Mandaz Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Chlapi, hodně mne chytil skyrim a uvažuju o pořízení collectorky. Nemá s ní někdo zkušenost? Popřípadě jaké je zpracování sochy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Mandaz: Drak je celkem ok, na Collectorku dobrý, podstavec je ale hroznej. Podívej se na prvních pár fotek. http://konzolista.cz/databaze-her/hra/?link=elder-scrolls-v-skyrim-3056 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 dnes mi přibyl plants vs zombies na DS :) hraje se to skvěle :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Plants vs Zombies se mi hrálo na všech platformách kde sem to hrál, dokonci i na tabletu, ačkoliv matlání po displeji normálně nesnášim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 je to úžasná hra ještě dva týdny zpět jsem neměl ds hry na čem hrát a jen 3 hry doma :) ted jich mám 12 a 3ds a beru jen ty největší pecky mám radost :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Dnes dohran U3 tak sem vam z radosti cvaknul fotecku :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Dnes dohran U3 tak sem vam z radosti cvaknul fotecku :cheesygrin:[ATTACH=CONFIG]15700[/ATTACH] Mam to úplně stejně jak ty, U2 limitku a U3 explorerku, akorát jednička mi chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty-88 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Já sbírám trošku něco jiného.... Sbírám všechny kry co kdy vyšly ze světa Star Wars, mám i ty nejstarší kousky v originálních velkých krabicích co kdysi vycházely typu her Dark forces, X-Wing vs. Tie, Rebel assault atd. Sbírám je na konozole, které vlastím tedy na xbox, xbox360, ps3, ps2, ps1, PC, PSP. Chybí mi jich už jen pár co vyšli, vlastním i kousky z USA, které v ČR nikdy nevyšly. K tomu sbírám všechny možné předměty z tohoto světa od postaviček, plakatu, knih (těch mam neco malo kolem 40 ks), sběratelské edice filmů i her atd. respektive vše spojené s touto tématikou :-) Ve své sbírce mám velmi vzácné kousky, které stojí např. na ebay několik tisíc Kč, je to hold velká mánie, krom toho sbírám i vybrané hry na xbox360 (40ks), ps3 (50ks), takže je to opravdu drahá sranda....Sbírám pomalu každou blbost navíc také DVD filmy, autogramy, filmove figurky či herní časopisy :-D Má někdo podobný koníček ? ted myslím tématiku Star Wars?8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Já sbírám trošku něco jiného.... Sbírám všechny kry co kdy vyšly ze světa Star Wars, mám i ty nejstarší kousky v originálních velkých krabicích co kdysi vycházely typu her Dark forces, X-Wing vs. Tie, Rebel assault atd. Sbírám je na konozole, které vlastím tedy na xbox, xbox360, ps3, ps2, ps1, PC, PSP. Chybí mi jich už jen pár co vyšli, vlastním i kousky z USA, které v ČR nikdy nevyšly. K tomu sbírám všechny možné předměty z tohoto světa od postaviček, plakatu, knih (těch mam neco malo kolem 40 ks), sběratelské edice filmů i her atd. respektive vše spojené s touto tématikou :-) Ve své sbírce mám velmi vzácné kousky, které stojí např. na ebay několik tisíc Kč, je to hold velká mánie, krom toho sbírám i vybrané hry na xbox360 (40ks), ps3 (50ks), takže je to opravdu drahá sranda....Sbírám pomalu každou blbost navíc také DVD filmy, autogramy, filmove figurky či herní časopisy :-D Má někdo podobný koníček ? ted myslím tématiku Star Wars?8) Mohl by jsi hodit nekdy fotku? Ty starsi hry by me urcite (a myslim, ze nejen me) zajimaly :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 tak toto je ma mala sbirka, co mam u sebe na byte (jeste hodne kousku mam u rodicu:) ps2 hry jsou uz tedka vzacne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 tak toto je ma mala sbirka, co mam u sebe na byte (jeste hodne kousku mam u rodicu:) [ATTACH=CONFIG]15709[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15710[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15711[/ATTACH] ps2 hry jsou uz tedka vzacne:) Ten BF3 steelbook hrozně chci, nevíte někdo kde ho sehnat? Nebo ty by jsi ho neprodal? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Ten BF3 steelbook hrozně chci, nevíte někdo kde ho sehnat? Nebo ty by jsi ho neprodal? :D Maximálně někde na aukru když budeš mít štěstí, proč sis BF nepředobjednal na xzone? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 BF3 steelbook jsem ziskal v xzone pri nakupu verze pc BF3, k ps3 jsem ho nedostal jinak za 14 dni se tesim na steelbook k FFXIII-2, radsi jsem si hr objednal 7 mesicu predem, abych mel jistotu,ze budu prvni,kdyby meli jenom par kusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Ten BF3 steelbook hrozně chci, nevíte někdo kde ho sehnat? Nebo ty by jsi ho neprodal? :D Kolik bys dal? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty-88 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Mohl by jsi hodit nekdy fotku? Ty starsi hry by me urcite (a myslim, ze nejen me) zajimaly :) Prvni 4 obrazky jsou star wars hry, které mám 5. 6. 7. foto je police s xbox 360 a ps3 hrami, zároveň i s DVD filmy. 8. foto - police s DVD filmy (vedle reproduktoru vpravo je sberatelska edice filmu star wars) 9. foto police s figurkami Star Wars Gentle giant a dalsich znacek, figurky serie Movie Maniacs (chybí mi do kompletní sbírky zhruba 5 figurek, u nás se neprodávaly) chybí tam jeste ps2 hry, ty mám ve skříni zvášť a také pc hry, taktéž ve skříni. Knihy s autogramy jsem nefotil...stejně tak i sbírku časopisů level a score (taktéž ve skříni). Ostatní věci ze světa Star Wars jsem také nefotil, jenom než bych to vše vyskladal ze skříní, tak by to zabralo den :-D Snad to jako důkaz stačí :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 nešlo mi o důkaz, ale jsem takový fetišista :D nádhera :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty-88 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 nešlo mi o důkaz, ale jsem takový fetišista :D nádhera :))) Jasny, dělal jsem si taky srandu 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Dokonce jsem dva lidi premluvil, aby udelali video se svou sbirkou.. u jednoho to dokonce stalo za to :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty-88 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 a kde jsou ty videa? rad bych na ne kouknul.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Brzo asi taky udělám video/fotky svojí sbírky, mam asi tak 10 officiální plyšáků/figurek Angry Birds přímo z Rovio shopu, a hodně herních figurek a sběratelských kousků a v tomhle roce jich snad ještě dost přibude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Moje video je tady :D http://www.youtube.com/watch?v=mIRBE-9P4es&context=C3e9b04dADOEgsToPDskJ2T_dt0EB_8yGhd0nmVPUi Musim si mírně přihrát zelňačku...ehm polívčičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty-88 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 urcite neco udelej, rad bych se podival, jinak ty angry birds mam taky , vcetne prasatek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Moje je tady: a to treti asi ani videt nechces Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 urcite neco udelej, rad bych se podival, jinak ty angry birds mam taky , vcetne prasatek :-) Officiální? Nebo kopie? A kolik jich celkem máš? Já mam: 20cm - normal čuně :D 20cm - red bird 8 až 10cm - red bird 20cm - black bird 20cm - yellow bird 12cm - blue bird 12.5cm - green bird 30cm - big brother bird a chystám koupit ještě white bird. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 ještě že nemám jak točit videa:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts