Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Já sbírám trošku něco jiného.... Sbírám všechny kry co kdy vyšly ze světa Star Wars, mám i ty nejstarší kousky v originálních velkých krabicích co kdysi vycházely typu her Dark forces, X-Wing vs. Tie, Rebel assault atd. Sbírám je na konozole, které vlastím tedy na xbox, xbox360, ps3, ps2, ps1, PC, PSP. Chybí mi jich už jen pár co vyšli, vlastním i kousky z USA, které v ČR nikdy nevyšly. K tomu sbírám všechny možné předměty z tohoto světa od postaviček, plakatu, knih (těch mam neco malo kolem 40 ks), sběratelské edice filmů i her atd. respektive vše spojené s touto tématikou :-) Ve své sbírce mám velmi vzácné kousky, které stojí např. na ebay několik tisíc Kč, je to hold velká mánie, krom toho sbírám i vybrané hry na xbox360 (40ks), ps3 (50ks), takže je to opravdu drahá sranda....Sbírám pomalu každou blbost navíc také DVD filmy, autogramy, filmove figurky či herní časopisy :-D Má někdo podobný koníček ? ted myslím tématiku Star Wars?8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já sbírám trošku něco jiného.... Sbírám všechny kry co kdy vyšly ze světa Star Wars, mám i ty nejstarší kousky v originálních velkých krabicích co kdysi vycházely typu her Dark forces, X-Wing vs. Tie, Rebel assault atd. Sbírám je na konozole, které vlastím tedy na xbox, xbox360, ps3, ps2, ps1, PC, PSP. Chybí mi jich už jen pár co vyšli, vlastním i kousky z USA, které v ČR nikdy nevyšly. K tomu sbírám všechny možné předměty z tohoto světa od postaviček, plakatu, knih (těch mam neco malo kolem 40 ks), sběratelské edice filmů i her atd. respektive vše spojené s touto tématikou :-) Ve své sbírce mám velmi vzácné kousky, které stojí např. na ebay několik tisíc Kč, je to hold velká mánie, krom toho sbírám i vybrané hry na xbox360 (40ks), ps3 (50ks), takže je to opravdu drahá sranda....Sbírám pomalu každou blbost navíc také DVD filmy, autogramy, filmove figurky či herní časopisy :-D Má někdo podobný koníček ? ted myslím tématiku Star Wars?8)

Mohl by jsi hodit nekdy fotku? Ty starsi hry by me urcite (a myslim, ze nejen me) zajimaly :)

Odkaz ke komentáři

tak toto je ma mala sbirka, co mam u sebe na byte (jeste hodne kousku mam u rodicu:) [ATTACH=CONFIG]15709[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15710[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15711[/ATTACH] ps2 hry jsou uz tedka vzacne:)

Ten BF3 steelbook hrozně chci, nevíte někdo kde ho sehnat? Nebo ty by jsi ho neprodal? :D

Odkaz ke komentáři

Mohl by jsi hodit nekdy fotku? Ty starsi hry by me urcite (a myslim, ze nejen me) zajimaly :)

post-53975-14687159035315_thumb.jpg

Prvni 4 obrazky jsou star wars hry, které mám

5. 6. 7. foto je police s xbox 360 a ps3 hrami, zároveň i s DVD filmy.

8. foto - police s DVD filmy (vedle reproduktoru vpravo je sberatelska edice filmu star wars)

9. foto police s figurkami Star Wars Gentle giant a dalsich znacek, figurky serie Movie Maniacs (chybí mi do kompletní sbírky zhruba 5 figurek, u nás se neprodávaly)

chybí tam jeste ps2 hry, ty mám ve skříni zvášť a také pc hry, taktéž ve skříni. Knihy s autogramy jsem nefotil...stejně tak i sbírku časopisů level a score (taktéž ve skříni).

Ostatní věci ze světa Star Wars jsem také nefotil, jenom než bych to vše vyskladal ze skříní, tak by to zabralo den :-D

Snad to jako důkaz stačí :-D

Odkaz ke komentáři

urcite neco udelej, rad bych se podival, jinak ty angry birds mam taky , vcetne prasatek :-)

Officiální? Nebo kopie? A kolik jich celkem máš?

Já mam:

20cm - normal čuně :D

20cm - red bird

8 až 10cm - red bird

20cm - black bird

20cm - yellow bird

12cm - blue bird

12.5cm - green bird

30cm - big brother bird

a chystám koupit ještě white bird.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu