Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Nevypada dobre, je to shit. Kdyby jsi videl nekdy poradnou praci treba od SSC tak nereknes dobre....modelaz je paradni a delal ji borec ktery je mistr v oboru....paint je proste sracka...ale je to polystone, top material....takze preletel opravit co je potreba a bude to naprosto luxusni kus

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Copak se deje,ze to nevystavujes na collectors foru, ze bych cejch zlodeje??? Je dobre,ze koncis, jsi ostuda vsech sberatelu v Ceske republice a jak zpíva Řezník :

Cože??? No dovol. Nic jsem neukradl, bohužel se to špatně sešlo ale poslal jsem. Teď to řeším s Redmagster, chce mi pomoct, protože mi s tímhle případem pomáhala od závazků. To je sranda co, exportovat když ti to půlka lidí nedoplatí a chce úplně od začátku změnit objednávky když už je to zacvakany a nebo dokonce u mě.

Odkaz ke komentáři

Cože??? No dovol. Nic jsem neukradl, bohužel se to špatně sešlo ale poslal jsem. Teď to řeším s Redmagster, chce mi pomoct, protože mi s tímhle případem pomáhala od závazků. To je sranda co, exportovat když ti to půlka lidí nedoplatí a chce úplně od začátku změnit objednávky když už je to zacvakany a nebo dokonce u mě.

Kauzu na collectors foru sleduji nezávisle už delší dobu a je mně upřímně líto lidí, kteří stále tak dlouho čekají na svoje věci. Dokonce jsem se styděl, když se mě někteří, se kterýma jsem obchodoval, ptali jestli tě neznám, když žiju v ČR. Osobně bych si od tebe nikdy nic nekoupil...

Odkaz ke komentáři

Kauzu na collectors foru sleduji nezávisle už delší dobu a je mně upřímně líto lidí, kteří stále tak dlouho čekají na svoje věci. Dokonce jsem se styděl, když se mě někteří, se kterýma jsem obchodoval, ptali jestli tě neznám, když žiju v ČR. Osobně bych si od tebe nikdy nic nekoupil...

Počkej vážně?! Ale to není možný. Vždyť já to posílal. Jediný Mag a jazzmartini mám u sebe a s těmi jsem v kontaktu, to řešíme něco jiného. Mam tam dost pozitivu a jeden negativ od Matta, který své věci ale taky dostal a obchodoval jsem s ním několikrát. Nesrovnavej mě prosím s nějakým rudém který všem naslibuje hory doly ruský edice a pak nic. Jsem členem komunity dosti dlouho a nechci aby se o mě něco takovýho říkalo :(

Odkaz ke komentáři

hodne lidi se nas na tebe ptalo a vysvetlit nekomu, ze kdyz uz nemuzes sehnat danou vec,tak proc nejsi schopen vratit penize. Takze asi tak. To ze jsi rok nereagoval je vec druha

Tvoje kauza mela docela velky vliv na vsechny s czech flag.

A ze jsi clen "komunity" tak to zkus prodavat tam, mozna se dozvis i od nich zajimave veci.

Odkaz ke komentáři

hodne lidi se nas na tebe ptalo a vysvetlit nekomu, ze kdyz uz nemuzes sehnat danou vec,tak proc nejsi schopen vratit penize. Takze asi tak. To ze jsi rok nereagoval je vec druha

Tvoje kauza mela docela velky vliv na vsechny s czech flag.

A ze jsi clen "komunity" tak to zkus prodavat tam, mozna se dozvis i od nich zajimave veci.

Pro tvoji informaci, peníze jsem refundoval. Chceš paypal výpis? Ovšem ze půjdu i tam, ale jak můžeš vidět, první post je psán narychlo, žádný info atd.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu