Rowan Odesláno Červen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2015 Ja mel ulomene vsechny na obou rukach, buli diry i v tom plastu jak figurka narazela do stran tak se rozlamala, v eshopu v pohode vymenili kus za kus takze mam novou...mimo jine dante....za kolik jsi ji kupoval.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2015 2600,- jo maj to naprd zajištěné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2015 Nove i s hrou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2015 přesně tak, akorát ti co vytvářeli obal udělali vše super, ale nezajištěná figurka s jemnými části... nevím koho to napadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2015 Njn a za 1800 se ti to zdalo ode me moc bez hry ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2015 ano je to moc moc za použitou věc a ještě bez hry, kterou za 800 novou taky neseženu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2015 Dneska jsem si udělal menší radost a nálepky ze zaklínača přišly vhod :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hora Odesláno Červen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2015 Kdyby někdo scháněl hero edici infamous 2 http://www.herni-svet.cz/infamous-2-hero-edition-ps31 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2015 Ta už tam je dlouho ja ji koupil a nelituji :) batoh je skvělej na longboard neomezuje v pohybu je prostornej a pro vitu jak stvořenej :lol: // Prodal by někdo nějaké trička ? Třeba dying light ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2015 Ta už tam je dlouho ja ji koupil a nelituji :) batoh je skvělej na longboard neomezuje v pohybu je prostornej a pro vitu jak stvořenej :lol: // Prodal by někdo nějaké trička ? Třeba dying light ? Mrknu doma co mám, mohl bych pustit trika Call Of Duty a Battlefield... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2015 Díky dej vědět domluvíme se :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2015 Mám triko Dead Island Riptide velikost L nechal bych ho za 100 plus pošta. Měl jsem ho dvakrát na sobě, ale je jako nové. Je mi moc velký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2015 Mám triko Dead Island Riptide velikost L nechal bych ho za 100 plus pošta. Měl jsem ho dvakrát na sobě, ale je jako nové. Je mi moc velký. L ti je velký? :) To mně by bylo malý :) to panther: až budu doma hodím sem fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2015 (upraveno) @gorerated jsem z Prahy mohli bychom se domluvit na vikend ? Napisu ti vecer pm :) Schanim L max XL :) hodte fotky :) Upraveno Červen 11, 2015 uživatelem Panther Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2015 Jo Elko mi bylo velký :D většinou nosím spíše M. A to nejsem žádnej prcek. Osobně bych to tipoval že se někdo utnul a je to tak XL. http://www.playman.cz/images/orig/8853-tricko.jpg Praha by nebyl problém, ještě si to upřesníme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chosefina Odesláno Červen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2015 mal by niekto zaujem o tricko zaklinac 3? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2015 Ja bych treba witcher triko chtel ale si ze slovenska takze asi nic. Jeste se domluvime na to s tim dead island riptide :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2015 Ten riptide bych bral i ja :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2015 Pls rowan nech to ! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2015 trička jsou jedny z věcí, které mě nechávají chladným :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2015 tak v lete te chapu,ale v zime to musi byt docela peklo:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2015 Zatím byl Panther první, když by se něco změnilo, tak se ti ozvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ManiKcz Odesláno Červen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2015 Já se začal věnovat holkám...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2015 Fallout 4 Pip-Boy Edition.... oznámena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2015 Tomasi davej vzdycky,kde se to da koupit aka pre-order http://www.amazon.com/Fallout-4-Pip-Boy-PC/dp/B00ZOFPNTY/ref=sr_1_3_twi_3_gam?ie=UTF8&qid=1434343175&sr=8-3&keywords=fallout+4+pip&tag=igndeals14-20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts