JungleFever Odesláno Leden 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 ještě že nemám jak točit videa:D to by asi byl celovečerák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty-88 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 jj originál, mam jen ty 8 až 10 vsechny klaďáky a prasata mam jenom asi 4, ale moc me neberou, asi pujdou ze sbírky za čas :-D Pěkná sbírka angry birds :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Moje je tady: a to treti asi ani videt nechces Na zasmani je idealni.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Na zasmani je idealni.... Snad si myslel to treti a ne to moje :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty-88 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Pěkná sbírka, ale ještě lepší je ten komentář, to tě obdivuju, to si mluvil z patra, nebo si to měl připraveny ? To máš ke každý hře životopis ne ? :-D :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty-88 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Moje video je tady :D http://www.youtube.com/watch?v=mIRBE-9P4es&context=C3e9b04dADOEgsToPDskJ2T_dt0EB_8yGhd0nmVPUi Musim si mírně přihrát zelňačku...ehm polívčičku. Pěkná sbírka, ale ještě lepší je ten komentář, to tě obdivuju, to si mluvil z patra, nebo si to měl připraveny ? To máš ke každý hře životopis ne ? :-D :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 hru po hře koment? magore :D no že jste to vy tak vám to časem vše nafotím :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty-88 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Moje je tady: a to treti asi ani videt nechces taky pekny :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Já jsem mluvil úplně bez přípravy, prostě jak jsem viděl to téma, tak jsem popadnul telič a šel jsem natáčet :D Jsem prostě nadšenec, miluju hry od dětství a se spoustou těch kousků jsem se prostě musel verbálně pomazlit :DDDDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 to snad neeee.. to bych udelal nakup a vypadalo by to u me takhle: http://www.vintagecomputing.com/wp-content/images/vgc_interview/1_vgc_original_2_large.jpg Promiň a myslim tenhle příspěvek :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 večer nahodím seznam :) co dodělávám :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Promiň a myslim tenhle příspěvek :D Kdepak, to je sbirka u jednoho pana :) oficialne nejvetsi sbirka her na svete... tech fotek je mnohem vic, tohle je jedna mistnost :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Seznam dokončen : http://www.ulozto.cz/12561852/seznam-her-15-1-2012-xlsx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Seznam dokončen : http://www.ulozto.cz/12561852/seznam-her-15-1-2012-xlsx Ty hry na PS1... mnam.. spousta krasnych vzpominek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Večer sem hodím mojí sbírku PS1, PS2 a hlavně PS3 ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darth vader Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Žádný mega-sběratel nejsem, ale taky přispěju fotkou mé malé kolekce. :D PS3 mám jen rok a půl, takže těch kousků moc není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 přiobjednal jsem Dark Souls a Rayman Origins na x360 :) jsem bez peněz ted čekat do 10.2 na výplatu :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Žádný mega-sběratel nejsem, ale taky přispěju fotkou mé malé kolekce. :D PS3 mám jen rok a půl, takže těch kousků moc není...[ATTACH=CONFIG]15727[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]15728[/ATTACH] ale o to lepsi kousky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vacil Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 headhot : spokojen? tak aby to nebyl spam tak + collectorka Driver SA a limitky Shift 2 a Tomb Raider Trilogy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 tyhle nesmysly si hazej do chatu a ne do sekce sberatelu, ban na tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Žádný mega-sběratel nejsem, ale taky přispěju fotkou mé malé kolekce. :D PS3 mám jen rok a půl, takže těch kousků moc není...[ATTACH=CONFIG]15727[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]15728[/ATTACH] Perfektní zarážky ve stylu LBP, ještě že sem moja nechodí, hned bych je musel kupovat :D EDIT: Jo a jestli by byl zájem mohu ještě nafotit Duke Nukem Forever Balls of steel edici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Tak tady je moje sbírka her PS1, PS2, PSP a PS3, zatim shánim nějaké poličky, aby to mohlo bejt pohromadě. Až budou poličky, nafotím znovu pohromadě ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Žádný mega-sběratel nejsem, ale taky přispěju fotkou mé malé kolekce. :D PS3 mám jen rok a půl, takže těch kousků moc není...[ATTACH=CONFIG]15727[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]15728[/ATTACH] Závidim ti tu LBP2 collectorku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 ladiví tyhle poličky si máš udělat na zakázku...budou vypadat jak chceš a zas o tolik dráž tě to nevyjde... a materiál tebou zvolený = kvalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 ladiví tyhle poličky si máš udělat na zakázku...budou vypadat jak chceš a zas o tolik dráž tě to nevyjde... a materiál tebou zvolený = kvalita Jo tak tohle si ted musim vybojovat.. pritelkyne se mi snazi tvrdit, ze hry do obyvaku nepujdou.. ja je ale v loznici mit nechci :D to bude zas boj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts