Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

jen pripomenu,jak jsme se posunuli dal v tom sbiranim, dokud jsme byli jako jednotlivec a nebyla zdrava konkurence, ta vyssi castky pro nas byly vetsinou silenstvi a utopie:)

Jen si vzpomente,kdyz prisel Drak3go a nabizel PPE za 7500,- vsichni,to je moc drahy a kecy okolo, tedka by to vystavil a mel by pm ruznou nabidek:D Pozoruju to na vsech,jak se posouva kazdeho hranice v limitech utraty.

Coz je strasne super a jsem rad,ze vetsina z nas ma vasen na jine styly,takze ukazky jsou zde ruzne.

Ja hodne ulitavam na bojovkach a k tomu ten souls series:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Japan edici stále nemám... :) mrknu na to díky moc

edit: když jsme u těch konzolí a verzí tak je možné si předobjednat nádhernou stříbrnou verzi PS4.

post-72873-14687179165449_thumb.jpg

https://www.nippon-yasan.com/playstation-4-console-japan/9856-ps4-dragon-quest-metal-slime-edition.html

Upraveno uživatelem djtoko
Odkaz ke komentáři

a je to tady

Product Name: Assassin's Creed® Unity - Special Edition

Qty Ordered: 1

Qty Shipped: 1

Product Name: Assassin’s Creed® Unity - Guillotine Collector's Case

Qty Ordered: 1

Qty Shipped: 1

dopravce je dhl,takze bych mel mit tu edici prvni, zadam zitra v praci urgent na tuto zasilku:D

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

:D :D :D tak far cry nemá naopak cenu, horší figurku udělat nemohli :D :D :D spíš bych se uklidňoval a doufal ze ta hra bude lepší jak unity ;) ....

Pochopitelně ja jsem ultimatne nasrany, no na druhou stranu ona dojde jen ji předám někomu jinému.......nebo nakonec ne sakra :D a budu jíst rohlíky s majkou :D týden dva :D

Edit: otevřel jsem si jacka, tak se omlouvám za ty ksichty :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu