Romix Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 U MKX neco chybi? Jsem chtel kupovat...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 kdyz vlozis hru prvne do ps4, tak tam mas akorat subzera a scorpiona a pak se ti to postahuje. Jen je to opravdu nezvykle,ze je neco takoveho mozne. Tedka na MKX Cup,kdy jsme museli pouzivat promo disky na nove konzole to bylo super zdrzeni, to vsechno postahovat. Jinak hru urcite kup stoji za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expertos Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 Lidi na xzone je asi pár kusů Wichera 3 sběratelky... nejspíš nevyzvednuté kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 Jaka pobocka? Jinak az v sobotu pujdou nevyzvednute kusy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expertos Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 Jaka pobocka? Jinak az v sobotu pujdou nevyzvednute kusy... Na e-shopu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 je to tam od rana a otazka je,jestli po mem naletu neco zbylo. refresh maji otresny cca 1 den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 Collectorka Witchera je asi to nejlepší co jsem od dob Post Pandemic edice viděl. Vážně kvalitní kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 sdílím tvůj názor po zklamání z MKX (figurka super, ale za ty peníze ten obsah byl k smíchu jinak) jsem se zaklínačem max spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 nevím jak na ps4 ale na xonejsem dal disk a nic jsem stahovat do MKX nemusel :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 tak stahoval se ti 3,6gb update a pritom se ti jeste hra stahovala z disku na hdd a nektere chybejici veci byli z netu. Clovek je zvyklej vlozit disk a rovnou hrat a ne cekat az se ti placka cela nahraje na hdd a disk slouzi jako spoustec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 tak mironet ma koule http://hry-pro-pc.heureka.cz/the-witcher-3-wild-hunt-collector-s-edition/ 19990 wow:D 3x drazsi nez ebay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Uz to tam neni. Tak bud to nejakej vocas koupil a nebo to dali pryc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2015 Tady už je trošiiičku slušnější cena za sběratelku Zaklínača 3 :D Ale bez CZ http://hry.kuma.cz/zaklinac-3-divoky-hon-collectors-edition-playstation-4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidma Odesláno Květen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2015 Slušnější? No nevím jestli se zdražení o 100% pár dní po vydání dá říkat slušnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 neznáš ironii? ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 Jinak jak vás Zaklínač baví? Mě osobně to zatím tolik nechytlo. Holt po Bloodborne jsem asi moc zmlsanej, ale tak nějak doufám že se to zlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 U mě úplně naopak.. po Bloodborne jsem si potřeboval spravit chuť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 ja se musel do zaklinace hrozne nutit,ale nastesti uz je to ok a uzivam si spise vedlejsich pribehu. Ta hlavni story me nechava chladnou, moc velky rozestup mezi dily,pamatuji si prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 Měl by tu někdo zájem o torzo z Dead Island Riptide? Nějak mě omrzelo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 Mam tu 2 nove collectorky witcher 3 na ps4 pokud by nekdo chtel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Květen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2015 Rowan: Česky? kolik za ni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2015 Pochopitelne CZ ;) a 6k ks + posta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hora Odesláno Květen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2015 (upraveno) Omlouvám se, že otravuji, ale potřebuji to vědět.. Sběratelka zaklínače je krásná, ale můj Geralt na sošce má opravdu hnusně vymalovaný obličej(přetahy, nedodělky), o proti zbytku sošky nic hezkého.. Je to běžné, nebo to mám začít pořádně řešit ? Děkuji všem za jejich odpověd.. Upraveno Květen 29, 2015 uživatelem hora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2015 Je to bezne, jsou rucne malovane, kazda Je jinak zprasena ;) ale kazda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hora Odesláno Květen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2015 (upraveno) Dobrá, nechám to tak jaký je :).. Upraveno Květen 29, 2015 uživatelem hora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts