DeSmond Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 A tak jde o to, ze to je limitka :) a priznejme si.. kdo ma tu truhlu a kdo ma ten ovladac.. aby ta truhla nedopadla jak duke nukem :DJinak autor sem ja, ale nevim, jak sem vkladat ankety.. ale ulehcim vam to.. budu to asi jen ja, kdo zaroven z pozitkem ze sbirani doufa i v budouci profit :D Vlozis to v editaci prvniho prispevku myslim, ale jestli tomu tak veris :) No myslim ze s Explorerkou to tak nebude, uz jen s limitkou U2 to bylo uplne jinde, ikdyz mozna ze kvuli tomu zmenili strategii :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Vlozis to v editaci prvniho prispevku myslim, ale jestli tomu tak veris :)No myslim ze s Explorerkou to tak nebude, uz jen s limitkou U2 to bylo uplne jinde, ikdyz mozna ze kvuli tomu zmenili strategii :D Ona se taky limitka U2 dala jen par vyvolenym, kteri udelali nejake skore v demu uncharted 2.. nikdy se neprodavala a je jich jen 200.. kdezto jen tady v CR ji ma uz 200 lidi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 No vidis to, to jsem ani nevedel, vedel jsem sice ze je dost vzacna, ale nezjistoval jsem si duvo.....no asi by mi nevadilo, kdyby to dopadlo treba jak s hellghast edici, protoze to bych si to pak rad koupil :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 No vidis to, to jsem ani nevedel, vedel jsem sice ze je dost vzacna, ale nezjistoval jsem si duvo.....no asi by mi nevadilo, kdyby to dopadlo treba jak s hellghast edici, protoze to bych si to pak rad koupil :D Ta je nejak vzacna? Vzdyt je vsude :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Ta je nejak vzacna? Vzdyt je vsude :D Uncharted 2 Collectors Edition? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Uncharted 2 Collectors Edition? Helghast edice.. soucasne za 1100.. coz takovy rozdil od Duka uz neni :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Helghast edice.. soucasne za 1100.. coz takovy rozdil od Duka uz neni :D Asi jsi me moc nepochopil ja mluvil o vzacnosti U2 CE......a rikal jsem ze kdyby to s U3 EE dopadlo jako s Helghast edici vubec bych se nezlobil, protoze bych si ji pak za ty prachy i koupil ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Asi jsi me moc nepochopil ja mluvil o vzacnosti U2 CE......a rikal jsem ze kdyby to s U3 EE dopadlo jako s Helghast edici vubec bych se nezlobil, protoze bych si ji pak za ty prachy i koupil ;) A ja prave napsal: Helghast edice moc cenu nema.. je levnoucka, takze radeji at nedopadne jako Helghast :D Explorer si docela drzi cenu kolem 2600 a to je fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Btw. to na avataru je tvoje přítelkyně? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Btw. to na avataru je tvoje přítelkyně? :) Kdyz se optam na tvuj avatar, bude ti to stacit jako odpoved? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 jeden o koze druhej o frnde vzacna U2 je Uncharted 2 Fortune Hunter Edition a bezna U2 je Uncharted 2 Collectors Edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 A ja prave napsal: Helghast edice moc cenu nema.. je levnoucka, takze radeji at nedopadne jako Helghast :D Explorer si docela drzi cenu kolem 2600 a to je fajn To je sice fajn, ale to vyplinulo uz z meho prispevku (pro ty co to nepochopili :D) Mimochodem co je to za odpoved na otazku zda-li je to tvoje pritelkyne? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 To je sice fajn, ale to vyplinulo uz z meho prispevku (pro ty co to nepochopili :D)Mimochodem co je to za odpoved na otazku zda-li je to tvoje pritelkyne? :D Je to jen avatar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 zajimalo by mě jestli se dá v ČR sehnat třeba toto http://farm7.staticflickr.com/6100/6357116379_a42b167d0d_z.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 zajimalo by mě jestli se dá v ČR sehnat třeba toto http://farm7.staticflickr.com/6100/6357116379_a42b167d0d_z.jpg To nebylo soucasti nejake edice, ne? Bude to samostatne prodavana figurka.... Jinak k tem U2 edicim, ja nasel na googlu ze collector edition = fortune hunter edition tak jsem z toho ted sam zmatenej :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 U2 edice ani nevim že je nějaká collectorka (nejsem sběratel :D ) ta fortune hunter je nějaká moc limitovaná/rare edice... to je ta s tou dýkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Yep a pri hledani collectors edition mi to nenaslo nic jinyho nez tu s tou dykou..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Yep a pri hledani collectors edition mi to nenaslo nic jinyho nez tu s tou dykou..... collectorka : http://i26.photobucket.com/albums/c112/adjac/PB130109.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 figurka v cz treba tady ae ta cenovka :cheesygrin: http://www.svetkomiksu.cz/dead-space-isaac-clarke Collectorku U2 mam treba ja viz foto nekde o par prispevku driv ta se prodavala myslim ze jenom u Game UK ale to uz si nejsem jistej a ta forune hunter je ta s dykou ktera nebyla v obchodech a je hodne limitovana ks takze cenovka nechutna a moc bych ji chtel :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Panove: doprava je zdarma, tak se neslozime? :D http://viewitem.eim.ebay.cz/Uncharted-2-Among-Thieves-Fortune-Hunter-Collectors-Edition-Playstation-PS3-NEW/260921063283/item Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 OK dam 20k ale doma ji budu mit ja :party: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Kdybych si mohl vybrat jednu collectorku tak tuhle, ani ne tak kvuli cene jako kvuli velikosti :D Jinak na wikipedii jsem nasel ze se te edici se steelbookem rika special :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Hehe jak v big bang theory, každej dá čtvrtinu a budem se o ní po tejdnu střídat. Všichni sme z prahy tak nevidim problém :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Tak v tom uz se clovek ztraci :D special, collectors, explorer, hunter.. vyznej se v tom :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 da se rict ze to tak je protoze na obalu se pise Limited edition collector box :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts