pomuze. Alespon bude vice penez na narozeniny. Kristova leta:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 To je opravdu dobrá zpráva...já jsem v únoru težce přes rozpočet :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 Tak únor je pro nás všechny na houby ze :D ale zrovna bloodborne už mám zaplacený first print :) Tvl ja v lednu 32 a malý 3 :D takže ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 tak first print je fajn,ale jeste si budes muset koupit na hrani jednu o to mi jde. Japonsky jako kamos neumim,takze nepouzitelne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 Nevadí. Darka jsem jpn pokořil tak sám i toto ikdyz to jsem měl na darkovi nahraných 600h když jsem se pouštěl do jpn :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 tak ono hrat japonskou verzi,kdyz znas nazpamet evropsku je easy. Je pravda,ze stejne vyjde guide,ktery to ulehci,ale tu first print mne prijde skoda otvirat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 (upraveno) Japan edici stále nemám... :) mrknu na to díky moc edit: když jsme u těch konzolí a verzí tak je možné si předobjednat nádhernou stříbrnou verzi PS4. https://www.nippon-yasan.com/playstation-4-console-japan/9856-ps4-dragon-quest-metal-slime-edition.html Upraveno Listopad 12, 2014 uživatelem djtoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 Pěkná...především dragon quest slime motiv je pěkný...ale strříbrná nic pro mě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 tak Nemci maji Minecraft ve steelbooku :) http://www.amazon.de/gp/product/B00NNOJPTW/ref=pd_luc_sim_01_02_t_lh?ie=UTF8&psc=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 (upraveno) a je to tady Product Name: Assassin's Creed® Unity - Special Edition Qty Ordered: 1 Qty Shipped: 1 Product Name: Assassin’s Creed® Unity - Guillotine Collector's Case Qty Ordered: 1 Qty Shipped: 1 dopravce je dhl,takze bych mel mit tu edici prvni, zadam zitra v praci urgent na tuto zasilku:D Upraveno Listopad 12, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Stejný mail včera i u mě :) Každopádně na hru se vůbec netěším a rovnou předesílám, že zatím rozbalovat nebudu takže fotek se ode mne nedočkáte :) Mám na ot příliš slabé PC :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Tak ja guilotone zrusil a teď začínám litovat :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 ja mam dobre pc zatim,ale zvolil jsem ps4. Rozbalovat to taky nebudu,protoze jsem jeste nedohral predesle dily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Tak Guillotine edici jsem taky nebral, ona zase moc extra věcí nemá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 ja nebral flag od ubisoftu,ale repliku Guillotine jsem si nemohl nechat ujit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Tomáš: jak moc nemá? právě že má!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Tomas vyplytval limit na Far Cry, co tedka vychazi a tedka se uklidnuje,ze to nema cenu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 :D :D :D tak far cry nemá naopak cenu, horší figurku udělat nemohli :D :D :D spíš bych se uklidňoval a doufal ze ta hra bude lepší jak unity ;) .... Pochopitelně ja jsem ultimatne nasrany, no na druhou stranu ona dojde jen ji předám někomu jinému.......nebo nakonec ne sakra :D a budu jíst rohlíky s majkou :D týden dva :D Edit: otevřel jsem si jacka, tak se omlouvám za ty ksichty :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts