JohnnyX360 Odesláno Květen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2015 Je to fakt, cela vypadá dobře až na ten obličej, ten ne proste divnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2015 Nevypada dobre, je to shit. Kdyby jsi videl nekdy poradnou praci treba od SSC tak nereknes dobre....modelaz je paradni a delal ji borec ktery je mistr v oboru....paint je proste sracka...ale je to polystone, top material....takze preletel opravit co je potreba a bude to naprosto luxusni kus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 Ten ksicht je vážně divnej, já třeba mám zase šílený přetahy na tom jeho medailonu. Holt je to spíchlé horkou jehlou protože pospíchají na vydání. Sideshow to klidně o pár měsíců odloží když se jim něco nezdá :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 Tak soška je sama o sobě výborná, ale nátěr má jako bych si ji líčil sám ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hora Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 Děkuju kluci.. Uvnitř sama sebe mám klid.. Já jen že grif a skala, uplnej luxus.. Tak trochu se mi zdá, že Geralta maloval někdo levou rukou( pretahy i na těle).. Ale co, sběratelka nádherná a když zapnu hru, tak je vše odpuštěno:).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 pokud by měl někdo zájem, v alze mají steelbook SC Blacklist za 49,- Kč https://www.alza.cz/tom-clancys-splinter-cell-blacklist-steelbook-d457101.htm#foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 Mam tu volnu mortal kolektorku za 3500 disk jednou v mechanice ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Červen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 Čau bois, tož jsem skončil a teď mám vše na prodej Fujky AC... Měl by někdo zájem? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 máš tam pm-ku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Červen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 Hodím sem seznam zachvili mám hudebku takže volna hodina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Červen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 Souhrnné foto Black edice AC2 je fuč, jinak je tam vše myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 Copak se deje,ze to nevystavujes na collectors foru, ze bych cejch zlodeje??? Je dobre,ze koncis, jsi ostuda vsech sberatelu v Ceske republice a jak zpíva Řezník : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Červen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2015 Copak se deje,ze to nevystavujes na collectors foru, ze bych cejch zlodeje??? Je dobre,ze koncis, jsi ostuda vsech sberatelu v Ceske republice a jak zpíva Řezník : Cože??? No dovol. Nic jsem neukradl, bohužel se to špatně sešlo ale poslal jsem. Teď to řeším s Redmagster, chce mi pomoct, protože mi s tímhle případem pomáhala od závazků. To je sranda co, exportovat když ti to půlka lidí nedoplatí a chce úplně od začátku změnit objednávky když už je to zacvakany a nebo dokonce u mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2015 (upraveno) http://i.imgur.com/f7dGct6.gif Upraveno Červen 5, 2015 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2015 Cože??? No dovol. Nic jsem neukradl, bohužel se to špatně sešlo ale poslal jsem. Teď to řeším s Redmagster, chce mi pomoct, protože mi s tímhle případem pomáhala od závazků. To je sranda co, exportovat když ti to půlka lidí nedoplatí a chce úplně od začátku změnit objednávky když už je to zacvakany a nebo dokonce u mě. Kauzu na collectors foru sleduji nezávisle už delší dobu a je mně upřímně líto lidí, kteří stále tak dlouho čekají na svoje věci. Dokonce jsem se styděl, když se mě někteří, se kterýma jsem obchodoval, ptali jestli tě neznám, když žiju v ČR. Osobně bych si od tebe nikdy nic nekoupil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2015 Copak copak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Červen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2015 Kauzu na collectors foru sleduji nezávisle už delší dobu a je mně upřímně líto lidí, kteří stále tak dlouho čekají na svoje věci. Dokonce jsem se styděl, když se mě někteří, se kterýma jsem obchodoval, ptali jestli tě neznám, když žiju v ČR. Osobně bych si od tebe nikdy nic nekoupil... Počkej vážně?! Ale to není možný. Vždyť já to posílal. Jediný Mag a jazzmartini mám u sebe a s těmi jsem v kontaktu, to řešíme něco jiného. Mam tam dost pozitivu a jeden negativ od Matta, který své věci ale taky dostal a obchodoval jsem s ním několikrát. Nesrovnavej mě prosím s nějakým rudém který všem naslibuje hory doly ruský edice a pak nic. Jsem členem komunity dosti dlouho a nechci aby se o mě něco takovýho říkalo :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2015 hodne lidi se nas na tebe ptalo a vysvetlit nekomu, ze kdyz uz nemuzes sehnat danou vec,tak proc nejsi schopen vratit penize. Takze asi tak. To ze jsi rok nereagoval je vec druha Tvoje kauza mela docela velky vliv na vsechny s czech flag. A ze jsi clen "komunity" tak to zkus prodavat tam, mozna se dozvis i od nich zajimave veci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Červen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2015 hodne lidi se nas na tebe ptalo a vysvetlit nekomu, ze kdyz uz nemuzes sehnat danou vec,tak proc nejsi schopen vratit penize. Takze asi tak. To ze jsi rok nereagoval je vec druhaTvoje kauza mela docela velky vliv na vsechny s czech flag. A ze jsi clen "komunity" tak to zkus prodavat tam, mozna se dozvis i od nich zajimave veci. Pro tvoji informaci, peníze jsem refundoval. Chceš paypal výpis? Ovšem ze půjdu i tam, ale jak můžeš vidět, první post je psán narychlo, žádný info atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2015 Dying Light Edicija kolektorska doma, jeden prst na figurce pryč, takže reklamace... fakt super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2015 Dying Light Edicija kolektorska doma, jeden prst na figurce pryč, takže reklamace... fakt super Odkud jsi to bral? Ty prsty tam chybějí docela často. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2015 jo četl jsem, že prý víc jak v 50% případů a ani se nedivím když jsem viděl jak je figurka balená... byla mi nabídnuta sleva 100 Kč :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2015 dante mam stejne ulomeny prst, na stejnem miste a celou figurku jsem rozdelal a prohledal a ten kousek nenasel. Co kdyz je to umyslne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2015 no mě tam něco štěrchá, takže počítám, že je to ten prst.... kdyby to bylo úmyslně byl by domalovaný a nevypadal by jako zlomený plast... tohle je zlomenina a jasné zabarvení plastu tomu jen napovídá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2015 ja ten prst nenasel a pro muj klid v dusi,to tak proste muselo byt. Otviral jsem krabici po 4 mesicich, proste mi to nedalo. Jeste jsem si malem nadal do de.ilu, chtel jsem kupovat steelbook a on tam je:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts