Hráč123 Odesláno Květen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2015 Tady nevypadá ta krabice tak velká jako na předchozím obrázku o pár stran zpět...no to je dobře :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 ale stejne ma furt 6 kg:D Ja uz ji mam pry taky doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 Má tu někdo zájem o Dead Space 2 Collectors Edition na PS3? Foto není problém, pošlu. Stav je perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 Posli fotku klidne na fcb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 První předobjednávkový bonus doma...parádní provedení.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 určitě by v zaklínačové záplavě (moje verze je furt ve spárech pošty - dnes se nedočkám :( ) by neměl zapadnout nádherný steelbook k limitce ps4 verze Final Fantasy X a X2 HD. Večer nebo v průběhu zítřka nahodím fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 jen ho nech zapadnout, ma kazdy:) jinak ten bonusovy steel od xzone je uvnitr te limitky nebo nejak bokem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 U x zone je jeden v sberatelce, jeden ke konzolove verzi a jeden k pc verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 Rowane ty dva bonusový od xzone je to stejná velikost jako ve sběratelce nebo G1? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 Na pc je vetsi bohuzel na obrazku vypadaji stejne....skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 Kurňa toho jsem se bál :( nemám svoji sběratelku ještě doma ten extra steelbook ke konzolové verzi je přiložen kde? V té krabici s "kolektorkou"? díky Na pc je vetsi bohuzel na obrazku vypadaji stejne....skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 No ten by mel byt mel byt jek ke konzolove verzi...obyc ne ke kolektorce ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 nesl jsem to par metru,ale dala zabrat svina velka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 já ji nesl akorát z auta dom, do auta mi ji donesl jakýsi vůsatý kurýr :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 Hosi ja je nesl od xzone k vlakovemu nadrazi v brne 2 a teda mel jsem co delat....zdendo uzivej ja si jdu poplakat nad svou dobrotou :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 (upraveno) zdendo neboj, máš to u mne a na žal použij kapky co jsem ti dal za ochotu ;) Upraveno Květen 19, 2015 uživatelem Mandaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Když by někdo měl zájem mám tu stále na prodej hry ve steelbooku Killzone 3, Resistance 3 a Resident Evil 5 (Ten je trochu ošoupaný). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Proc se nepochlubit :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 (upraveno) Bude tu někdo z vás chtít konzoli - PS4 Batman: Arkham Knight Edition? Cena 11390 Kč, dejte vědět do PM, moc jich nemám. Upraveno Květen 20, 2015 uživatelem kruta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Co to je za edici z takové prachy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 ps4+batman hra. Hra ktera uz je propadak a jeste nevysla:) Limitka batmana je fakt nejhnusnejsi figurka,co jsem kdy videl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Upraveno, je to ta limitovka konzole PS4. JRC jí má za 11990 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 headhot: už zase jen mudruješ? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 ps4+batman hra. Hra ktera uz je propadak a jeste nevysla:) Limitka batmana je fakt nejhnusnejsi figurka,co jsem kdy videl Taky mi přijdeš jako dobrý znalec. Nevím no, ale počet předobjednávek nasvědčuje tomu, že propadák je to asi tak akorát u tebe. (beru v úvahu můj e-shop, kde i tak je předobjednávek dost,a to jsem hooodně malá ryba). :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 na MKX cup v Praze minuly vikend jsem mohl nahlidnout pod poklicku Batman games od WB, figurka vypadala jako by vylezla z 3D tiskarny. Fakt hnus. A hra samotna jestli sis vsimal ruzne slevy a tak,tak byla casto zlevnena na smesne castky jako v prepoctu za 1100 na ps4. Nevypada az tak zle,ale lidi co ji uz maji rikaji,ze je moc kratka. Samozrejme je to Batman,tam budes mit vzdycky predobjednavky velky, jen se bojim,jestli vyjde recenze drive nez to prodas. Taky se mohlo stat,ze tam treba chybi casti hry jako u MKX. Uvidime,ale co jsem videl,tak te hre neduveruji a budu velice rad,kdyz se budu plest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts