DeSmond Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 No že bych na to byl malej to zrovna ne, né že by mě nebavil tenhle typ her, mám hodně rád takovéhle "detektivky" ale Heavy Rain mě nijak moc nechytl - sice jen podle videií, ale co. Pravděpodobnost že si tu hru někdy zahraju tu je, ale nemyslím si že by to pro mě byla nějaká zázračně zábavná hra. Nikdy nesud hru podle videii!!! Pokud mas rad detektivky tak by nemel byt problem.....tohle je proste jeden z must have titulu na ps3, kdo nehral neni spravnej pskar :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 jj to je pravda, ale prave hodne lidi od ty hry odradi to jeji ovladani, to toceni ovladacem jak hra chce a mackani cudliku atp... to nesedi kazdymu, nicmene zpusob rozhodovani, ktery ovlivnuje celou hru je jedinecnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Proto se vyplati to hrat s Movem ;) Tam nejsou tak prehnane naroky na presne provedeni..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 na heurece je dobry spam, informace,ze hra zlevnila na 521 (Collector´s edition Fear 3) ale oba shopy ji maji vyprodanou:) [h=4][/h] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Nikdy nesud hru podle videii!!!Pokud mas rad detektivky tak by nemel byt problem.....tohle je proste jeden z must have titulu na ps3, kdo nehral neni spravnej pskar :D Já o sobě ani neříkám že jsem správnej PSkař :D Já jsem správnej XBOXAŘ! :D Navíc na PS3 skoro vůbec nehraju, ted jsem si akorát koupil uberawesome hru Uncharted 3, tedy podle pár webů jasnou hru roku a stojí to opravdu za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Moje první hra kterou jsem hrál byla na PS1 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Já o sobě ani neříkám že jsem správnej PSkař :D Já jsem správnej XBOXAŘ! :D Navíc na PS3 skoro vůbec nehraju, ted jsem si akorát koupil uberawesome hru Uncharted 3, tedy podle pár webů jasnou hru roku a stojí to opravdu za to. Ok, tak kazdy majitel PS3 co to mysli s hranim vazne ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Desmond , ty jsi XBOXAŘ nebo PSkař ? Já na 100% PSkař protože Xko nemam , ale kdybych ho měl tak jsem Xboxař nejen kvůly výborné Forze Motorsport 4 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Ja jsem rozhodne Xboxar a to celym svym srdcem....ikdyz jsem vyrustal na produktech od nintenda a na ps1.......ps3 sice mam, ale jen kvuli exkluzivnim hram, jinak davam vzdy prednsot xboxu a i vetsina me sbirky se tyka prave xboxu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Dobře díky za odpověď :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 junglefever: kdyby jsi mel krabicku na deus ex dej vedet,jak jsi psal,ze mas nejake na prodej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 junglefever: kdyby jsi mel krabicku na deus ex dej vedet,jak jsi psal,ze mas nejake na prodej Mam na prodej klasicky krabicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 junglefever: aha ja myslel,ze mas i obaly s hrama, ty krabicky nam chodi z prodejny. jinak mi prave prisel Call of Duty Modern Warfare (skoda,ze nema trofeje) Deus Ex Human Revolution (bohuzel bez obalu,ale 350,jsem to musel mit) a ps 2 Shadow Hearts: From The New World (taky jsem zjistil,ze to je treti dil,musim nekde koupit prvni dva dily, jinak na metacritic, to ma suprovy hodnoceni,takze sup do sbirky forever) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty-88 Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Ja vlastním ps1, ps2, ps3, xbox360, psp GO :-) takže jsem od každého trochu, na xbox mám všechny super xbox only hry a na ps3 kupuji většinou hry. Jinak také ještě sbírám (aby toho nebylo málo) hry pro rockband a guitar hero, proste všechny hry co se daji ovladat kytarou, bubny atd. Takže mám doma dvě kytary, bubny, mikrak a z těch všech her, co kdy vyšli na tyto nástroje a jsou určeny pro xbox360, mám téměř všechny :-) Pro pravidelné rockové koncerty je to skvělá věc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Pánové jak jsme se kdysi bavili o těch nejvzácnějších kousků na ps3 a jejich cenách, tak jsme se divili nad nba elite 11 pro ps3. Na zbozi.cz je k dispozici.. a ejhle.. po blizsim hledani a e-mailu jsem zjistil, ze NENI k dispozici a nikdy nebyl.. takze zatim opravdu plati fakt, ze jich je pouze 8!!! (podle zdroje) a tudiz se svoji cenou 1500 usd za novou a 1000 usd za pouzitou je druhou nejdrazsi hrou v historii a nejdrazsi prodavanou hrou vubec. Prvni samozrejme Uncharted 2 Hunter Edition, ktera se neprodavala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Pánové jak jsme se kdysi bavili o těch nejvzácnějších kousků na ps3 a jejich cenách, tak jsme se divili nad nba elite 11 pro ps3. Na zbozi.cz je k dispozici.. a ejhle.. po blizsim hledani a e-mailu jsem zjistil, ze NENI k dispozici a nikdy nebyl.. takze zatim opravdu plati fakt, ze jich je pouze 8!!! (podle zdroje) a tudiz se svoji cenou 1500 usd za novou a 1000 usd za pouzitou je druhou nejdrazsi hrou v historii a nejdrazsi prodavanou hrou vubec. Prvni samozrejme Uncharted 2 Hunter Edition, ktera se neprodavala. No to není ani náhodou, možná tak na tuhle generaci konzolí. Top 3 nejdražší hry jsou všechny na NES. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 No to není ani náhodou, možná tak na tuhle generaci konzolí. Top 3 nejdražší hry jsou všechny na NES. Kdyz si to prectes jeste jednou, tak zjistis, ze pisu: Pánové jak jsme se kdysi bavili o těch nejvzácnějších kousků na ps3 a jejich cenách ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Dnes uspesne pokracovalo doplnovani sbirky a prisel mi Wolfenstein, Pop, Alice, Saboteur a Darksiders, uz se tesim az to vyzkousim. Bude to zaslouzena odmena po dnesni uspesne zkousce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Dnes uspesne pokracovalo doplnovani sbirky a prisel mi Wolfenstein, Pop, Alice, Saboteur a Darksiders, uz se tesim az to vyzkousim.Bude to zaslouzena odmena po dnesni uspesne zkousce.... Tak to gratuluji kolego :) ja dnes uspesne slozil dejiny kultury a zitra mi za odmenu prijde 8 her od Mandaze :D za kazdy predmet jedna (do foroty) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Kdyz si to prectes jeste jednou, tak zjistis, ze pisu: Pánové jak jsme se kdysi bavili o těch nejvzácnějších kousků na ps3 a jejich cenách ;) OK to sem přehlíd, ale co myslíš tím prodávaná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 OK to sem přehlíd, ale co myslíš tím prodávaná? Ze je nejdrazsi ps3 hrou, ktera sla na pulty.. Uncharted 2 Hunter Edice na pulty nikdy nesla.. davala se za odmenu 200 lidem s nejvyssim skore pri hrani dema uncharted 2. Nba Elite 11 sla oficialne na pulty - k prodejcum - ale zahy EA poprosilo o zaslani kopii zpet, protoze hra mela opravdu hodne much a bali se reklamaci.. Jenze mezitim se stihlo par kopii prodat a jsou tim padem jedine, ktere maji majitele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Tak to gratuluji kolego :) ja dnes uspesne slozil dejiny kultury a zitra mi za odmenu prijde 8 her od Mandaze :D za kazdy predmet jedna (do foroty) A to jsem tenhle jeste nastradal dalsich pet her, ktere jsem ani nezkousel, takze dneska si dam za odmenu poradnou game night :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 A to jsem tenhle jeste nastradal dalsich pet her, ktere jsem ani nezkousel, takze dneska si dam za odmenu poradnou game night :D Tak to ja za sve lenosstvi v prubehu roku si dam jeste mesic studijnich nights :D ale zitra neodolam a zahraju si ten tezkej dest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Ze je nejdrazsi ps3 hrou, ktera sla na pulty.. Uncharted 2 Hunter Edice na pulty nikdy nesla.. davala se za odmenu 200 lidem s nejvyssim skore pri hrani dema uncharted 2. Nba Elite 11 sla oficialne na pulty - k prodejcum - ale zahy EA poprosilo o zaslani kopii zpet, protoze hra mela opravdu hodne much a bali se reklamaci.. Jenze mezitim se stihlo par kopii prodat a jsou tim padem jedine, ktere maji majitele. No to si nejsem úplně jistý, tahle hra se podle mě ke koncovým zákazníkům vůbec nedostala, rozebrali si jí mezičlánky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 No to si nejsem úplně jistý, tahle hra se podle mě ke koncovým zákazníkům vůbec nedostala, rozebrali si jí mezičlánky. Az tak do toho nevidim :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts