Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

ps4+batman hra. Hra ktera uz je propadak a jeste nevysla:) Limitka batmana je fakt nejhnusnejsi figurka,co jsem kdy videl

Taky mi přijdeš jako dobrý znalec. Nevím no, ale počet předobjednávek nasvědčuje tomu, že propadák je to asi tak akorát u tebe. (beru v úvahu můj e-shop, kde i tak je předobjednávek dost,a to jsem hooodně malá ryba). :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na MKX cup v Praze minuly vikend jsem mohl nahlidnout pod poklicku Batman games od WB, figurka vypadala jako by vylezla z 3D tiskarny. Fakt hnus. A hra samotna jestli sis vsimal ruzne slevy a tak,tak byla casto zlevnena na smesne castky jako v prepoctu za 1100 na ps4. Nevypada az tak zle,ale lidi co ji uz maji rikaji,ze je moc kratka.

Samozrejme je to Batman,tam budes mit vzdycky predobjednavky velky, jen se bojim,jestli vyjde recenze drive nez to prodas.

Taky se mohlo stat,ze tam treba chybi casti hry jako u MKX.

Uvidime,ale co jsem videl,tak te hre neduveruji a budu velice rad,kdyz se budu plest.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu