JungleFever Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Hehe jak v big bang theory, každej dá čtvrtinu a budem se o ní po tejdnu střídat. Všichni sme z prahy tak nevidim problém :) Teoreticky fakt ano.. jenze ty problemy s tim, ze jeden z nas umre a dalsi to nebude chtit prodat atd :D :D :D zname to :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 cirou nahodou nevi nekdo za kolik vydrazila Fortune hunter :D tahle buchta? Pokud to tedy nerika ve videu :oops: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 cirou nahodou nevi nekdo za kolik vydrazila Fortune hunter :D tahle buchta?Pokud to tedy nerika ve videu :oops: Netusim, ale tu pindu uz ted nesnasim :D ta dyka je neskutecna.. kam se hrabe zpracovani jinych collectorek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 cirou nahodou nevi nekdo za kolik vydrazila Fortune hunter :D tahle buchta?Pokud to tedy nerika ve videu :oops: http://www.videogamemuseum.com/2010/01/26/igns-rare-video-game-auctions-for-haiti-relief-effort/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 da se rict ze to tak je protoze na obalu se piseLimited edition collector box :) Tos tomu pomohl :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 ty brdo jen 1120$ nechapu jak je to mozny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Za hubicku....az budu jednou prachatej, tak vsechny tyhle edice zkoupim....a to vcetne tech predrazenych Stadium Events :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 to je opravdu za hubicku no nic jdu ulozit krecka do truhly z explorerky a poplakat si co jsem propas :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Aby jste tu nebyli zmateni: Uncharted 2 edice: - Normal - Limited Edition Collectors Box = obyčejná collectorka, jen pár ingame bonusů a steelbook = dá se normálně sehnat za přijatelné peníze - Fortune Hunter Edition = extrémně limitovaná edice (vyrobenou pouze 200 kusů) z dýkou Uncharted 3 edice: - Normal - Special = speciální obal a nějaké ingame bonusy - Explorerka = postavička, truhla, prsten, přeska na opasek, ingame bonusy - Collectorka = postavička, prsten, přeska na opasek,ingame bonusy a taková "bedna" - pokud vím tak se prodává jen v Severní Americe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 jeden o koze druhej o frndevzacna U2 je Uncharted 2 Fortune Hunter Edition a bezna U2 je Uncharted 2 Collectors Edition tjn na ebay za 3500 dolaru edit. ted jsem docetl,ze se uz resila cena.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 jinak xzone mi potvrdili,ze budou mit na 100% collectors edice FFXIII-2. Samozrejme zase limitovano dle data (nastesti to mam objednano od dne co to tam nabizeli, pak vyfotim) Jinak se zda byt hodne limitovana edice Soul Calibur V Collector´s edition (na ceskem trhu pouze gameexpress, co to bude mit od zahranicniho distributora) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Aby jste tu nebyli zmateni:Uncharted 2 edice: - normal - Limited Edition Collectors Box = obyčejná collectorka, jen pár ingame bonusů a steelbook - Fortune Hunter Edition = extrémně limitovaná edice (vyrobenou pouze 200 kusů) z dýkou Uncharted 3 - Normal - Special = speciální obal a nějaké ingame bonusy - Explorerka = postavička, truhla, prsten, přeska na opasek, ingame bonusy - Collectorka = postavička, prsten, přeska na opasek,ingame bonusy a taková "bedna" - pokud vím tak se prodává jen v Severní Americe Aha, tak jsem konecne pochpil proc vypada explorer edice jinak nez kolektorka co predstavoval Nolan North, presto je obsah dost podobny :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Halo: Reach (Limited Collector's Edition) je nejak vzacna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Ani ne, jejich spousta, pak uz se prodavala za normalni cenu jak obyc hra, rozhodne je ale vydarena a stoji za to.....za ty prachy je to jedna s nejhezcich limitek co jsem videl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Halo: Reach (Limited Collector's Edition) je nejak vzacna? Ani ne, ale Halo: Reach legendárka možná, ikdyž o tom trochu i pochybuji možná bude vzácná jako Halo 3 Legendárka, já jí mam a je boží. Aha, tak jsem konecne pochpil proc vypada explorer edice jinak nez kolektorka co predstavoval Nolan North, presto je obsah dost podobny Přesně tak, collectorka je to samé akorát tam není truhla ale ta bednička, nemůžu posoudit co je lepší ale víc se mi líbí truhla, a možná tam nemá ingame bonus co má explorerka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Ani ne, ale Halo: Reach legendárka možná, ikdyž o tom trochu i pochybuji možná bude vzácná jako Halo 3 Legendárka, já jí mam a je boží.Přesně tak, collectorka je to samé akorát tam není truhla ale ta bednička, nemůžu posoudit co je lepší ale víc se mi líbí truhla, a možná tam nemá ingame bonus co má explorerka. Jo, plus je tam myslim jinej steelbook.... Me prijde praktictejsi US reseni, protoze to jen otevrete a kuk je tam drake :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Jo, plus je tam myslim jinej steelbook....Me prijde praktictejsi US reseni, protoze to jen otevrete a kuk je tam drake :) Jojo je tam steelbook, ale mě se ta "knížka" líbí teda o dost víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Jo to je zase pravda, me by asi vyhovovala kombinace us verze s evropskym casem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Mimochodem mam ted na prodej 10 pouzitych krabicek na ps3 hry, 20kč za kus.. tak nez to dam do "prodeje" tak dam sberatelum prednost :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 tak sup sem o jake hry se jedna:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 dnes trošku zklamaný došel jen MW3 ale už se na něj těším až zahraju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Ja si dnes skaknul pro Heavy Rain, tak z toho mam velkou radost :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Ja si dnes skaknul pro Heavy Rain, tak z toho mam velkou radost :) Klasickou edici? To je vubec skvela hra, jedna z hlavnich tri, kvuli kterym jsem PS3 kupoval, obvzlast s movem je to povedene :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Klasickou edici?To je vubec skvela hra, jedna z hlavnich tri, kvuli kterym jsem PS3 kupoval, obvzlast s movem je to povedene :) Klasickou, zatim nemam move a poridil sem to za 300, takze pohodicka :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 tak on se Heavy Rain po vlozeni do mechaniky a stahnuti patchu stane ihned Move Edition. Hra nebyla spatna,ale verim,ze pres move bude lepsi, na dualshocku to bylo takove naprd. Hru jsem po dohrani ihned prodal jeste ze ziskem:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts